سلام به همه دوستان و اساتید
من میخواستم بدونم امکان ساخت محصولی در whmcs هست که بعد پرداخت مشتری اتوماتیک مشخصات محصول به مشتری داده شه ؟ مثل فریر منظورمه که برا فروش شارژ بکار میره تو whmcs هم میشه اینکارو کرد؟؟؟؟
سلام به همه دوستان و اساتید
من میخواستم بدونم امکان ساخت محصولی در whmcs هست که بعد پرداخت مشتری اتوماتیک مشخصات محصول به مشتری داده شه ؟ مثل فریر منظورمه که برا فروش شارژ بکار میره تو whmcs هم میشه اینکارو کرد؟؟؟؟
کسی نیست یه کمک کنه؟؟
بله امکانش هست اما بستگی داره شما بخواهید به چه پنلی وصلش کنید
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
بله میشه اگر CPnael باشه در WHM خود پکیچ مورد نظر رو بسازید با اطلاعاتی که در آفر اون محصول میدید بعدش بیاید در قسمت محصولات که محصول رو اضافه میکنید
بریز تب گزینه ها بعدش رو گزینه cpanel بزارید بعدش اسم پکیج مورد نظر رو بزارید در قسمت پایینش هم روی ساخت و تحویل آنی محصول تیک بزنید ! وصلام
ویرایش توسط SoltanHost.Net : January 12th, 2014 در ساعت 19:27
من میخوام محصول بعد پرداخت یه یوزر و یه پسورد بده به مشتری
محصول نه هاسته نه دامنه
بله امکانش هست
با whmcs می تونی اکانت هاست و سرور مجازی تحویل فوری بدی
شارژ رو نمیدونم
اما یکی از بچه ها با whmcs فروشگاه موبایل داره
بستگی داره چقدر بتونید انگیزه خرج کنید
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
یه پلاگین هست که لایسنس ایجاد میکنه فکر کنم یکم درش تغیرات بدی برات جواب بده
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
دوست عزیز بگید واسه چه کاری میخواید ما راهنماییتون کنیم ! اکثر افرادی که از WHMCS استفاده میکنن برای هاستینگ و سرور و دامین هستش
برای فروش شارژ و اکانت شیلتر بشکن از این اسکریپت استفاده کنید هم راحته فارسیه خلاصه توپه Virtual Freer استفاده کنید !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)