-
January 6th, 2014, 15:13
عضو انجمن
ایا گزارش کاربر هاستینگ باعث Expire شدن لایسنس میشه؟
سلام دوستان
بنده با کلی دردسر و کمک یکی از دوستان که پرداخت آنلاین انجام میده لایسنس cpanel ویژه سرور مجازی تهیه کردم ، چند روز پیش به دلیل عدم رعایت قوانین و راه اندازی سایت غیر اخلاقی حساب یکی از کاربران رو Suspend کردم ( هاست مربوط به اون کاربر ) اون کاربر شروع به بی ادبی و ... و تهدید کرد اقدام میکنه !!! دامین اصلی هاستینگ .com هست اما دامنه های زیادی .ir توسط کاربران park یا add شده خلاصه مطلب در عین ناباوری لایسنس که 26 روز زمان داشت امروز صبح expire شده به نظرتون ربطی به اون کاربر داره ؟ اصلاً دلیل expire چیه ، چند بار ایمیل زدم هیچ پاسخی ندادن باور کنید خودمم تعجب کردم از این موضوع ، اصلاً بر فرض اون کاربر اطلاع داده من ایرانی هستم و ... cpanel میتونه بدون توجه به انقضاء چنین کاری انجام بده ؟؟؟
با اون دوستی که لایسنس رو تهیه کرده هم صحبت کردم اشاره کرد که Cpanel به محضی بفهمه هاستینگ ایرانی هست همین کارو میکنه و حتی باید سرور یا IP جدید بگیری ، این موضوع درسته ؟
-
-
January 6th, 2014 15:13
# ADS
-
January 6th, 2014, 15:34
عضو دائم
پاسخ : ایا گزارش کاربر هاستینگ باعث Expire شدن لایسنس میشه؟
به محض اینکه بفهمن ایرانی هستید چه 1 روز مانده باشه چه 1000000 روز به تاریخ اکسپاسیر جا در جا لایسنس باطل میکنند
خیل یاز همکانر این مکشل داشتن بعضیها باشون لج میکردن طرف هر روز میرفت ریپورت میاد میدیدین همکار توی یک ماه شاید 3 یا 4 بار لایسنس جدیدی خریده بود
در نحیات بار یاینکه خیال خودشون راحت کنند و از این قضیه هم خلاص بشن کوچ کردن خیلی ها به دایرکت ادمین هم قیمت ارزونتر هم این مشکل قضیه باطل شدن لایسنس هم حل شد براشون دیگه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2014, 15:46
عضو انجمن
ایا گزارش کاربر هاستینگ باعث Expire شدن لایسنس میشه؟
100%
واسه همینم هست بعضی فقط دایرکت ادمین میدن با اینکه cpanel محبوب تره
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2014, 15:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
به محض اینکه بفهمن ایرانی هستید چه 1 روز مانده باشه چه 1000000 روز به تاریخ اکسپاسیر جا در جا لایسنس باطل میکنند
خیل یاز همکانر این مکشل داشتن بعضیها باشون لج میکردن طرف هر روز میرفت ریپورت میاد میدیدین همکار توی یک ماه شاید 3 یا 4 بار لایسنس جدیدی خریده بود
در نحیات بار یاینکه خیال خودشون راحت کنند و از این قضیه هم خلاص بشن کوچ کردن خیلی ها به دایرکت ادمین هم قیمت ارزونتر هم این مشکل قضیه باطل شدن لایسنس هم حل شد براشون دیگه
ممنون از پاسخ شما ، واقعاً اعصابم به هم ریخته ، این یعنی ( بی انصافی ) مستقیم cpanel از اینور باید تابع قوانین ایران باشیم از اونور با هر کاربر یا همکاری مشکل ایجاد بشه گزارش بدن و لایسنس منقضی بشه الان cpanel بر چه اساسی چنین تصمیمی میگیره و چرا پاسخ مستقیم نمیده ؟!
من اولین و تلخ ترین تجربه ای بود که با cpanel داشتم! ظاهراً نمایندگی بگیرم خیلی دردسر کمتره...
ویرایش توسط ali0000 : January 6th, 2014 در ساعت 16:01
-
-
January 6th, 2014, 15:49
عضو انجمن
شما مطمئن بشید که لایسنستون بخاطر تحریم لغو شده گاهی پیش میاد که به هر دلیلی لاینس لغو شده برای ما خیلی پیش اومده که یا خودش بعد چند ساعت لایسنس فعال شده که باید از لینوکس دستوراپدیت لاسنس بزنی یا اینکه با پیگیری حل شده
از اینجا میتونید ببینید که لایسنس سرورتون در چه وضعیه
License Verification - cPanel Inc.
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت
Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
-
تعداد تشکر ها از sarv-it به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2014, 15:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali0000
ممنون از پاسخ شما ، واقعاً اعصابم به هم ریخته ، این یعنی کلاهبرداری مستقیم cpanel از اینور باید تابع قوانین ایران باشیم از اونور با هر کاربر یا همکاری مشکل ایجاد بشه گزارش بدن و لایسنس منقضی بشه الان cpanel بر چه اساسی چنین تصمیمی میگیره و چرا پاسخ مستقیم نمیده ؟!
من اولین و تلخ ترین تجربه ای بود که با cpanel داشتم! ظاهراً نمایندگی بگیرم خیلی دردسر کمتره...
عزیز وقتی رسما ما رو تحریم کرده دیگه این مشکل شماست که میرید خرید میکنید .
ویرایش توسط reza* : January 6th, 2014 در ساعت 16:12
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2014, 16:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarv-it
شما مطمئن بشید که لایسنستون بخاطر تحریم لغو شده گاهی پیش میاد که به هر دلیلی لاینس لغو شده برای ما خیلی پیش اومده که یا خودش بعد چند ساعت لایسنس فعال شده که باید از لینوکس دستوراپدیت لاسنس بزنی یا اینکه با پیگیری حل شده
از اینجا میتونید ببینید که لایسنس سرورتون در چه وضعیه
license verification - cpanel inc.
ممنون از راهنمایی شما اولین کاری که کردم همین چک کردن اعتبار لایسنس بود واقعاً متاسفم برای چنین شرکتی ، اکثر هاستینگای ایرانی دارن از خدماتش استفاده میکنن حقشه ما هم تحریمش کنیم تا حساب کار دستش بیاد!
مشکل اساسی تر اینه الان فردی که لایسنس رو تهیه کرده میگه امکان خرید دوباره لایسنس و فعالسازی روی همین ip وجود نداره گیر افتادیم ! کلاً 7 تا هاست دادم همشونم 3 ماهه برا 2 قرون 2 زار عذابی درست کردیم واسه خودمون
-
-
January 6th, 2014, 16:16
مدیر ارشد
هر چند مشکل شما برطرف شده و در تاپیک اعلام کردید. اما پیشنهاد می کنم اگر از سی پنل استفاده می کنید حتما احتیاط کنید.اگر برخی موارد را رعایت کنید خیلی کمتر مشکل تحریم برای شما ایجاد می شود . در مورد روش ها و ... در انجمن بارها صبحت شده . سرچ کنید
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید