طراحی سایت کاریابی
Published on Thursday, 09 January 2014 17:40 |
با سلام
نیاز به طراحی یک سایت کاریابی با مشخصات زیر را دارم، ضمنا خاطرنشان میسازد که درخواستی مشابه همین درخواست با عنوان ویرایش یک کامپوننت جوملا نیز ارسال شده است که کامپوننت مورد نظر جومباه میباشد و لذا چنانچه توانایی ویرایش انرا دارید میتوانید...
دسته ها: PHP, برنامه نویسی وب سایت, توسعه وب سایت, طراحی وب سایت, وب سایت تجاری
بودجه: ۵۰,۰۰۰ - ۱۰۰,۰۰۰ تومان...
Read more...
ترجمه تخصصي
Published on Thursday, 09 January 2014 17:36 |
با سلام جمعا دو صفحه ترجمه است مبلغ 6 تومان در نظر گرفته شده کساني که ترجمه خوانا و روان مي توانند تحويل دهند درخواستهاي خودشان را بدهند تا فردا ساعت 12 ظهر مي خوام...
Read more...
طراحي سايت کاريابي
با سلام نياز به طراحي يک سايت کاريابي با مشخصات زير را دارم، ضمنا خاطرنشان ميسازد که درخواستي مشابه همين درخواست با عنوان "ويرايش يک کامپوننت جوملا" نيز ارسال شده است که کامپوننت مورد نظر جومباه ميباشد و لذا چنانچه توانايي ويرايش انرا داريد ميتوانيد به ان درخواست......
Read more...
محاسبه حجم دانلود شده از اينترنت
حجم دانلود و آپلود شده از اينترنت رو حساب کنه و تو يه ليبل نشون بده . فقط دقت کنيد فقط حجم اينترنت ، چون تو سورس هاي خارجي زياده اما ترافيک داخل شبکه رو هم حساب ميکنه که من نميخوام ....
Read more...
شبيه سازي LED با C++
برنامه اي براي شبيه سازي نرم افزاري LED به زبان ++C طبق فايل پيوستي مي خوام. همچنين علاوه بر سورس و فايل خروجي، توضيح روش و قسمت هاي اصلي کد و فلوچارت برنامه رو هم ميخوام. فلوچارت 100% لازمه حالا چه بصورت دستي بکشيد يا با نرم افزار ترسيم کنيد. فقط پروژه دانشجوييه و نمره زيادي هم......
Read more...
راه اندازي يک سايت براي جذب پروژه هاي طراحي وب
سلام دوستان من ميخوام يک سايت برام با وردپرس راه اندازي کنيد که بتونم باهاش پروژه هاي طراحي سايت و بازاريابي اينترنتي و سئو و طراحي لوگو و آرم و اينا بگيرم. همه ي کارهاشو ميخوام خودتون انجام بديد منظورم از همه ي کارهاش ايناس: انتخاب يک قالب آماده از تو اسايت هايي مثل theme forest......
Read more...
ويرايش يک کامپوننت جوملا
درود نياز به اعمال تغييرات و اضافاتي برروي افزونه کاريابي جومباه دارم. (اين افزونه به درخواست پيوست شده است) - اضافه کردن سيستم پرداخت انلاين بانک پارسيان (هر دو سرور) براي خريد پلنهاي مختلف کارفرما يا کارجو - بهينه سازي جهت جوملا 3 (البته احتمال بسيار زياد نياز به اين مورد......
Read more...
اسکريپت کاريابي
سلام من يک اسکريپت کاريابي با زبان php و بانک mysql نياز دارم با امکان ارتباط با سامانه پيام کوتاه و دروازه پرداخت بانک ملت ------------------------- امکان ثبت نام کارگر و کافرما امکان اضافه کردن گروه هم براي کارگر و هم براي کارفرما امکان آپلود مذارک امکان داشتن اعتبار ستاره بندي......
Read more...
خوشه بندي شبکه هاي حسگر بي سيم به روش فازي
خوشه بندي شبکه هاي حسگر بي سيم با روش فازي در اين روش که در يک مقاله آورده شده است براي شکل دهي خوشه ها از روش فازي با چند معيار از جمله فاصله و انرژي باقيمانده استفاده شده است که در صورت نياز متن مقاله و ترجمه آن ارسال خواهد شد .مي خواهم اين روش را با شبيه ساز omnet شبيه سازي کنم...
Read more...
