اول از همه پول میخواد.باید پول خوب داشته باشی تا همه چیز خودبه خود درست بشه .
اول از همه پول میخواد.باید پول خوب داشته باشی تا همه چیز خودبه خود درست بشه .
این گزینه ها اشبا شده اند یعنی انقدر زیاد شدن که سایت شما خیلی سخت امکان داره بالا بیاد
از نظر من سایتی راه اندازی کنید که تاحالا نباشه
1000 سایت دانلود
2000 سایت دانلود فیلم
99999999999999999999999 تا هاستینگ
کلی هم سایت های تفریحی
سایت های اندرویدی خوبه چون کمن
ولی در کل بهتره سایت دانلود راه اندازی نکنید
من 3 سال پیش دامنه downloaddl.ir رو ثبت کردم نام کاربریم هست اگه دقت کنی
6 ماه پست گزاشتم دیدم فایده نداره
بیخیال شدم
دامین اسکپایر شد یکی دیگه ثبت کرد
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
دوستان و اساتید همه رو گفتن ولی اگه نظر من رو هم میخوای به نظرم روی مطالب کار کن (مطالب خاص) با توجه به اینکه میگی دامنه خوبی هم در اختیار داری. به طور مثال نرم افزار idm توی همه سایت ها هست ولی نرم افزار های تخصصی و بخصوص فیلم های آموزشی میتونه سایت رو محبوب کنه چون الان سایت دانلود اشباع شده پس اگر میخوای سایتت بگیره باید مطلب خاص داشته باشه (یک نگاه به وطن دانلود بنداز) که کاربر بگه خب من باید برم فلان سایت چون این آموزش ها و این نرم افزارهای خاص و ... رو داره کنارش هم مثل بقیه سایت ها نرم افزار های عمومی رو هم داره اینطوری کاربر میشه مخاطب ثابت شما.
دقیقا.
منم همین بلا سرم اومد.
ولی دانلود گیم کمه
در جواب دوست عزیزموننمایش مشخصات: TARIMEHR - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران بله، حرف شما متینِ ولی اگر ایده باشه پشتش و گروهی کار بشه حتما جواب میده. مشکل من اینه که رک بگم کار کسی رو قبول ندارم تو زمینه دانلود. تو دانلودها من پست گذاشتم. سر اولین پستی که گذاشتم، 200 تا کامنت اومده بود. با اینکه چیز خاصی نبود. خود ادمین دنلودها دهنش باز مونده بود :دی
به خاطر همین، من هر نویسنده ای میگرفتم، همون روز مینداختمش بیرون. چون اصلا از کاراشون خوشم نمیومد. به همین دلیل بعد مدتی خسته میشدم و ول میکردم.
ولی...
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
تو هر کاری اگه درست کار کنی ، حتمآ موفق میشی !
مهمترین عامل برای پیشرفت شما نوشتن مطالب ختصاصی هستش و باید قید کپی پیست رو بزنید.
اگر میخواید نویسنده هم بگیرید که کپی پیست کنه بیخیال شو
سلام بنده هم دامنه ملي دارم واسه دانلود هم خودم دنبال يك شريك واسه شروع ميگردم اگه پيه هستيد بهم بگيد تا با هم شروع كنيم هزينه ها همه نصف نصف . فك نكنم شما از بنده نوين تر باشه چون هم ايده جديد توشه هم بنده ايده هاي جديد دارم . اگه شريك خواستي اونم فولاذي بنده هستم تا اخرش . فداات
دوستان لطف کنید با انحراف موضوع اصلی تاپیک را به بیراهه هدایت نکنید. تاپیکبا این وضع تبدیل به اسپم سرا می شود !
اگر در مورد سوال استارتر موضوع خاصی را در نظر دارید پست ارسال کنید.
لطفا قوانین را رعایت فرمائید
سلام.ببین داداش ما ایرانی جماعت شدیم تقلیدکار.یکی یک کاری میکنه فرداییش همه میفتند دنبالش میخوان مثل ان بشن.چرا نباید ما خودمون صاحب سبک باشیم؟ من خودم وقتی سایتمون رو وی آی پی کردم خداشاهده باید میدیدی چه قدر بهم خندیدند و مسخرم کردند که مگر سایت بازی هم وی آی پی میشه؟ گفتند سقوط میکنی و کاربرات میپرند و کسی نمیاد و...انجامش دادم بعد یک ماه همون مسخره کنندگان هم وی آی پی خریدند !! الان هر کی میخواد سایت بازی بزنه مستقیم وی آی پی میخواد کنه!! چرا؟ چون اولش جرعت ریسک نداشتند.اول میمونند یکی ریسک کنه اگر جواب داد بقیه بریزند پشتش!
شما هم همینطور.مگر فیس ب و آپارات و پیک فایل و.. چیکار کردند؟ یک ایده . یک فکر میتونه شما رو به اوج ببره.نشین ببین دیگران چی دارند.. بشین ببین دیگران چی ندارند!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)