عزیز خودم فکر کردم تو پیام خصوصی بگم بهنره
عزیز خودم فکر کردم تو پیام خصوصی بگم بهنره
عزیز قصدم اسپم نبود ولی خوب وقتی نمی خوام رایج شه مجبورم خورده خوردشو بگم حالا اگر اسکایپ منو ادد کنید کاملا توضیح داده می شه
Raid1.0
ویرایش توسط Raid_10 : January 10th, 2014 در ساعت 12:45
سلام
موضوع کار چیست ؟
و بازدهی چقدر خواهد بود
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
سلام
دوست عزیز اگر میخواید اعتماد سازی کنید همین جا اعلام کنید. کارتون چی هست؟
با تشکر
یه توضیح مختصر برای اعتماد سازی به قول دوستان می دم
موضوع : وی پی اس هاست دامین و مسایل مربوطه
درصد سود دهی : ما بسته به پشت کار طرفین داره و عملی شدن نقشه کاری . و همکاری ولی در هر صورت به طور معمول فروش خوبی توش هست علتشم دوستان اسکایپ بیان
تماس می گیرم می گم بهشون
طی 6 ماه الی 1 سال با پشتکار بالا و وقت گذاشتن روی اینکار
و با برداشتن و بستن چند سرور و کلو کردن در سایر کشور ها چنان بازدهی دارد که علاوه بر پس انداز مبالغ بالا نیز قابل برداشت هست
دقت نمایید این کار رو خودم روش یه خورده فکر کردم نظر چند تا از دوستانو هم پرسیدم
اشکال زیاد داشت بر طرف کردم
آماده اجرا
اطلاعات بیشتر تماس با آیدی اسکایپ من : Raid1.0
2نفری باهم جواب میدم شرمنده
خودم هم سرمایه می زارم
کاملا برنامه ریزی شدست اگه شکست بخوره 1 در 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000
ولی در کل بابته پولی که گذاشتید تضمین می کنم
اینکار با پشت کار و مرور زمان پیشرفت هست توش البته شریک من هم باید آدم با سوادی باشه
up
کسی هست می خوام سریع شروع کنم تو این دنیا نباید روز رو از دست داد که ماه ها از دست بره بعد هم سال ها
تو تایپیک ها یکی بود گفته بود وضع بازار خوبه مردم چون تلاش نمی کنن می نالن
فهمیدم چی می گفت
نگران نباشید با پشتکار و ایمان بر خدا
همه چیز درست می شه
ما فقط ایران رو نمیگیریم نهایت سود ماهانه ما از ایران فقط 50 میل می تونه باشه اونم به مرور زمان
ما می خواهیم معنی درست اینترنت ارتباط جهانی رو به دوستان گوش زد کنیم
می خواهیم بگیم یه ایرانی یا ایرانی ها هم می تونن از هر کی تو دنیا بزرگ تر باشند
می خواهیم اسباط کنیم پشت کار حرف اول تو کار
مگر نداریم کسانی که تو 6 ماه از یه ممبر معمولی مثل من و شما رفتن تو جاهای گنده کار کردن
خیال نیست واقعیت ثمره تفکر یه بچه 2 سال نیست ثمره تفکر یه آدم کامل یا بهتره بگم گروهی از این آدم هاست
نتیجه این کار خوش است نه مانند شاهنامه که ایرانی ها به اعراب باختند
نتیجش برد ایرانی ها نسبت به تمام عزیزان
کسانی که پایه هستن دل و قلوه اینو دارن تو هر جای دنیا با من باشن اعلام کنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)