نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

موضوع: انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #16
    عضو انجمن
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    158
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

    پیش فرض پاسخ : انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com)

    نقل قول نوشته اصلی توسط MehrganWeb نمایش پست ها
    درود مجدد
    ببینید ICANN سیاست های مربوط به خودشو داره
    حالا چون بحث رفت سر ICANN یه سری توضیح بدم
    اولا ICANN یا ایکن چیست ؟!
    ICANN یک سازمان بین المللی غیرتجاری می باشد که در ساحل Del Rey كاليفرنيا قرار دارد , این سازمان امروزه به منظور كنترل و مديريت بهتر بر منابع اينترنت در كنار حجم قابل توجه مسووليت ها كه عمدتا مربوط به gTLD ها مي باشد , این شرکت همچنین مسوولیت پورتکل هاى شناسايى و دامنه هاى اينترنتى عمومى و کشورى و مديريت روت سرورهاى اصلى اينترنت را برعهده دارد , 13 سرور اصلي را در دنيا تعيين نموده كه با نام سرورهاي Backbone شناخته شده و با حروف A تا M نامگذاري شده اند , ICANN در حال حاضر بیش از 890 مرکز ثبت دامنه تائید شده در سراسر دنیا دارد که به آنها ICANN Approved Registrar می گویند.
    به خاطر آنکه اين شرکت در ايالات متحده قرار دارد اين سرويس ها تمامى تحت قراردهاى دولت ايالات متحده و همچنين مسوول شماره ها و نام هاى اينترنتى اين کشور (IANA) قرار دارد , ICANN در حقيقت وظايف IANA را انجام مى دهد.
    ساختار ICANN به نوعى نيمه دولتى است و تلاش آن حفظ ثبات در اينترنت و فراهم کردن فضاى رقابتى درآن در جهت افزايش ارتباطات اينترنتى است.
    ثانیا ICANN یا ایکن چه وظايفى را به عهده دارد؟
    ICANN مسئوليت مديريت عناصر فنى در اين فعل و انفعال را بر عهده دارد تا کاربران در سراسر جهان بتوانند آدرس هاى متعبر را در اين شبکه پيدا کنند. مسايل ديگرى چون کنترل محتواى اينترنتى , وضع قوانين براى تجارت روى شبکه , نامه هاى ناخواسته و محافظت از اطلاعات خارج از وظايف تکنيکى ICANN است.
    براساس ساختار ICANN دولت ها و ديگر سازمان ها و نهادهاى بين المللى و حتى خصوصى در مديريت اين بخش مهم به آن کمک مى رسانند. چالش اساسى ICANN حفظ ثبات فنى و تکنيکى اينترنت در اين عرصه است. به همين دليل شايد ICANN يکى از بهترين نمادهاى همکارى در عرصه اجتماعات اينترنتى باشد.
    اين سازمان توسط افراد گوناگونى از کشورهاى مختلف مديريت مى شود. رييس آن مسقيما در يک دفتر بين المللى قرار دارد.
    کميته مشورتى از اشخاص مستقل و يا سازمان ها و اجتماعات و گروههاى تکنيکى ايجاد شده که ICANN را در تدوين قوانين و مقررات موثر يارى مى کنند. هم اکنون حدود 80 کشور جهان ارتباط نزديکى را از طريق کميته مشورتى دولتى با اعضاى هيات مديره آن دارند.
    هيات مديره ICANN عبارتند از شهروندانى از کشورهاى استراليا , برزيل , بلغارستان , کانادا , چين , فرانسه , آلمان , غنا , ژاپن , کنيا , کره , مکزيک , هلند , پرتغال , سنگال , اسپانيا , انگلستان و ايالات متحده.
    ICANN در حقيقت با استقرار بازار دامنه هاى اينترنتى عمومى (gTLD) کمک موثرى به کاهش قيمت دامنه ها کرده و با اين کار بازارى يک ميليارد دلارى در طول سال از خريد و فروش دامين هاى اينترنتى به وجود آمده است.

