ابتدا تبریک میگم ایده حالب و خوبی هستش.
اما تا موقعی که نشه از کارت به صورت مستقیم خرید کرد فایده ای نداره
منظورتون از خريد مستقيم به چه صورت هست ؟
ازين کارت ميشه تو همه درگاه های پرداخت اينترنتی تحت شاپرک و همه کارت خوان های شاپرک خريد کرد.

در یکی از سایت های درگاه واسط یه مورد خیلی خوب و جالب بود که نام نمیبرم از سایت مورد نظر که تبلیغ نشه
اما بعد از هر تراکنش مقدار کارمزد همون کسر میشد و موجودی واقعی رو به کاربر نشون میداد.
خيلی از کاربرای زرين پال در واقع کارمزدی رو پرداخت نميکنن.
بزرگ بودن جامعه پذيرندگان زرين پال باعث شده کاربران نياز های خودشون رو از پذيرنده های داخل زرين پال تامين کنن و بنابراين هيچ کارمزدی رو پرداخت نميکنن.

چون اینطور که 24 ساعت صبر کنند تا بیاد توی کارت میشه همون ماجرای واریز به کارت های عادی بانک ها که الان انجام میدین فقط فرقش در کامزد 500 تومانی انتقال هست
زرين پال تا پيش ازين کارت ها اجازه واريز کارت به کارت رو نداشت و با راه اندازی اين کارت ها امکان واريز به زرين کارت فراهم ميشه. همين رقم 500 تومان کارمزد شايد در نگاه اول کم باشه ولی برای بعضی از تراکنش ها از 2.5% هم بيشتر هست. به اين معنی که برخی از درگاه های پرداخت دارن به اسم های مختلف تا 5 6 درصد کارمزد از مشتری های خودشون کسر ميکنن.

یعنی من خودم به عنوان یه پذیرنده دوست دارم وقتی این کارت دستم هستش بتونم آنی ازش استفاده کنم.
مثلا: من در جایی هستم که فقط کارت زرین پال دستم هست حالا پول نیاز دارم به یکی از دوستان میگم از سایتم یه خرید کنه و برام به نوعی پول حواله کنه و پول سریع بیاد توی کارت زرین پالم که بتونم برداشت کنم
بعضی از مواردی که ميگيد در حال حاضر قابل پياده سازی نيست و به خاطر همين هست پيشبينی ما صدور تنها 4000 کارت هست ولی انشالله به مرور زمان مزايایی رونمائی ميشن که در نوع خودشون اولين و بهترين هستند.