سلام دوستان.
میخاستم بدونم آیا میشه روی هاست دانلود اسکریپت تورنت رو ریخت و از طریق اون لینک های تورنت رو مستقیم کنم ؟
***اگر میشه لطفا اسکریپت رو معرفی کنید...***
میخاستم بدونم آیا میشه روی هاست دانلود اسکریپت تورنت رو ریخت و از طریق اون لینک های تورنت رو مستقیم کنم ؟
***اگر میشه لطفا اسکریپت رو معرفی کنید...***
باید اسکریپت رو دست کاری کنید تا به نتیجه دلخواه برسید برای php این رو امتحان کنید: TorrentFlux - PHP Torrent Client | Free Communications software downloads at SourceForge.net
سلام
اگر هاستون وارز باشه اره
از اسکریپت rapidleech استفاده کنید.
بعید میدونم برای هاست دانلود، اسکریپت تورنت وجود داشته باشه
چون خودم خیلی دنبالش بودم ولی پیدا نکردم
رپید لیچ فارسی-صفحه اصلی
از رپیدلیچ میتونید از انتقال فایل هاست به هاست استفاده کنید . نه تورنت .......
torrentflux هم فک کنم روی سرور مجازی جواب میده . نه روی هاست .....
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
باسلام
درخدمتیم
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)