-
January 9th, 2014, 14:43
عضو انجمن
پاسخ : شراكت در سايت فيلم آينده دار
واقعا 250 هزار تومن خرج این قالب کردید ؟
-
-
January 9th, 2014 14:43
# ADS
-
January 9th, 2014, 14:51
-
-
January 9th, 2014, 15:27
پيشنهاد همكاري فقط تا ساعت 24 امشب پابرجاست و بعد از اين مدت ديگر تمايلي به شراكت ندارم
-
-
January 9th, 2014, 20:22
كالكشن كامل 10 بازيگر مطرح دنيا با حجم 450 گيگابايت در طول 3 ساعت به سرور افزوده شد
حجم كلي فايل هاي سرور : 1.2 ترابايت
-
تعداد تشکر ها از i-w2 به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2014, 20:37
دوست عزیز دنبال تیم قوی هستم برای یکی کردن (در اصل شراکت) اگر علاقه مند بودی با من در تماس باش. موفق باشی
-
-
January 9th, 2014, 20:44

نوشته اصلی توسط
rules
دوست عزیز دنبال تیم قوی هستم برای یکی کردن (در اصل شراکت) اگر علاقه مند بودی با من در تماس باش. موفق باشی
درود
دوست عزيز من نسبت به توانايي خودم شك ندارم و ميدونم كه كمتر از 1 ماه ميتونم سرور 6 ترا رو پر كنم. حالا به شريكم بستگي داره كه پابپاي من بياد يا وبال باشه!
اگر واقعا تمايل به همكاري داري تا 24 امشب با آيدي من تماس بگير
اگر 1% تو كاري كه ميخواي بكني شك داري لطفا سمت من نيا
آيدي : info_mihanvid
موفق باشيد
-
-
January 9th, 2014, 20:59

نوشته اصلی توسط
i-w2
درود
دوست عزيز من نسبت به توانايي خودم شك ندارم و ميدونم كه كمتر از 1 ماه ميتونم سرور 6 ترا رو پر كنم. حالا به شريكم بستگي داره كه پابپاي من بياد يا وبال باشه!
اگر واقعا تمايل به همكاري داري تا 24 امشب با آيدي من تماس بگير
اگر 1% تو كاري كه ميخواي بكني شك داري لطفا سمت من نيا
آيدي : info_mihanvid
موفق باشيد
از کی پر کردن سرور شده جز توانایی ها ؟ :D من 100% هستم اما یک شرایطی هم دارم که روی دایرکت باز کار میکنیم چون تمامی فیلم ها و سریال های سایت تگ دارن و کلی سریال ریلیز کردیم. seo قالب هم اگر 2 تا frame داخل قالب برداشته بشه با اطمینان میگم 100% seo کردیم و تمامی استراکت های گوگل داخل تم پیاده سازی شده حالا سایت مارو یک نگاه بکنید اگه پایه بودید یک پ خ بدید من اددتون کنم.
-
-
January 9th, 2014, 21:05

نوشته اصلی توسط
rules
از کی پر کردن سرور شده جز توانایی ها ؟ :D من 100% هستم اما یک شرایطی هم دارم که روی دایرکت باز کار میکنیم چون تمامی فیلم ها و سریال های سایت تگ دارن و کلی سریال ریلیز کردیم. seo قالب هم اگر 2 تا frame داخل قالب برداشته بشه با اطمینان میگم 100% seo کردیم و تمامی استراکت های گوگل داخل تم پیاده سازی شده حالا سایت مارو یک نگاه بکنید اگه پایه بودید یک پ خ بدید من اددتون کنم.
حاضر به همكاري با سايت ديگري نيستم.
شما اگر مايل به همكاري اطلاع بدين
-
-
January 10th, 2014, 15:51
آرشيو فيلم هاي معروف در حال تكميل
كالكشن 30 بازيگر مطرح تا شب روي هارد 
اپديت امروز : 21 فيلم
-
-
January 10th, 2014, 16:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rules
....
دوست عزیز بنده مایلم سرور دانلودتون رو تامین کنم فقط در حال حاضر چقدر دیتا دارید؟
-