-
January 13th, 2014, 15:36
پاسخ : کارت نقدی زرين پال، سرويس جديد زرين پال برای کاربران نقره ای و طلائی

نوشته اصلی توسط
sarv-it
ببخشید با این اصاف خیلی تغییر نکرده اگه میتونستید کارت رو طوری متصل کنید که دقیقا لحظه ای باشه و نیازی نباشه کاربر بیاد سایتتون و درخواست واریز بده
اینطوری این کارت زیاد با کارتی که تو جیب یا کیف طرف هست فرق نمیکنه زیرا اونطوری میاد درخواست تسویه میده از سایت شما و شما پول واریز میکنید به حساب ایشان که کارت عابر داره
موردی که شما ميگيد نياز به مجوز بانک داره. ما هنوز تو رده های پايين تر هستيم.
انشالله به مرور زمان قابليت های بيشتری ارائه ميشه. همونطور که تا الان هم قابليت های ويژه و خاصی در زرين پال ارائه شدن که در ايران خاص و يکتا هستند.
-
-
January 13th, 2014 15:36
# ADS
-
January 13th, 2014, 15:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
موردی که شما ميگيد نياز به مجوز بانک داره. ما هنوز تو رده های پايين تر هستيم.

انشالله به مرور زمان قابليت های بيشتری ارائه ميشه. همونطور که تا الان هم قابليت های ويژه و خاصی در زرين پال ارائه شدن که در ايران خاص و يکتا هستند.
بنده هر 3-4 روز یک بار نزدیک به 2.000.000 واریز دارم
الان از جهان پی استفاده میکنم بهم درگاه با لوگوی خودم و اسم شرکت خودم دادن به دلیل واریز بالام!
این امکان شما برای بنده خیلی جالبه....
این دروازه ی رو که من میخوام یمتونید بهم بدید؟نمیتونم صبر کنم 2 هفته که تراکنش هام بالا بره تو زرین پال بعد درگاه مستقیم بهم بدید....
با این کارت واریز ها زمانش چقدر شده؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2014, 15:45

نوشته اصلی توسط
hostfire
با این کارت واریز ها زمانش چقدر شده؟
کمتر از 24 ساعت.
-
-
January 13th, 2014, 15:51

نوشته اصلی توسط
hostfire
الان از جهان پی استفاده میکنم بهم درگاه با لوگوی خودم و اسم شرکت خودم دادن به دلیل واریز بالام!
من تلاش کردم تو سايت شما يک سفارش رو برای نمونه ثبت کنم ولی متاسفانه موفق نشدم.
اين امکان وجود داره که همون درگاه مستقيم فعليتون رو به زرين پال انتقال بديم.
-
-
January 13th, 2014, 15:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
من تلاش کردم تو سايت شما يک سفارش رو برای نمونه ثبت کنم ولی متاسفانه موفق نشدم.
اين امکان وجود داره که همون درگاه مستقيم فعليتون رو به زرين پال انتقال بديم.

بله چون برای درگاه پاسارگاد اقدام کردم و توی رولز پاسارگاد نوشته فقط باید از ایران سرویس بدید!
برای اینکه این مشکل نباشه تا تایید مجبور شدم محصولات فیک بزنم و سرویس هی اصلیرو هیدن کنم
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2014, 15:58
مدیر ارشد
سلام
بعد از ثبت درخواست چه مدت زمانی نیاز است تا موجودی زرین پال کاربر به این کارت منتقل شود؟ کارمزد ها برای این کارت به چه شکل است؟
اگر مدت زمان و کارمزد تغییری نکرده باشد. تفاوتی ندارد کاربر درخواست واریز به کارت های قبلی خود را داشته باشد و یا درخواست واریز به کارت زرین پال.نتیجه گیری بنده درست بود؟
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2014, 16:00

نوشته اصلی توسط
hostfire
بله چون برای درگاه پاسارگاد اقدام کردم و توی رولز پاسارگاد نوشته فقط باید از ایران سرویس بدید!
برای اینکه این مشکل نباشه تا تایید مجبور شدم محصولات فیک بزنم و سرویس هی اصلیرو هیدن کنم
اگر درگاه پاسارگاد مستقيم صادر بشه باز هم نياز به درگاه های مستقيم زرين پال داريد ؟
لطفا در صورت امکان لينک سفارش رو پيام خصوصی کنيد تا زمينه همکاری بيشتر مشخص بشه و بتونيم با هم همکاری داشته باشيم.
زرين پال برای مشتريان خاص، پيشنهاد های خاص ارائه ميده.
ویرایش توسط samansystems : January 13th, 2014 در ساعت 16:03
-
-
January 13th, 2014, 16:02

