من اسکریپت Warian | Travian | وارین | تراوین | بازی اینترنتی رومی ها، گول ها و توتن ها رو دارم کسی میدونه رو چه هاستی با چه فضا و پهنای باندی باید نصب کنم ؟
من اسکریپت Warian | Travian | وارین | تراوین | بازی اینترنتی رومی ها، گول ها و توتن ها رو دارم کسی میدونه رو چه هاستی با چه فضا و پهنای باندی باید نصب کنم ؟
سلام و درود
برای این اسکریپت ها سرور کجازی بهتر جواب میده نسبت به هاست
درود بر شما
دوست گرامی برای بهترین بازدهی شما باید سرور مجازی ایران تهیه کنید و با وب سرور nginx کانفیگ نمایید تا بهترین سرعت را داشته باشید
هاست اشتراکی و وب سرورهای ضعیف تر مانند apache مناسب کار شما نمیباشد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
هزینش ماهیانه چقدر در میاد نمیخوام خیلی باشه تازه اوله کارمه میخوام ببینم میگیره یا نه
باید یک سرور مجازی ایران حداقل رم یک تهیه فرمایید. البته هر چقدر کاربر آنلاین روی سایت زیادتر شوند باید سرور ارتقا یابد.
(کانفیگ صحیح) سرور نکته مهمی است که باید در نظر داشته باشید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
واسه اینجور سایت ها باید سرور بگیری
با سلام
همونطور که دوستان گفتند هاست اشتراکی و یا هاست های ضعیف مناسب کار شما نیستند.
اگر خواستید با لوکیشن آلمان در خدمت شما هستیم با وبسرور Nginx
تخفیف هم برای ماه اول داریم ( تیکت کنید = ماه اول 30 %)
لوکس وب - سبد خرید
آیدی یاهو : Cas.Hosting
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
جناب اگر از سرور مجازی استفاده کنید بهتر از هاست اشتراکی هست،
در فکر تهیه سرور باشید تا هاست.
موفق باشید![]()
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)