-
January 5th, 2014, 00:21
عضو جدید
بهترین روش تبلیغ!
سلام
دوستان از شما کمک و نظر میخوام در مورد معروف شدن سایتم!
من یه سایت موزیک (البته نه هر موزیکی :|) با لینک مستقیم رایگان دارم با یه دامین عالی که به یاد میمونه! (موزیک دی ال)
آی پیش از 6 هزار بیشتر نمیره! درصورتی که اگه یه هفته شیلتر نشه خیلی رتبه خوبی توی گوگل پیدا میکنه و کلا نسبت به سایت های پرسابقه تر رتبه بهتری توی سرچ گوگل داره (حتی تا سه هزار ایران هم رفت الکسا)
میخواستم تبلیغ بذارم توی سایت ها ولی دیدم همه سایت ها اشباع شده از تبلیغات وی چی ان و تبلیغ من گم میشه! پاپ آپ هم به نوعی زوری هستش و گرون! به نظر شما بهترین راه من برای بدست اوردن بازدید کننده چیه؟
-
تعداد تشکر ها از ACGE به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2014 00:21
# ADS
-
January 5th, 2014, 07:17
عضو انجمن
پاسخ : بهترین روش تبلیغ!
با ســـــلام و عـــرض صبــح بخیــــر . . .
پــــاپ آپ . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ــــکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
-
تعداد تشکر ها ازwarpro به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2014, 09:19
سئو کردن و تولید مطلب میتونه کمک خیلی خوبی به سایت انجام بده.
اسپانسر لینک گوگل شدن هم خوبه ها
یه سایت هم هست میتونی بنر توش بذاری بهش هزینه بدی بنرت رو توی خیلی از بلاگ و سایتها قراربده
-
تعداد تشکر ها ازlived به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2014, 09:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
lived
سئو کردن و تولید مطلب میتونه کمک خیلی خوبی به سایت انجام بده.
اسپانسر لینک گوگل شدن هم خوبه ها
یه سایت هم هست میتونی بنر توش بذاری بهش هزینه بدی بنرت رو توی خیلی از بلاگ و سایتها قراربده
ممنون
چه سایتی؟
-
تعداد تشکر ها از ACGE به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2014, 09:59
-
تعداد تشکر ها از pejmanpc به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2014, 10:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pejmanpc
ادرس سایتت چیه؟
Music-DL | دانلود آهنگ با لینک مستقیم
چطور؟
-
-
January 5th, 2014, 10:50
به روز بودن دقیقه ای سایت
سئو مناسب
ایجاد مطالب نو
-
-
January 5th, 2014, 10:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ACGE
سلام
دوستان از شما کمک و نظر میخوام در مورد معروف شدن سایتم!
من یه سایت موزیک (البته نه هر موزیکی :|) با لینک مستقیم رایگان دارم با یه دامین عالی که به یاد میمونه! (موزیک دی ال)
آی پیش از 6 هزار بیشتر نمیره! درصورتی که اگه یه هفته شیلتر نشه خیلی رتبه خوبی توی گوگل پیدا میکنه و کلا نسبت به سایت های پرسابقه تر رتبه بهتری توی سرچ گوگل داره (حتی تا سه هزار ایران هم رفت الکسا)
میخواستم تبلیغ بذارم توی سایت ها ولی دیدم همه سایت ها اشباع شده از تبلیغات وی چی ان و تبلیغ من گم میشه! پاپ آپ هم به نوعی زوری هستش و گرون! به نظر شما بهترین راه من برای بدست اوردن بازدید کننده چیه؟
تبلیغ در موتور های جستجوگر و بهینه سازی سایت و امکانات فراوان برای کاربران(آپلودسنتر و ...)و راحتی آنان جلب رضایت کاربر . ارسال پست هایی به طور منظم مانند قرعه کشی و ... که کاربر به سایت شما دوباره رجوع کنه
-
-
January 5th, 2014, 11:16
پاپ اپ رتبتو دگرگون ميكنه يك سايت ميشناسم روزي ٢هزار اي پي بهت ميده ماهي ٢٠ ميگيره كه واقعا مفته و من خودم تجربه داشتم و با اين روش تا مرز ١٥٠٠ هم رسيدم . اما بديش اينه اگه پاپ اپت قطع شه رتبت بد ميشه
-
-
January 5th, 2014, 11:17

نوشته اصلی توسط
Mohammadrex
پاپ اپ رتبتو دگرگون ميكنه يك سايت ميشناسم روزي ٢هزار اي پي بهت ميده ماهي ٢٠ ميگيره كه واقعا مفته و من خودم تجربه داشتم و با اين روش تا مرز ١٥٠٠ هم رسيدم . اما بديش اينه اگه پاپ اپت قطع شه رتبت بد ميشه
چه سایتی عزیز ؟ آدرس پ خ کنید
-