طراحي لوگو طبق طرح نمونه
با سلام دوستان همونطور که لوگو پيوست شده رو مشاهده مي کنيد. حروف K و C داخل يک کره قرمز رنگ قرار دادند. حالا طرحي که من خوام. به جاي حرف K حرف C باشه و به جاي حرف C حرف P باشه يا علامت + رنگ کره هم آبي باشه. 2 تا عکسي که فرستادم ايکون در يک عکس حالت 3 بعدي داره در يک عکس حالت 2 بعدي.......
Read more...
افزونه ايجاد قيمت هاي متفاوت به صورت آبشاري در وردپرس
توضيحات کامل همراه با عکس در فايل ضميمه قرارداده شده، لطفا مطالعه نماييد و قيمت پيشنهادي رو بابت کدنويسي افزونه بفرماييد....
Read more...
الکتروميوگرام سطحي
سلام يک مدار الکترونيکي مي خوام که بتونه سيگنال الکتروميوگرام سطحي ماهيچه ساعد رو تقويت و نويزها رو به خوبي فيلتر کنه و بشه روي اسيلوسکوپ ديدش. مدار بايد طراحي و ساخته بشه. هزينه ارسال به عهده خودم هست...
Read more...
سايت تجاري
سلام يک سايت تجاري با تمام جزئيات ذکر شده مي خوام تا حد امکان مي خوام با php طراحي بشه و طوري باشه که بعدا بشه نسبت به گسترشش بشه اقدام کرد و مجري در دسترس باشه براي گسترش هاي بعدي يک قالب شيک مي خوام طراحي بشه براش...
Read more...
ویرایش کامپوننت جوملا
Published on Thursday, 09 January 2014 17:35 |
درود نیاز به اعمال تغییرات و اضافتی برروی افزونه کاریابی جومباه دارم. لینک دانلود این افزونه: http://www.pasargadco.ir/index.php/م...h/5-/2-/0.html - اضافه کردن سیستم پرداخت انلاین بانک پارسیان برای خرید پلنهای مختلف کارفرما یا کارجو - بهینه سازی جهت جوملا 3 (البته احتمال بسیار زیاد نیاز به این مورد ندارد) - بهینه سازی بخش نمایش پلنها (نمایش صحیح و زیبای عنوان، مبلغ و مدت زمان استفاده از پلن) - بهینه سازی بخش نمایش مربوط له اعتبار پلن (به طور کلی نیاز به این بخش نیست و فرایند سایت به صورت زیر میباشد: * کارجویان رایگان: ثبت رزومه، مشاهده اگهی های عمومی و رایگان، مشاهده عنوان اگهی های ویژه و لی عدم مشاهده جزئیات انها. * کارجویان پولی: ثبت رزومه، مشاهده اگهی های عمومی و رایگان، مشاهده کامل اگهی های ویژه، ارسال ایمیل هشدار شغلی، ارسال رزومه انها به کارفرمایان پولی. * کارفرمایان رایگان: ارسال درخواست شغلی به صورت رایگان و درج در سایت * کارفرمایان پولی: ارسال درخواست شغلی به صورت ویژه، ارسال رزومه کارجویان پولی (این مورد ممکن است به صورت دستی انجام شود تا تطابق بیشتری میان اگهی و کارجو وجود داشته باشد) - امکان دریافت یک فایل منظم و جدولبندی شده از رزومه (به صورت اکسل، پی دی اف و…...
Read more...
جذب تبلیغات اینترنتی برای یک پایگاه خبری سینما
Published on Thursday, 09 January 2014 17:34 |
سلام، ما برای یک پایگاه خبری سینمایی نیاز به جذب تبلیغات داریم. برای این کار به فرد متخصصی نیاز هست که ضمن داشتن تجربه قبلی بتونه این فرایند رو برنامه ریزی و اجرا کنه لذا لطفاً عزیزانی که سابقه چنین فعالیتی را دارند پیشنهادات خود رو اعلام کنند. لازم به ذکر است که پورسانت شما از 25 تا 50 % متغیر است و همچنین امکان تهاتر نیز وجود دارد ضمناً اگر ایده سودآوری وجود داشته باشه من تو همه زمینه ها آماده همکاری هستیم. تعرفه آگهی ها و اسم سایت پیام خصوصی میشود. بودجه از: 2500000 تا 7500000 مهارت های مورد نیاز: (برنامه ریزی تبلیغ و خرید, تبلیغات, Branding, بازاریابی اینترنتی, Google Adwords) تاریخ ثبت پروژه: 19 دى 1392...
