با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده حدود ۱۵ سالی میشه که کار اصلیم سخت افزار و نرم افزار هست. فروشگاه داشتم ولی بدلیل نداشتن پشتوانه مالی حتی یک ریال... هر سال با خونه نشینی مواجه شدم. این در حالیه که همیشه بدیگران و ادمهای نامرد کار یاد دادم و خرشون که از پل گذشت منو کنار گذاشتن و علی موند و حوضش.و مجدد خونه نشینی
حدود ۱۰ سالی میشه با وب سر و کار دارم و در این مدت همیشه در حال مطالعه و کسب تجربه بودم.
لذا برای کار مستقل همچنان با عدم سرمایه روبرو هستم. دیدم چاره ای نیست جز اینکه در ازای دریافت حقوق کار کنم
خب مشخصات من:
مرد
۳۳ ساله
متاهل
ساکن گیلان
مهارتها:
سخت افزار و نرم افزار شامل عیب یابی و تعمیر بصورت حرفه ای
ﭐشنایی کامل به وردپرس و طراحی قالب و سایت وردپرسی
سئو سازی اصولی و کامل
۵ سال سابقه مفید هاستینگ و پشتیبانی
۵ سال سابقه مفید فروش سرور مجازی و کانفیگ سرورها
ﭐشنا به کانفیگ سرورهای ویندوز و لینوکس شامل نصب دایرکت ادمین. سی پنل. کلوکسو. فایروال. ای بی اس و غیره
سابقه کار با WHMCS شامل نصب. رفع معایب. فارسی سازی. ارتقا . رفع موارد امنیتی و غیره
سابقه کار و ارائه انواع اسکریپتها به مشتری و راه اندازی سایتهای مختلف
ﭐشنایی با html5,css3,php
ﭐشنایی با برنامه نویسی سی شارپ در حد متوسطه و در حال تکمیل دوره تا پایان
اشنا به انگلیسی خواندن نوشتن و مکالمه در حد ۷۰ درصد (قبلا زیرنویس ارائه میدادم )
اشنا به زبان ترکی استانبولی خواندن و نوشتن و مکالمه در حد ۵۰ درصد (چنتا دوست ترکیه ای دارم )
اما نکته مهم. هرگز در کارم نه و نمیشود و غیرممکنه ... ندارم و برای رفع هر مشکلی بالاخره راهش رو پیدا میکنم بسیار پر حوصله هستم در زمینه مشاوره و را هنمایی کم نمیزارم.