-
November 4th, 2013, 13:52
پرشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-بازگشت ه
با نام و یاد خدا فروش سرور های مجازی با منابع اختصاصی به تعداد محدود رو شروع میکنیم.
سرور تست ارائه نمیشود.اما به دلیل اطیمانی که به کیفیت سرور ها داریم 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه با دلیل موجه در نظر گرفته شده-برای اطمینان از کیفیت سرویس ها و ... هم میتونید نظرات و پست های مشتریان رو در اهمین تاپیک فروش مطالعه کنید
کد تخفیف 30% ماه اول
برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته
رم: 1 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
فقط 16 هزار تومان
|
|
نقره ای ویژه (2 موجود است)
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 55 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
20 هزار تومان
طلایی (2 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
28 هزار تومان
سرورهای نیمه اختصاصی:
برنزی نیمه اختصاصی (3 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم:2گیگابایت
هارد:500 گیگابایت
پورت:1گیگابایت نامحدود
65 هزار تومان
نقره ای نیمه اختصاصی (2 موجود است)
سی پی یو:8هسته
رم:4گیگابایت
هارد:1000گیگابایت
پورت:1گیگابیت نامحدود
110 هزار تومان
ارادتمند - افشار
persianvds.com
پرشین وی دی اس در یک نگاه :
#بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور با میزبانی بیش از 550 وی پی اس فعال
#اپتایم 100درصدی 16 سرور اختصاصی در حداقل 7 ماه گذشته به دلیل تجربه و تخصص بسیار بالای کادر فنی
#تحویل 2 ساعته در ساعات کاری
#نصب تمامی سیستم عامل ها با تمامی کانفیگ ها مربوطه
# یک روز ضمانت بازگشته هزینه بدون هیچگونه سوال (ضمانت و گارانتی کیفیت سرویس ها)
# پشتیبانی فول تایم در ساعات اداری توسط 3 پشتیبان فنی
#منابع کاملا اختصاصی و قابل مشاهده در پنل کاربری
#سرورهای مجازی از دیتاسنتر با کیفیت و گران رداستیشن انگلستان
#رضایتمندی 99% مشتریان(24 ساعت بازگشت وجه برای تمامی سرویسها از روز اول ارائه شده هست)
سوالی بود در خدمت هستیم
پدرام افشار-مدیریت پرشین وی دی اس

.
ویرایش توسط persianmagic : April 19th, 2014 در ساعت 21:40
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
4bnava, amin6969, ashkan90, bossm, glxx, ho3yn_sha2, hossein_n, hotler, iamjj, LiGA, m.ahmadi, mhossein, mohammad8711, morteza1200, pudge, Raid_10, sajjad65, sepehr_gm, varzeshbank, yaghi
-
November 4th, 2013 13:52
# ADS
-
January 12th, 2014, 01:07
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
سی پی ی پو اگر زرور شده باشه امکان لیمیت نیست عزیز همچنین برعکس
-
-
January 12th, 2014, 01:10
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
ok
پس میشه 1000 تا رزرو
قیمتش چقدر میشه ؟
-
-
January 12th, 2014, 01:20
براتون همان 29 هزار تومان مجاسبه خواهد شد.در صورت تمایل برای سفارش در قسمت note حتما ذکر کنید بر روی سرور 5 ام و 24 هسته ای راه اندازی شود
ارادتمند
-
-
January 12th, 2014, 12:39

نوشته اصلی توسط
persianmagic
براتون همان 29 هزار تومان مجاسبه خواهد شد.در صورت تمایل برای سفارش در قسمت note حتما ذکر کنید بر روی سرور 5 ام و 24 هسته ای راه اندازی شود
ارادتمند
1سوال دیگه
اگه از حد اکثر سی پی یو رزرو شده استفاده بشه ایا لیمیت نمیشه مثلا به 600 تا؟
چون قبلا این مشکل توی سرورای قبلی که از شما گرفتم داشتم گفتم الان بپرسم ایا اون شرایط برای این سرور هم صدق میکنه ؟
-
-
January 17th, 2014, 15:07
سلام به همه
دوستان واقعیت رو بگم من قبلا با سرور های کرک شده کار می کردم اما از وقتی از ایشون خریدم هر مشکلی بود رو بر طرف کردند (البته مشکلات از سمت بنده پیش می اومد ) دیگه این اخرا خودم روم نمی شه بگم
پیشنهاد من اینه که دوستانی که دنبال وی پی اس با کیفیت بالا و پشتیبانی حرفه ای و قیمت پایین هستند از اینجا بخرند
-
تعداد تشکر ها از bossm به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2014, 00:16
-
تعداد تشکر ها از Anjoman به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2014, 00:25

نوشته اصلی توسط
Anjoman
تورنت مجازه؟
بله اما سید(اپلود ) غیر مجاز میباشد
-
تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2014, 15:43
سلام
چند سوال دارم...
1.آیا استفاده از تورنت مجازه برای استفاده در ترکر خصوصی؟
2.سرعت هارد در رابطه با rar/unrar؟
و اگر آفر دیگه ای برای کار من موجود هست بفرمایید.
با تشکر
-
-
January 20th, 2014, 16:14

نوشته اصلی توسط
alaaba
سلام
چند سوال دارم...
1.آیا استفاده از تورنت مجازه برای استفاده در ترکر خصوصی؟
2.سرعت هارد در رابطه با rar/unrar؟
و اگر آفر دیگه ای برای کار من موجود هست بفرمایید.
با تشکر
با سلام
1-در ترکر خصوصی سید لیچ مجاز هست
2-هارد سرور های وضعیت بسیار خوبی داره-به دلیل اطمینان به کیفیت سرویسها 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه در نظر گرفته شده
اگر کار اصلیتون اپلوذ و دانلود هست سرورهای مجازی حرفه ای با هارد ساس یا سرور نیمه اختصاصی پیشنهاد میشه که سرعت پورت بسیار بالایی دارند 25-75 مگابایت
ارادتمند
-
-
January 21st, 2014, 01:26

نوشته اصلی توسط
bossm
سلام به همه
دوستان واقعیت رو بگم من قبلا با سرور های کرک شده کار می کردم اما از وقتی از ایشون خریدم هر مشکلی بود رو بر طرف کردند (البته مشکلات از سمت بنده پیش می اومد ) دیگه این اخرا خودم روم نمی شه بگم

پیشنهاد من اینه که دوستانی که دنبال وی پی اس با کیفیت بالا و پشتیبانی حرفه ای و قیمت پایین هستند از اینجا بخرند
والا اول تاپیک زدن فقط خود سرور مشکل داشته باشه حل می کنیم
من خواستم بخرم این جمله رو دیدم پشیمون شدم
-