-
January 8th, 2014, 21:45
پاسخ : نظرسنجی.کدام سیستم مناسب برای سایت موزیک می باشد
خیر 8.3 اصلا مناسب نیست
8.2 نصب کن
سئو قوی ای داره
فقط دی باگ یادت نره
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014 21:45
# ADS
-
January 10th, 2014, 02:42
ورد پرس به علت متن باز بودن و کار گروهی تمامی توسعه دهندگان از سر تا سر دنیا همانطور که میبینید چه در این نظر سنجی این انجمن چه در سایر نظر سنجی ها همیشه حرف اول رو داره
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
-
تعداد تشکر ها ازCpt.Price به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2014, 03:39
عضو جدید
همه ی سایت های موزیک از نیوک به وردپرس کوچ کردن
وردپرس ممکنه امنیت خوبی نداشته باشه که داره ولی باید کنترل زیادی بشه ، نیوک به نظرم هسته قوی نداره ، نیوک (8.3) باگ مطرحی نداره اگرم باشه که piv8 هست ، ولی قسمت مدیریتش باگ داره
وردپرس از نظرسئو و امکانات عالی هست طراحی قالبش هم انعطاف پذیری بیشتری داره ، ولی نیوک خودش سئو خوبی نداره مگر اینکه قالب سئو بشه ماژول خیلی کم و محدودی داره
نیوک رو بیخیال
با جوملا و .. کار نکردم اطلاعی ندارم
از نظر من وردپرس عالیه
موفق باشی
-
تعداد تشکر ها ازmaders به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2014, 04:15
عضو دائم
ببین عزیز از طرف کسی که زمانی مدیر نیوک بود و کسی که 10 ساله نیوک استفاده میکنه و الان هم داره استفاده میکنه بهت میگم.
اگر میخوای مطالبت زود زود ایندکس بشه و سئوی بسیار قوی داشته باشید - رنک خوب بگیرید و معروف زود بشید فقط وردپرس فکر کن. اما از یک طرف وردپرس بدجوری منابع رو مصرف میکنه.پس باید حسابی همیشه خرجش کنید.چون همیشه باید بدید سئو کنند و بهینه و.. تا سرور تحملش کنه..البته کسی که خربزه میخوره باید پاشم بشینه..
اما نیوک .. نیوک خیلی واقعی تر شبیه سایت هست تا وردپرس.من خودم هر چه قدر فشار آوردم وردپرس استفاده کنم به دلم ننشست.واقعا وبلاگ هست وردپرس.اما نیوک واقعا یک cms درست و درمون هست.اما از نظر ایندکس شدند و سئو نه اینکه ضعیف باشه نه به پای وردپرس نمیرسه.شما اگر یک مطلب بزاری اولین نفر هم باشی 100 نفر وردپرسی کپی کنن مطلبت رو انا میان تو گوگل اول! تو رنک گیری هم والا من نتونستم بگیرم اما خود مرجع گوگل رنک 6 گوگل بود!!! حتی سایتهای بزرگ وردپرس دانلود ایران هم 6 نشدند! اما از نظر فشار خیالت راحت هست.فشاری آنچنانی مثل وردپرس در کار نیست به طوری که اگر یک وردپرس با یک بازدید معین سرور اختصاصی بخواد شما با نیوک یک vps کارت رو راه میندازه!!برای همین هزینه نگهداریشم کمتره...
اما امنیت..بارها شاهد این بودم وردپرس حتی رو سرور هاست دل هم هک شده..حتی سرورهای برتر ایران که ادعا میکنند هک شدند.اما نیوک وقتی به سایتهای هک شده رجوع کردم پیگیر میشدم میدیدم مشکل از خود سایت دارها بوده و به طریقی پسوردشون و اطلاعاتشون حتی هاست و.. لو رفته بود.و میتونم بگم نیوک امنیتش از وردپرس بالاتر هست( دلیلش اینه هکرها علاقه ای به سیستم های کم کاربردتر ندارند.دلیلی هم نداره طرف وقتش رو بزاره باک نیوک پیدا کنه 3 - 4 تا سایت نیوک بزنه..میره سروقت وردپرس یک باگ پیدا میکنه میزنه همه رو تارومار میکنه!! دقیقا مثل ماجرای لینوکس و ویندوز که هر چی ویروس نویس هست برای ویندوز مینویسن)..اما به شرطی که نرید رو هاست 5 هزار تومانی!!
و اما چرا سایتهای موزیک نیوک استفاده میکنند؟ یک سایت موزیک بخواد نخواد رنک و رتبه نمیتونه بگیره..یعنی نمیزارند بگیره و هربار همش فیل و تعویض دامین!! خوب طرف مرض نداره وقتی میدونه رتبه و رنکی در کار نیست وردپرس استفاده کنه و کلی هزینه اضافی تر بده!! یک هاست معمولی میگیره سایت موزیک میزنه!
ویرایش توسط delta : January 10th, 2014 در ساعت 04:17
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2014, 06:14
قطعا از هر لحاظ وردپرس بهتر هست ...بعد از وردپرس دروپال ...(البته تو این لیست شما)
نیوک که دیگه به تاریخ پیوسته چندین سال پیش سایت های موزیک آماتور از نیوک استفاده میکردن ...واقعا انتخاب اشتباهی هست ...نه پلاگین خوبی داره نه میشه توش کار خاصی انجام داد و قالب هاشم که ...ولی وردپرس بخاطر متن باز بودن و پرطرفدار بودنش هزاران پلاگین و قالب داره و سیستم و پلاگین هاش انقدری خوب هست که حتی میتونی روش سایتی مثل رادیوجوان رو پیاده کنی
-
تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2014, 06:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
قطعا از هر لحاظ وردپرس بهتر هست ...بعد از وردپرس دروپال ...(البته تو این لیست شما)
نیوک که دیگه به تاریخ پیوسته چندین سال پیش سایت های موزیک آماتور از نیوک استفاده میکردن ...واقعا انتخاب اشتباهی هست ...نه پلاگین خوبی داره نه میشه توش کار خاصی انجام داد و قالب هاشم که ...ولی وردپرس بخاطر متن باز بودن و پرطرفدار بودنش هزاران پلاگین و قالب داره و سیستم و پلاگین هاش انقدری خوب هست که حتی میتونی روش سایتی مثل رادیوجوان رو پیاده کنی
قالب هاشم که ...؟؟؟؟؟؟
آماتور!