Read more...
دریافت ایمیل ASP.NET
دریافت ایمیل در ASP.NET من نیاز به یک نمونه کد دست نوشته شده به همراه توضیحات دارم تا بتوانم دریافت ایمیل راه اندازی نمایم . منطورم این هست که چطور ایمیل دریافت نمایم و نمی خواهم به یک حساب ایمیل وصل شوم و با IMAP و... ان را بخوانم . بلکه ایمیلی که می اید وارد نرم افزار شود . زبان برنامه نویسی #c بودجه از: 300000 تا 2500000 مهارت های مورد نیاز: (ASP.Net) تاریخ ثبت پروژه: 18 دى 1392...
Read more...
اپیلیکیشن آندرویدی فروش شارژ به صورت آفلاین
سلام قصد طراحی اپلیکیشن اندرویدی برای فروش شارژ به صورت افلاین (با استفاده از USSD) را دارم . دراین نرم افزارباید ویژگی های زیر درج بشه: این نرم افزار شامل : شارژ ایرانسل شارژ همراه اول شارژ رایتل شارژ تالیا شارژ وایمکس ایرانسل شارژ مستقیم ایرانسل پرداخت قبض پشتیبانی گزارش شارژ خریداری شده در کل یه نرم افزار ساده – کم حجم-کاربرپسند با گرافیک عالی نیازمند است شما فرض کنید سیستم مورد استفاده برای این نرم افزار کل قابلیت های#733* را در بر بگیرد. دوستان عزیز حتما نمونه کارهای خود را ارسال فرمائید در این ضمینه وحتی در زمینه های دیگر. لطفا به نمونه های زیر توجه کنید: شارژ آفلاین در کافه بازار برای اندروید نیک شارژ در کافه بازار برای اندروید شارژ سریع در کافه بازار برای اندروید اپلیکیشن شارژ در کافه بازار برای اندروید شارژ ایرانسل با قرعه کشی iPhone 5s در کافه بازار برای اندروید جزییات بیشتر بعد از انتخاب به اطلاع پیمانکارمی رسد..... با تشکر بودجه از: 2500000 تا 7500000 مهارت های مورد نیاز: (Android, Android Honeycomb, Mobile Phone, برنامه نویسی موبایل, برنامه نویسی موبایل) تاریخ ثبت پروژه: 18 دى 1392...
Read more...
طراحی سایت مستقیم سازی لینک اپلود سنتر ها (لیچ)
با سلام خدمت شما من چند وقتی هست که می خواهم سایت لیچ بزنم با امکانات بالا مثلا مستقیم سازی لینک ها و ریموت بر روی اپلود سنتر های دیگر و..... تقریبا مثل امکانات سایت لیچ مانند فایل گیر ، موتی شیر ، اکسپرس لیچ و.... چه چیز های لازم دارد مانند وی پی اس (مشخصاتش را بگویید ) و .... را اعلام کنید هزینه تقریبی این پروژه به صورت کامل شده یعنی منظورم با وی پی اس و این ها است بگویید نمونه کار های خود را هم اعلام کنید بودجم رو می تون افزایش بدم نمونه ای از امکانات لیچر : فروش حجم ساپورت سایت های اپلود سنتر های ایرانی و خارجی ساپورت سایت های مانند یوتیوب، اپارات و ... پشتیبانی امکان ارسال تیکت لینک چکر قابلیت Resume داشته باشد سرعت بالا حذف فایل ها پس از چند وفت اشتراک گذاری فایل ها مانند فایل گیر امکان رمز گذاری افزایش ماندگاری فایل ها در صورت درخواست کاربر و.... بودجه از: 15000000 تا 30000000 مهارت های مورد نیاز: (طراحی وب سایت) تاریخ ثبت پروژه: 18 دى 1392...
Read more...
ساخت برنامه
Published on Thursday, 09 January 2014 11:55 |
سلام
ميخواستم يك برنامه ارسال بازديد برايم بسازيد . توضيحات بيشتر رو در فايل پيوست و به طور خصوصي عرض مي كنم . ...
دسته ها: Java, Visual Basic, Visual Basic .NET, Microsoft Windows, امنیت
بودجه: ۲۰,۰۰۰ - ۵۰,۰۰۰ تومان...
Read more