:| بد
کلا شما برید از پارس آنلاین بگیرید 200000000000000000000000 برابر سود کردید و دردسراش کمتره
:| بد
کلا شما برید از پارس آنلاین بگیرید 200000000000000000000000 برابر سود کردید و دردسراش کمتره
من سرعت پورت همه رو تست کردم. شاتل از همه بهتر بود، بعد هم با اختلاف خیلی کمی پارس آنلاین. اما شهراد حقیقتاً افتضاح بود.
خلاصه کدومش بهتر بود ؟ پارس آنلاین ؟ افرانت ؟ شاتل ؟ مبین نت ؟ آدم رو توی 4 راهی میزارید !![]()
ویرایش توسط SoltanHost.Net : January 12th, 2014 در ساعت 19:50 دلیل: :D
دوستان عزیز مرکز داده فقط پارس آنلاین و افرانت
الان یه جدید هم مثل همین شهراد اومده به اسم مبنا که اونا هم پشتیبانی 100% ضعیفی دارند و کلا هیچ تخصصی ندارند
پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
ترافیک برای سرورهای خودشون عالی برای سرورهای برای فروش مسخره و پشتیانی فوق الغاده ضعیف برای سرورهای کلو شده
روبینا سرور فکر کنم در این زمینه تجربه اش رو داشته باشه
فقط یک شخص نیست که در ایران با تمام لوکیشن ها کار کرده ، خیلی از دوستان هستند که با تمامی لوکیشن ها در ایران کار کردن ! شاید شما با آنها آشنایی ندارید !
با یک نقر کار کردن دلیل نمیشه که فقط اون شخص این حرفه باشد !
پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
تصمیم داشتم اینترنت آسیاتک رو بگیرم ، اما هر جای نت جستجو کردم کسی خوبی این شرکت رو نگفته بود
و برای کاری قرار بود یه سرور مجازی ایران داشته باشیم ، که دوستان به دلیل همین موارد کندی پورت پیشنهاد ندادند و از مبنا تهیه کردیم
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
با اقای سجادیه تماس بگیرید
در این رابطه اطلاعاتشون خوبه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)