-
January 8th, 2014, 11:32
عضو انجمن
پاسخ : انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com)
-
-
January 8th, 2014 11:32
# ADS
-
January 8th, 2014, 12:32
پاسخ : انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com)
دوست عزیز اگه این ادرس رو مشاهده فرمایید می بینید که کشور ایران تو لیست کانتری ها نیست چطور میشه ثبت نام کرد؟
https://www.name.com/account/create/
-
-
January 8th, 2014, 14:39
عضو جدید
فعلا ریسلو برای ما ایرانیا بهترین گزینس
گو ددی هم واسه اونایی که شرایطش رو دارند ممکنه خوب باشه(یعنی اگه مدرک شناسایی بجز ایران داشته باشی خوبه)
-
-
January 8th, 2014, 14:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
کشورهای همسایه را انتخاب کن
من 2 ساله دارم کشور امارت را انتخاب کردم و همیشه هم با ایپی ایران وارد میشم و سفارش میدم
-
-
January 8th, 2014, 14:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
طبق قوانین بین المللی شماهرملیتی داشته باشی دامنه ای بنامت ثبت هست رو نمیتونن
ازت بخورن مگر اینکه خلاف کنی و دامنت رو کلی مسدود کنننن واسه همین هم زیاد فرقی ندارن
همه اینها چون اینها همه خارجی هستن و ممکن هست یک روز بازی در بیارن یک روز خوب باشن
من که گو ددی و نیم رو ترجیج میدم هویز هم خوب هست
آیا واقعا چنین قانونی برای حمایت از همه ملیت ها هست؟
-
-
January 8th, 2014, 14:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hassan5099
من 2 ساله دارم کشور امارت را انتخاب کردم و همیشه هم با ایپی ایران وارد میشم و سفارش میدم
با آی پی ایران چند تا از بچه ها رفتن بهشون اخطار داده گفته جمع کنید برید!
-
-
January 8th, 2014, 15:35
عضو انجمن
resello.com
پیشرفت میکنه سریع و میشه مثله ریسلر کلاب .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 15:39

نوشته اصلی توسط
hassan5099
خب اگه یه وقت بفهمه و شما هم معروف شده باشی، تو اسم شرکت ات هم ایران باشه جمع کنه باید چیکار کرد؟! در ضمن ادرس دقیق می خواهد چیکار کنیم ؟
-
-
January 8th, 2014, 17:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
هر كشوري رو انتخاب كنيد مشكل پيش نمياد
واسه ما كه تو اين 2-3 ساله اينجوري بوده ...
-
-
January 8th, 2014, 17:25

نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
هر كشوري رو انتخاب كنيد مشكل پيش نمياد
واسه ما كه تو اين 2-3 ساله اينجوري بوده ...
خب فرضا کشور رو انتخاب کردیم ادرس رو باید چیکار کرد؟ کد پستی؟ و اینکه اگه بفمند و گیر بدهند و بلایی سر اکانت و دامین هاتون بیاد چی؟
-