درود وهاب عزيز
اينكه گفتم آدرس نميدم به اين معني نيست كه نميخوام طرف مقابل نديده بياد و شراكت كنه. بلكه منظور اينه كه به كسي اطلاعات داده ميشه كه واقعا قصد شراكت داشته باشه نه وقت پر كردن!
همونطور كه عرض كردم حدود 15 روز هست كه vip كردم و قبل از اين مدت دانلود رايگان بوده. درضمن تمامي پول هايي كه در اين 15 روز از راه فروش vip كسب شده براي هر دو طرف بصورت مساوي تقسيم ميشه
يه سوال دارم. با وجود اين همه قالب رايگان وردپرس شما چرا براي طراحي قالب پول ميپردازي؟
درسته اسكريپت رايگان وجود داره و ميشه ازش استفاده كرد اما اگر فردا روزي همين اسكريپت رايگان عاملي براي نفوذ به سرور و پاك شدن چند ترابايت فايل بشه اونوقت به نظرتون چقدر هزينه كرد؟
پيشگيري بهتر از درمان است!
منظور بنده از مخلفات ليچر تورنت هست كه اگر اون نبود الان ديتايي هم روي سرورنبود و امكان نداشت ظرف 1 ماه بيش از 500 گيگ فيلم و سريال جمع آوري بشه.
حالا به نظرتون اين مخلفات باز هم ربطي به شريك نداره؟
دوست عزيز لطفا توجه كنيد كه شراكت يعني اينكه در هر كاري مساوات رعايت بشه. من الان بالاي 400 تا پست دارم. شريك من هم اگر بتونه 400 پست بزنه و با هم برابر باشيم نيازي به پرداخت اين هزينه نيست.
اما بنظر شما اگر شريك بنده نه اين 400 پست رو بزنه و نه مبلغي به عنوان جبران بده (كه صرف استخدام نويسنده ميشه) عدالت هست؟
عزيز
بنده عرض كردم همه چيز به صورت 50 - 50 تقسيم ميشه. يعني دسترسي ها هم به اين صورت خواهد بود. حساب بانكي هر دو طرف درگير ميشه و سر ماه هزينه ها كم ميشه و سود تقسيم
دسترسي به هاست و سرور هم به اين صورت خواهد بود كه يك طرف سرور در اختيارش خواهد بود و طرف مقابل هاست
خيلي ممنونم كه با طرح اين سوالات زمينه براي روشن سازي بوجود آوردين
موفق باشي وهاب عزيز![]()