نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: سوال در مورد vps مناسب برای سایت وارز

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    5 پست

39 سوال در مورد vps مناسب برای سایت وارز

با سلام ، من یه سایت وارز دارم که البته زبان انگلیسی هست . در کنارش هم یک سایت والپیپر در همون فضا دارم ، تا امروز با Mehrhost کار میکردم که تو چند روز اخیر مدام سایتم از دسترس خارج شد و الان 2 روز مونده به شارژ سرور بهم میگن که نمیتونن دیگه تمدید کنن چون روی هاست اشتراکی حداکثر مقدار مصرف برای هر نفر 15 درصد هستش ولی سایت من بالای 20 درصد داره استفاده میکنه . البته من به هیچ وجه فایلی روی هاست خودم آپ نمیکنم که بزارم برای دانلود ، مثل اکثر سایتهای وارز لینک و فایلها از سایتهای اشتراک فایل هست ، فقط فایلهای عکس که برای سایت والپیپر هست آپلود شده . حالا چطوری میگن سایت من که 7 ماه راه افتاده همچین مصرفی داره نمیدونم .

حالا میخواستم بدونم برای این شرایط من از VPS استفاده کنم بهتره یا اینکه دنبال یه هاست وارز دیگه باشم ؟ اصلا VPS با کپی رایت به مشکل میخوره یا نه ؟ یا اینکه بستگی به سرورش داره که از کجا باشه ؟ در ضمن من به حداقل فضای بالاتر از 10 گیگ نیاز دارم و البته پهنای باند نا محدود .

اینو هم بگم که من تا الان با VPS کار نکردم و خیلی ها میگن کار کردن با VPS سخته و نیاز به اطلاعات بالا داره ، همچین حرفی رو تایید میکنید ؟

2. تعداد تشکر ها از Arona به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)