    و در اخر هم :
    در سال 2000 این سازمان هفت نوع پسوند جديد دامنه عمومى شامل .AERO , .BIZ , .COOP , .INFO , .MUSEUM , .NAME , .PRO را به مجموعه پسوندهاى قبلى خود اضافه کرد و هم اکنون نيز به دنبال پسوندهاى ممکن ديگرى براى افزودن به اين مجموعه است.

    قبلا ICANN زیر مجموعه و تحت نظر وزارت بازرگانی آمریکا بود. امّا با توجّه به اعتراضاتی که سایر دولتها(علی الخصوص روسیه و چین) کردند، ICANN به یک نهاد بین المللی و ظاهرا خارج از نظارت و نقوذ دولت آمریکا تبدیل شده است. امّا احتمالا هنوز هم دولت آمریکا نفوذ قابل توجهی در این نهاد دارد.
    امّا از لحاظ قاون بین الملل و قوانین جدید خود ICANN فقط مالکیت دامنه های کشوری(dot US برای آمریکا) با دولت آن کشور است یعنی اگر دامنه دات کام مثلا در چین یا روسیه یا سوئد و... ثبت شده باشد، دولت آمریکا نمیتواند اداعای مالکیت و بستن آن را بنماید زیرا این دامنه ها بین المللی هستند.
    البتّه احتمالا همانند سازمان ملل، آیکن هم تحت نفوذ دولتهای قوی است. مثلا: با فشار روسیه و چین بود که آیکن مجبور شد بر خلاف میل خود امکان ثبت دامنه های غیر انگلیسی را هم بدهد. این دو دولت فشار زیادی در این مورد وارد کردند. در ادامه همین موضوع بود ابتدا امکان ثبت دامنه ها با حروف روسی و چینی و سپس با حروفی مثل عربی و فارسی امکان پذیر شد. مثلا شما میتوانید بجای site.ir سایت.ایران یا سایت.com را ثبت کنید.
    البتّه تحت فشار دولت قوی دیگر یعنی آمریکا، آیکن پس از کش و قوسهای فراوان پس از آنکه چندین بار از این کار امتناع کرد، در آخر دامنه مخصوص سایتهای ***** را هم به رسمیت شناخت و قابل ثبت شد! بله اینگونه است که جهان بازیچه قدرتها شده است، ICANN هم جریی از جهان است!
    در هر صورت، اگر بخواهیم به بحث اصلی برگردیم، فکر میکنم با توجه به اینکه طبق موارد بالا ICANN یک نهاد بین المللی است، قانونا نباید مشکلی برای شرکتهای ایرانی در این زمینه باشد، امّا از آنجایی که هر نهاد بین المللی عملا بین الدولی است! و تحت نفوذ آمریکا، احتمالا عملا مشکلاتی برای شرکتهای ایرانی وجود دارد. به دو کلمه قانونا و عملا توجه کنید.
    خوب این موارد بالا رو تا همینجا داشته باشید من پست بعدی رو رزرو میکنم یه مقاله EN هست در مورد نحوه مجوز گرفتن یه دور بخونمش بعدش فارسی شو میازرم براتون
    فعلا

    پ.ن: این gTLD برابر میشه با gerenic Top Level Domain

    مرسی بابت راهنمایی هاتون پیشنهاد می کنم بقیه دوستان هم با دکمه تشکر از شما تشکر کنند .

  2. تعداد تشکر ها ازpouyajabbarisani به دلیل پست مفید


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. کدام سرویس ثبت دامین؟ resello - opensrs - realtimeregister - onlinenic
    توسط Sa1 در انجمن سوالات و مشکلات
    پاسخ ها: 25
    آخرين نوشته: March 25th, 2016, 17:58
  2. مشکل در ثبت onlinenic و realtimeregister
    توسط ZarinServer.Com در انجمن سوالات و مشکلات
    پاسخ ها: 8
    آخرين نوشته: April 17th, 2014, 21:49
  3. پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: February 17th, 2014, 22:57
  4. پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: February 13th, 2014, 21:08
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: February 11th, 2014, 19:04

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •