-
January 7th, 2014, 15:19
انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com)
به نام خدا
در خواست از مدیر: مهم سازی موضوع به دلیل اهمیت آن
با سلام خدمت دوستان و همکاران
به نظر شما کدوم یک از سرویس دهنده های دامین انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com) بعد از تحریم ریسلر کلاب مناسب تر و معتبر تر است و در موضوع تحریم ایران مشکلی برای ما پیش نمی اید و مسائل مربوط به پرداخت و... هم اسان تر است؟ خواهشا تجربیات و دلایل خود را در این باره و انتخاب هر یک بیان کنید.
در ضمن با توجه به اینکه امکان ثبت نام در شرکت هایی بجز ریسلو به دلیل نبودن نام کشور در صفحه ثبت نام وجود ندارد برای ثبت نام در سایت هایی بجز ریسلو چکار باید کرد؟
با تشکر
http://www.register.com/ http://www.onlinenic.com https://www.realtimeregister.com/ https://www.resello.com/ http://www.resellerclub.com/
ویرایش توسط pouyajabbarisani : January 7th, 2014 در ساعت 16:40
-
تعداد تشکر ها از pouyajabbarisani به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2014 15:19
# ADS
-
January 7th, 2014, 15:32
عضو انجمن
پاسخ : انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com)
بعد از تحریم ها بیشتر سرویس دهنده ها از ریسلر کلاب به ریسلو کوچ کردن
ریسلو از نظر بنده به پای ریسلر کلاب نمیرسه هم از نظر کیفیت ، امکانات ، پشتیبانی ، قیمت و ...
رجیستر هم فکر کنم ایران رو تحریم کرده و اصلا با ایپی ایران نمیشه وارد سایتش شد
درباره بقیه هم اطلاعات کافی ندارم
در اخر از نظر بنده جایگزین فعلا همون ریسلو هست
-
تعداد تشکر ها از mizbanpars.com به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2014, 15:32
پاسخ : انلاین نیک (onlinenic.com) یا ریسلو (resello.com) یا ریل تایم رجیسلر (realtimeregister.com) یا رجیستر (register.com)
طبق قوانین بین المللی شماهرملیتی داشته باشی دامنه ای بنامت ثبت هست رو نمیتونن
ازت بخورن مگر اینکه خلاف کنی و دامنت رو کلی مسدود کنننن واسه همین هم زیاد فرقی ندارن
همه اینها چون اینها همه خارجی هستن و ممکن هست یک روز بازی در بیارن یک روز خوب باشن
من که گو ددی و نیم رو ترجیج میدم هویز هم خوب هست
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2014, 15:44

نوشته اصلی توسط
mizbanpars.com
بعد از تحریم ها بیشتر سرویس دهنده ها از ریسلر کلاب به ریسلو کوچ کردن
ریسلو از نظر بنده به پای ریسلر کلاب نمیرسه هم از نظر کیفیت ، امکانات ، پشتیبانی ، قیمت و ...
رجیستر هم فکر کنم ایران رو تحریم کرده و اصلا با ایپی ایران نمیشه وارد سایتش شد
درباره بقیه هم اطلاعات کافی ندارم
در اخر از نظر بنده جایگزین فعلا همون ریسلو هست
دوست عزیز اگه به الکسای ریسلو توجه کنید می بینید که از همه کمتر هست و این یعنی کاربر کمتر و در نتیجه اعتبار کمتر در ضمن سایت انلاین نیک باز میشه. نظرتون درباره ریجستر دات کام چیه؟
-
-
January 7th, 2014, 15:45

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
ازت بخورن مگر اینکه خلاف کنی و دامنت رو کلی مسدود کنننن واسه همین هم زیاد فرقی ندارن
همه اینها چون اینها همه خارجی هستن و ممکن هست یک روز بازی در بیارن یک روز خوب باشن
به نظر من که با گود ددی نیم کار کردن ینعی سپردن گوسفند به دست گرگ
!
-
تعداد تشکر ها ازpouyajabbarisani به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2014, 15:52
عضو انجمن
سایت ریسلو تقریبا 8 سال تجربه کاری داره
نمیشه الکسا رو معیار کیفیت و اعتبار دونست
بنده هم نظر شخصیم رو گفتم
اگر صبر کنید اساتید انجمن بیان و نظر بدن نتیجه بهتری میگیرید
ویرایش توسط mizbanpars.com : January 10th, 2014 در ساعت 15:35
-
-
January 7th, 2014, 15:53
عضو انجمن
با سلام
سرویس انلاین نیک با توجه به این که اصالتا چینیه توی تحریم احتمال کمتر دچار مشکل بشه قیمتشون هم مناسبه فقط یک کم پشتیبانیشون ضعیفه
-
تعداد تشکر ها از irangate به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2014, 15:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
از نظر بنده گو ددی زیاد جالب نیست
-
-
January 7th, 2014, 15:54

نوشته اصلی توسط
mizbanpars.com
سایت ریسلو تقریبا 8 سال تجربه کاری داره
نمیشه الکسا رو معیار کیفیت و اعتبار دونست
بنده هم نظر شخصیم رو گفتم
اگر صبر کنید اساتید انجمن بیان و نظر بدن نتیجه بهتری میگیرید
شما لطف کردید خیلی ممنون
در ضمن دلیل بنده فقط الکسا نیست، متاسفانه پیج رنکش هم صفر است و این یعنی گوگل این سایت رو تایید نمی کنه.
-
-
January 7th, 2014, 15:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irangate
با سلام
سرویس انلاین نیک با توجه به این که اصالتا چینیه توی تحریم احتمال کمتر دچار مشکل بشه قیمتشون هم مناسبه فقط یک کم پشتیبانیشون ضعیفه
direci هم شرکت هندی بود
-