-
January 7th, 2014, 15:55
پاسخ : انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com)

نوشته اصلی توسط
irangate
با سلام
سرویس انلاین نیک با توجه به این که اصالتا چینیه توی تحریم احتمال کمتر دچار مشکل بشه قیمتشون هم مناسبه فقط یک کم پشتیبانیشون ضعیفه
اگه تجربه ای درباره پشتیبانیشون دارید ممنون می شوم در اختیار دیگران قرار بدهید.
-
تعداد تشکر ها ازpouyajabbarisani به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2014 15:55
# ADS
-
January 7th, 2014, 16:07
پاسخ : انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com)
به نظر می رسه تا به این لحظه و با توجه به نظر دوستان و تحقیقات خود بنده آنلاین نیک و ریسلو بهتر هستند. نظر شما چیست؟
-
تعداد تشکر ها از pouyajabbarisani به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2014, 16:14
در صفحه ثبت نام ریسلو نام کشور ایران و حتی تک تک استان ها وجود دارد. https://www.resello.com/signup ولی در انلاین نیک و رجیستر دات کام وجود ندارد. با این وجود، در ااین دو سایت چطور می شود ثبت نام کرد؟
-
تعداد تشکر ها از pouyajabbarisani به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2014, 17:23
عضو انجمن
با سلام
خوب ببینید باید با خودتون کلنجار برید و معیار های انتخاب یک ثبت کننده دامنه رو تنظیم و هریک را با شرکت های فوق بررسی کنید
ریسلو به نظر بنده عملکرد بدی نداره درسته به پای شرکت اِمریکایی ریسلرکلاب نمیرسه اما قضیه همون لنگه کفش در بیابونه
در مورد گو ددی که یکی از دوستان ذکر کردند عرض کنم واقعا مسخره ترین مکان برای ثبته من یه دومین میخواستم ثبت کنم(دقیقا زمانی که ریسلر کلاب داشت دومین ها رو منتقل میکرد چاره ای نداشتم) اکتیو بود بعدش قبل از خرید بهشون میل زدم گفتم که ایا موردی با فلان چیزه من ندارید گفتند نه بعد از یک هفته که دومین ثبت شده بود و داشتم برنامه ها رو روش پیاده می کردم که دیدم دومین رو بلاک کردند دلیل رو جویا شدم گفتند به دلیل فلان چیز میل ها رو مستند کردم براشون ارسال کردم گفتند اون کارمندمون دیگه اینجا کار نمیکنه الان نه به اون دومین رسیدم نه تا حدود 250 روز دیگه میتونم ثبتش کنم
با سرویس نیم نقطه کام کار نکردم آنلاین نیک هم یه زمانی خوب
روز بخیر
پ.ن: در مورد ریسلو قضیه همون لنگه کفش در بیابون رو یادتون نره
-
تعداد تشکر ها ازMehrganWeb به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2014, 17:32
-
-
January 7th, 2014, 17:57

نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
با سلام
خوب ببینید باید با خودتون کلنجار برید و معیار های انتخاب یک ثبت کننده دامنه رو تنظیم و هریک را با شرکت های فوق بررسی کنید
ریسلو به نظر بنده عملکرد بدی نداره درسته به پای شرکت اِمریکایی ریسلرکلاب نمیرسه اما قضیه همون لنگه کفش در بیابونه
در مورد گو ددی که یکی از دوستان ذکر کردند عرض کنم واقعا مسخره ترین مکان برای ثبته من یه دومین میخواستم ثبت کنم(دقیقا زمانی که ریسلر کلاب داشت دومین ها رو منتقل میکرد چاره ای نداشتم) اکتیو بود بعدش قبل از خرید بهشون میل زدم گفتم که ایا موردی با فلان چیزه من ندارید گفتند نه بعد از یک هفته که دومین ثبت شده بود و داشتم برنامه ها رو روش پیاده می کردم که دیدم دومین رو بلاک کردند دلیل رو جویا شدم گفتند به دلیل فلان چیز میل ها رو مستند کردم براشون ارسال کردم گفتند اون کارمندمون دیگه اینجا کار نمیکنه الان نه به اون دومین رسیدم نه تا حدود 250 روز دیگه میتونم ثبتش کنم
با سرویس نیم نقطه کام کار نکردم آنلاین نیک هم یه زمانی خوب
روز بخیر
پ.ن: در مورد ریسلو قضیه همون لنگه کفش در بیابون رو یادتون نره
مرسی بابت راهنماییتون انلاین نیک الان چطوره؟
-
-
January 7th, 2014, 17:58

نوشته اصلی توسط
glxx
onlinenic.com
تو صفحه ثبت نام اسم کشور ایران نیست چطور میشه ثبت نام کرد؟
-
-
January 7th, 2014, 19:57
عضو انجمن
ریسلو الان از معدود شرکت هایی که با ایران هیچ مشکلی نداره و حتی هنگام ثبت نام میتونیم با مشخصات ایران هم توش عضو بشیم بدون مشکل
البته معلوم نیست در آینده چطوری باشه
-
تعداد تشکر ها از mizbanpars.com به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 10:27
دوستان در سایت هایی که کشور ایران تو بخش ثبت نام نیست چطور میشه ثبت نام کرد؟
-
-
January 8th, 2014, 11:01
پیج رنک گوگل ارتباطی به تایید کردن یا نکردن گوگل نداره. صرفا تا حدی نشون دهنده اعتبار آن صفحه از نظر آماری در بین صفحات دیگر در وب است. ضمنا تایید گوگل هم به درد ایرانیان نمی خوره. گوگل ممکنه godaddy را تایید کند و پیج رنک بالایی هم دارد ولی دیگه فکر نکنم زیاد باشند افرادی که در بدترین بودن آن برای ایرانیان شک داشته باشند. در ضعیف بودن ریسلو شکی نیست. اما به دلیل مشتری های زیادی که از ریسلرکلاب دستشون اومده سعی در پیشرفت دارند اما با توجه به کافی نبودن امکانات ظاهرا زیاد در کوتاه مدت نمیشه خوش بین بود. مثلا دارای یکی از بدترین پشتیبانی هایی هستند که من تا کنون ندیدم. تیکت رو هم ممکنه چند روز طول بکشه تا جواب بدهند. اما در حال حاضر از جمیع جهات برای کسانی که ریسلرکلاب بودند بهترین مکان را ریسلو می دونم.
-