-
January 8th, 2014, 17:43
پاسخ : انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com)
دامنه چیزی نیست که بشه باهاش شوخی کرد. name.com چند ماهی است به وضوح داره مشکلاتی ایجاد می کنه. با آی پی ایران هم بارها شده حتی نمیشده renew کنیم. ریسلرکلاب که کاملا مطمئن به نظر می رسید اینطوری شد چه برسه به name.com
-
-
January 8th, 2014 17:43
# ADS
-
January 8th, 2014, 18:03
پاسخ : انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com)
با توجه به اینکه ریسلو تو اروپا (هلند) و روسیه شعبه داره به نظر می رسه شرکت خوبیه و همونطور که دوستان گفتند شاید الان زیاد خوب نباشه اما به زودی به لطف یوزر های ایرانی بهتر میشه. نظرشما چیه؟
-
تعداد تشکر ها از pouyajabbarisani به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 21:12

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
دوست عزیز اگه به الکسای ریسلو توجه کنید می بینید که از همه کمتر هست و این یعنی کاربر کمتر و در نتیجه اعتبار کمتر در ضمن سایت انلاین نیک باز میشه. نظرتون درباره ریجستر دات کام چیه؟
دوست عزیز این حرف شما واقعا بچگانه هست . الکسای کمتر اعتبار کمتر
-
تعداد تشکر ها از webna به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 22:17

نوشته اصلی توسط
webna
دوست عزیز این حرف شما واقعا بچگانه هست . الکسای کمتر اعتبار کمتر
شما درست می فرمایید. خودم هم کم کم به این نتیجه می رسم که reselloاز همه مناسب تر است.
-
-
January 8th, 2014, 22:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
شما درست می فرمایید. خودم هم کم کم به این نتیجه می رسم که reselloاز همه مناسب تر است.
پشتیبانی سریع و خیلی خوب و پاسخگویی داره
ولی به تاریخ ثبت دامنه resello.com اگر مراجعه کنید
پارسال ثبت شده
اصلا سابغه ای از قبل نداره
ماژول WHMCS اش هم کمتر از یک ماه هست که درست شده
-
-
January 8th, 2014, 22:34

نوشته اصلی توسط
Woshka
پارسال ثبت شده
دوستان چه راهنمایی هایی میکنن .
-
-
January 8th, 2014, 23:00

نوشته اصلی توسط
Woshka
پارسال ثبت شده
پس با این حساب توسط ماها خیلی زود کارش گرفته
توی یک تایپیک خوندم پشتیبانی جواب دادنش چند روز طول میکشه...
-
-
January 8th, 2014, 23:02

نوشته اصلی توسط
webna
دوستان چه راهنمایی هایی میکنن .
در حال حاظر بسیاری از بزرگان وب ایران و دامنه های با ارزش به resello.com منتقل کرده اند و این سایت تنها سایتی است که به طور رسمی از ایران پشتیبانی می کنه. در ضمن به نظر می رسه که تلاش میکنه تا کیفیت پشتیبانی اش رو افزایش بده. به نظرم در حال حاظر بهترین گزینه همین resello هست.
-
-
January 8th, 2014, 23:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
در حال حاظر بسیاری از بزرگان وب ایران و دامنه های با ارزش به resello.com منتقل کرده اند و این سایت تنها سایتی است که به طور رسمی از ایران پشتیبانی می کنه. در ضمن به نظر می رسه که تلاش میکنه تا کیفیت پشتیبانی اش رو افزایش بده. به نظرم در حال حاظر بهترین گزینه همین resello هست.
من که دامین های خودم رو همرو دونه دونه دارم به name.com منتقل می کنم با آدرس و مشخصات خارجی
با این وضعیت موجود تحریم ها دامین به آدرس ایرانی ثبت کردن اشتباه هست
داخل پنل name.com هم با آی پی آمریکا فقط وارد می شوم
-
-
January 8th, 2014, 23:16

نوشته اصلی توسط
Woshka
من که دامین های خودم رو همرو دونه دونه دارم به name.com منتقل می کنم با آدرس و مشخصات خارجی
با این وضعیت موجود تحریم ها دامین به آدرس ایرانی ثبت کردن اشتباه هست
داخل پنل name.com هم با آی پی آمریکا فقط وارد می شوم
گیریم که روزی فهمیدند بهشون کلک زدید و کشور دیگه زدید اونوقت می خواهید چیکار کنید؟
-