-
January 8th, 2014, 20:59
مشکل در تغیر نسخه
با سلام
دوستان گرامی من چند وقت پیش نسخه 5.2.12 ره به 5.2.15 ارتقا دادم ولی متوجه شدم که هر چند وقت یه بار پسورد کاربران از کار می افتده و هی باید دوباره رست پسورد بدن حتی پسورد ادمینی هم از کار افتاده که به علت مشکل در نسخه امکان باز یابی پسورد ادمینی نبود ایمیل که میدادم به مرحله بعد گیر میکرد حالا می خوام به نسخه قدیمی برگردم ولی دیتا بیس به وصل نمیشه و ارور در حال اپگرید می باشیم لطفا بعد مراجعه کنید میاد . اینجاست که گیر کردیم نه میشه نسخه جدید استفاده کرد نه ایمیل میاد حالا باید دستی تیبل های دیتا بیس رو انتقال بدم ؟
-
-
January 8th, 2014 20:59
# ADS
-
January 8th, 2014, 22:27
عضو دائم
پاسخ : مشکل در تغیر نسخه
استاد شما در همین نسخه فعلیتون میتونید با تغییر ورژن php به نسخه 5.2 مشکل رو حل کنید
متاسفانه php جدید با whmcs مشکل داره
کمی بگردید قبلا چندبار آموزش نوشتم
-
-
January 8th, 2014, 22:36
در صورت نیاز اطلاعات هاست خودتون رو پ.خ کنید به اخرین ورژن 5.2.15 آپگرید کنم براتون.
موفق باشید.
-
-
January 8th, 2014, 22:38
منظورتون اگر Whmcsهست ایراد از نسختون هست احتمالا میتونین بدین براتون نسخه ی جدید رو نصب کنم و بدون مشکل کار خواهد کرد
-
-
January 8th, 2014, 23:24
دوستان می خوام بدونم مشکل از چی هست ؟
-
-
January 8th, 2014, 23:26

نوشته اصلی توسط
ali_yas19
دوستان می خوام بدونم مشکل از چی هست ؟
ما که نمیدونیم شاید مشکل از نسخه باشه عوض شدن پسورد کاربران شاید یکی سیستم رو هک کرده کرم می ریزه
ولی ما در نسخه ی جدید 5.2.15هیج یک از این مشکلات شما رو نداریم
-
-
January 9th, 2014, 12:51
عضو انجمن
بنده هم در نسخه جدید 15 چنین مشکلی رو نداریم .
احتمالا نسخه شما نال شده هست و تو برخی از این نسخه ها متاسفانه ایرادات و شل هایی گذاشته می شه .
به بخش اموزش سایت ما مراجعه کنید نسخه ای گذاشته شده است . با اون آپگرید کنید ببینید مشکل حل می شه یا نه .
در مورد کرم ریختن هم پچ های امنیتی توسط خوده whmcs متشر می شه که اونا رو هم اجرا کنید .
-