-
تعداد تشکر ها ازMEHDI KARAMI به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2014, 11:32
عضو انجمن
تشکر از همه ی عزیزانی که شرکت کردند
من یه نتیجه گیری کردم
سئو و بازیه دست تو وردپرس بیشتره ولی هم منابع بیش از حد مصرف میکنه و هم امنیت پایینی داره
همچنین نیوک سبکه ولی سئوی خوبی نداره در عوض امنیت بالایی داره
برای سایت موزیک حرفه ای هم باید از دروپال استفاده کنم
خواهشا نتیجه گیری اخر رو بهم بدید
ضمنان هاست از هاست دی ال دارم
مشکل منابع ندارم
یه سوال دیگه موزیک98 و موزیک باران از چه سیستمی استفاده میکنن؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2014, 11:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
ببین عزیز از طرف کسی که زمانی مدیر نیوک بود و کسی که 10 ساله نیوک استفاده میکنه و الان هم داره استفاده میکنه بهت میگم.
اگر میخوای مطالبت زود زود ایندکس بشه و سئوی بسیار قوی داشته باشید - رنک خوب بگیرید و معروف زود بشید فقط وردپرس فکر کن. اما از یک طرف وردپرس بدجوری منابع رو مصرف میکنه.پس باید حسابی همیشه خرجش کنید.چون همیشه باید بدید سئو کنند و بهینه و.. تا سرور تحملش کنه..البته کسی که خربزه میخوره باید پاشم بشینه..
اما نیوک .. نیوک خیلی واقعی تر شبیه سایت هست تا وردپرس.من خودم هر چه قدر فشار آوردم وردپرس استفاده کنم به دلم ننشست.واقعا وبلاگ هست وردپرس.اما نیوک واقعا یک cms درست و درمون هست.اما از نظر ایندکس شدند و سئو نه اینکه ضعیف باشه نه به پای وردپرس نمیرسه.شما اگر یک مطلب بزاری اولین نفر هم باشی 100 نفر وردپرسی کپی کنن مطلبت رو انا میان تو گوگل اول! تو رنک گیری هم والا من نتونستم بگیرم اما خود مرجع گوگل رنک 6 گوگل بود!!! حتی سایتهای بزرگ وردپرس دانلود ایران هم 6 نشدند! اما از نظر فشار خیالت راحت هست.فشاری آنچنانی مثل وردپرس در کار نیست به طوری که اگر یک وردپرس با یک بازدید معین سرور اختصاصی بخواد شما با نیوک یک vps کارت رو راه میندازه!!برای همین هزینه نگهداریشم کمتره...
اما امنیت..بارها شاهد این بودم وردپرس حتی رو سرور هاست دل هم هک شده..حتی سرورهای برتر ایران که ادعا میکنند هک شدند.اما نیوک وقتی به سایتهای هک شده رجوع کردم پیگیر میشدم میدیدم مشکل از خود سایت دارها بوده و به طریقی پسوردشون و اطلاعاتشون حتی هاست و.. لو رفته بود.و میتونم بگم نیوک امنیتش از وردپرس بالاتر هست( دلیلش اینه هکرها علاقه ای به سیستم های کم کاربردتر ندارند.دلیلی هم نداره طرف وقتش رو بزاره باک نیوک پیدا کنه 3 - 4 تا سایت نیوک بزنه..میره سروقت وردپرس یک باگ پیدا میکنه میزنه همه رو تارومار میکنه!! دقیقا مثل ماجرای لینوکس و ویندوز که هر چی ویروس نویس هست برای ویندوز مینویسن)..اما به شرطی که نرید رو هاست 5 هزار تومانی!!
و اما چرا سایتهای موزیک نیوک استفاده میکنند؟ یک سایت موزیک بخواد نخواد رنک و رتبه نمیتونه بگیره..یعنی نمیزارند بگیره و هربار همش فیل و تعویض دامین!! خوب طرف مرض نداره وقتی میدونه رتبه و رنکی در کار نیست وردپرس استفاده کنه و کلی هزینه اضافی تر بده!! یک هاست معمولی میگیره سایت موزیک میزنه!
هاست مشکلی ندارم از هاست دی ال 3 گیگ هاست دارم
الان کلا بیخیال نیوک شم؟سایت های موزیک نمیتونن اصلا رنک بگیرن؟
برای سرور هم الان یه سرور کیم گرفتم فکر میکنم کفایت کنه برای شروع
تشکر از نظر مفید شما
-
-
January 10th, 2014, 11:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
مهراد جان یادمه سایت موزیک داشتی از cms خود وی بی استفاده میکردی درسته؟
شهاب رو یادته؟یکی از مدیران یه سایت موزیک وردپرس داشت میزد ....؟
چکیده کلام طراح وردپرس حرفه ای خلاق سراغ داری؟
-
-
January 10th, 2014, 11:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
downloaddl
خیر 8.3 اصلا مناسب نیست
8.2 نصب کن
سئو قوی ای داره