نوشته اصلی توسط
a3aish
من که از قدیم شنیدم گفتن این سایت هاست دی ال خیلی گرون حساب میکنه.تازه امنیتشون هم این قدر بالا نیست یکی از هکرای ایرانی برا تست کنترل سروراشون رو بدست گرفت .من که از این سایت خوشم نمیاد با این قوانین الکیش .قوانین می سازه تا قیمت ببره بالا و بگه آره ماهم هستیم.تو ایرانم که همه یه ماه میان یه سایت هاستینگ و سرور میزنن ماه بعد سایتشون منفجر میشه.ماهم که باید بشینیم غصه بخوریم که چرا ؟ افسردمون کردن.یکی هم نیست بیاد بگه اخه این همه قوانین قوانین میکنید پس چرا نمی یاین یه دسته بندی درست و حسابی بکنید این سایت ها رو یه کنترل کلی.تا من و دوستان دیگه این قدر ضرر نکنن.قوانین مصادیق هم یه بندش اینه سایت های مستهجنی که فیلم هایی پخش میکنن که آل. جنسی زن و مرد معلوم باشه باید ***** بشه.اخه بگو آدم حسابی ما از کجا بیایم بشینیم فیلمو نگاه کنیم ببینیم معلومه یا نه .با این سرعت بنگی و این وضع کلی مدیرای هاستینگ ها و سایت های مختلف.
به جا اینکه این هاست دی ال شرایط بزاره بهتره یه کم به فکر مردم باشه خدارو خوش نمیاد.شاید من پول نداشته باشم بخوام یه هاست یه گیگ بخرم باید چیکار کنم با این قوانینش.در آخر هم بگم که اگه همین طور این سایت هایی که به اصطلاح خودشون رو بزرگ میدونن بیان شرایط تعیین بکنن واسه مردم خوب خدا نابودشون میکنه میگی نه نگاه کن