قیمت سرورهای لیزوب گران هست برای شما که تازه کار هستید
اما ارزش کیفیت ان را دارد
ایاکس 60 شما روز اول هم میتوانید 2تا هارد اضاف کنید هزینه ان برای 6ترا اضافه میشه ماهانه 45 یورو
هر هارد 15 یورو + 15 یورو فلکسی
لیزوب برای کسانی خوب هست که هارد هایشان بیش از 12 ترا باشد
او وی اچ هم خوبه هست اما پشتیبانی بسیار پاینی دارد در فرانسه
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
آقا شرمنده به خدا که انتقدر سوال میپرسم
پس نتیجه این شد که سرور های آلمان بعد از دریافت قابلیت افزایش هارد رو ندارند و هزینه بالایی دارند.
سرور های ovh چی ؟ اونا هم قابلیت افزایش هارد رو بعد از تحویل ندارن ؟
سلام
هتزنر به چند دليل براي شما مناسبه
1. زياد به ايبوز حساس نيست
2.پينگ مناسبي داره
3. قيمت بسيار مناسب هست
4. منابعي كه هتزنر با اين قيمت به شما ميده هيشكي نميده
تست سرعت پورت سرور خودم
3240238318.png
با سلام
بنده به عنوان قدیمی ترین و اولین فروشنده سرور هتزنر در ایران باید عرض کنم که با وجود اینکه هنوز سرور های هتزنر رو ارائه میدم. باید عرض کنم که به گزارشات تخلف و کپی رایت حساس هستش.
قیمت سرویس هاش نسبت به پولی که میگیره مناسب هستش ولی عالی نیست .
سروری که فرمودید
cpu : Core i7-3770
Ram : 32 GB
Hdd : 2*3Tb sata
port : 1Gig
ترافیک 20 ترا
بدون ستاپ و ماهانه 225 ت قابل ارائه هستش .
برای سایت ها یا ارائه کننده های سرویس که کپی رایت دارند سرور از سوئیس رو پیشنهاد میکنیم . سرور ها بسیار قوی و پهنای باند ارزان دارند . که خودمون هم ارائه میدیم .
در کل هر سرویس دهنده یا دیتاسنتر بستگی به نیاز شما ممکنه متغییر باشه که کدوم بهتر هستش . تصمیم نهایی رو خودتون باید بگیرید.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
دوستان به نظرتون برای استفاده از سرور اختصاصی برای هاست دانلود با توجه به نیاز بنده برای دانلود فایل تغییر نام رار کردن و گذاشتن برای دانلود کدوم یک بهتره
1 - دایرکت ادمین
2 - سرور مجازی ویندوز
من با یه هاست صحبت کردم که روی سرور اختصاصی سیستم عامل لینوکس و دایرکت ادمین میدن و وقتی گفتم که سرور مجازی ویندوز میخوام گفتن که با استفاده از solusvm و هزینه لایسنس 12 هزار تومان در ماه و هزینه راه اندازی سرور مجازی ویندوز هم 6 هزار تومان در ماه!
ویرایش توسط awed : January 19th, 2014 در ساعت 00:31
با سلام دوست عزیز
شب شما خوش
شما برای استفاده از خدمات فشرده سازی zip و rar بهتر است از ویندوز استفاده کنید.
و نرم افزار iis و یا xamp میتوانند برای به اشتراک گزاری فایل های شما برای دانلود در سرور ویندوز بدردتان بخورند.
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
سلام نظرتون درباره دیتا سنتر سینگل هاپ چه طور و آیا در مقایسه با آلمان hetzer چه تفاوتی داره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)