نوشته اصلی توسط
Raminn
سلام
بعد از ثبت درخواست چه مدت زمانی نیاز است تا موجودی زرین پال کاربر به این کارت منتقل شود؟ کارمزد ها برای این کارت به چه شکل است؟
اگر مدت زمان و کارمزد تغییری نکرده باشد. تفاوتی ندارد کاربر درخواست واریز به کارت های قبلی خود را داشته باشد و یا درخواست واریز به کارت زرین پال.نتیجه گیری بنده درست بود؟
سلام
زمان واريز حداکثر 24 ساعت خواهد بود. (مثل بعضی از سايت ها که مينويسن زمان واريز 1 ساعت تو پرانتز نهايتا 24 ساعت
)
کارمزد تغيير نميکنه. فقط اين مزيت وجود داره که از کاربران هزينه اضافه (500 تومان بابت کارت به کارت يا هر هزينه اضافه ديگه ای فراتر از کارمزد) کسر نميشه.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2014, 17:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samansystems
سلام
زمان واريز حداکثر 24 ساعت خواهد بود. (مثل بعضی از سايت ها که مينويسن زمان واريز 1 ساعت تو پرانتز نهايتا 24 ساعت

)
کارمزد تغيير نميکنه. فقط اين مزيت وجود داره که از کاربران هزينه اضافه (500 تومان بابت کارت به کارت يا هر هزينه اضافه ديگه ای فراتر از کارمزد) کسر نميشه.
سلام استاد
خوبید ؟ واقعا جالب بوده و امکان جالبی هست البته در حال حاضر چیز خواصی اضافه نشده اما همون کارت زرین پال اقدام جالبی بوده
از این مورد بگذریم فقط ار حرف اخرتون یکم ناراحت شدم
(مثل بعضی از سايت ها که مينويسن زمان واريز 1 ساعت تو پرانتز نهايتا 24 ساعت

)
من شخصا با پی لاین کار میکنم و واقعا هم همه تسویه حساب هام حتی روزهای تعطیل هم کمتر از 1 ساعت بوده در روز تاسوعا و آشورا به موجودیم نیاز داشتم که وقتی درخواست دادم کمتر از 1 ساعت واریز داشتند و واقعا کارشون حرف نداره
بنده ماهیانه تراکنش زیادی در پی لاین دارم که واقعا هم جای تشکر و قدردانی داره
اون تیکه تو پرانتزتون خدایی خیلی بهم برخورد
به هر حال موفق باشید
یا حق
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2014, 17:19

نوشته اصلی توسط
vahab00
سلام استاد
خوبید ؟ واقعا جالب بوده و امکان جالبی هست البته در حال حاضر چیز خواصی اضافه نشده اما همون کارت زرین پال اقدام جالبی بوده
سلام
سعی زرين پال (و کلا مجموعه سامان سيستم) اين هست که هميشه با سرويس های جديد کار کاربران رو در اينترنت ساده تر و امن تر کنه و انشالله به مرور زمان پيشرفت های بيشتری حاصل ميشه. هدف ما هم هدف بزرگی نيست. بيشتر سعی ميکنيم اهداف دست يافتنی رو در برنامه قرار بديم. به خاطر همين موضوع هست که در برنامه تنها صدور 4 هزار کارت رو پيش بينی کرديم (با وجود بيش از 10000 پذيرنده فعالی که داريم.) دليل اين موضوع همين هست که شايد خيلی از کاربران در نگاه اول فکر کنن اين کارت چيز خاصی نيست و تمايلی به استفاده ازون نداشته باشن و به مرور زمان ترغيب بشن به استفاده ازين کارت يا استفاده از هر روش ديگه ای که مايل باشن.

نوشته اصلی توسط
vahab00
از این مورد بگذریم فقط ار حرف اخرتون یکم ناراحت شدم
اين سايتی که ازش نام برديد تو پرانتز اين مورد رو ذکر نکرده. نمونه های ديگه ای هستند که اين جمله رو تو پرانتز ذکر کردن که منم الان در اين مورد به همون شيوه عمل کردم 
البته ذکر مزيت ها و قابليت های ديگر سايت ها خارج از بحث اين تاپيک هست. هر سايتی مزايا و معايبی داره که اين موضوع غير قابل انکار هست. مهم اين هست بشه شرايط رو برای همه کاربرانی که قصد فعاليت سالم در اينترنت رو دارن قابل استفاده کردن.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید