سلام الکسا چند وقت به چند وقت رنک میده ؟
مثلا اگه یک سایت در ایران رنکش 100 باشه توی همون روز در بین سایت های ایرانی 100 شده یا میانگین هفتگی و یا ماهانه نگاه میکنه ؟
پ.ن : ممد تا کی بن تشریف داره؟
سلام الکسا چند وقت به چند وقت رنک میده ؟
مثلا اگه یک سایت در ایران رنکش 100 باشه توی همون روز در بین سایت های ایرانی 100 شده یا میانگین هفتگی و یا ماهانه نگاه میکنه ؟
پ.ن : ممد تا کی بن تشریف داره؟
ویرایش توسط behrooz_iri : April 11th, 2010 در ساعت 17:48
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
معمولا مربوط به 2 یا سه روز پیشه مثلا الان مربوط میشه به 9 april
البته بعضی وقت ها هم یک ماه هنگ میکنه
یعنی رده بندی رو فقط بر اساس 2 یا 3 روز پیش گذاشته؟ و مثلا آمار 1 هفته پیش تاثیری نداره؟
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
نه فکر کنم اشتباه گفته باشم
اونی که من گفتم تغییر رنک بود یعنی هر دو سه روز رنک آپیدیت میشه
ولی مثلا شما اگه یک روز 400000 ویزیت داری نمودار میچسبه بالا ولی رنکت ممکنه 100 یا 200 تا بیاد بالا
طبق تجربه من ، فعلا 25 تا 30 هزار ip در روز به مدت یک ماه ، سایت شما در 100 سایت برتر ایرانه ولی همین ترافیک به زبون انگلیسی شاید 5000 سایت us و uk بشی ببین وب انگلیسی چقدر جای پیشرفت داره !
ویرایش توسط be099 : April 11th, 2010 در ساعت 18:09
بله تجربت کاملا درسته منم به همچین حدودی رسیدم حدود 60 تا 65000 بازدید و 25 تا 30 هزار ip
الکسا کنتر نذاشته سر شیر اینترنت پس آمارش دقیق نیست
انلایزر سایتت همه واقعیت ها رو در مورد اون سایت بهت میگه
ویرایش توسط Woshka : April 11th, 2010 در ساعت 22:21
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
بله وشکا ولی یه تقریب خوبه بجز سایت های خاص مثل همین سایت و از اون بهتر دست آدم های متقلب رو رو میکنه آدم هایی که بیخودی آمار میذارن تو سایتشون
من از کی عضو انجمن شدم خودم خبر نداشتم؟؟؟ بابا ارتقا میدید یه ندایی هم بدید!!!!
ویرایش توسط behrooz_iri : April 11th, 2010 در ساعت 18:25 دلیل: عشقم کشید
الکسا به معنای واقعی چرت و پرت میگه
میگی چرا ؟ خب سایت من از 1388/11/26 85 هزار بازدید داشته و الان هم روزانه 3 هزار داره و رنکش 538 هزار جهانی هست و سایت nsw.ir از 1388/3/3 حدود 57 هزار بازدید داشته و رنک جهانیش 68 هزاره
چرت و پرت میگه دیگه...
رنکش رو هم بسته به بازدید شما به روز میکنه
مثلا برای سایت اجدری دات کام هر روز آپدیت میشه و برای سایت من الان هر دو یا سه روز یکبار و برای یکی دیگه از سایت هام هر هفته یکبار
رنکی هم که نشون میده میانگین رنک اون سایت در 3 ماه هست
سلام
الکسا از روی چی آمار رو تغییر میده؟
من الان چند روزی هست بازدید م 10 برابره اما آمار به جای اینکه بالا بره میاد پایین
از کجا میشه فهمید چند بازدید داشتم؟
میگم
الکسا دسترسی به سرور شما نداره پس آمارش قابل اعتماد نیست
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)