-
January 3rd, 2014, 19:18
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
یکی از دوستان اسکریپت فروشگاهش رو در اختیارم گذاشته که قالب و منو های خیره کننده ای و اضافاتی که برای هر کدوم باید به طراح کلی پول داد روش نصبه . میگفت باگ هم نداره
اینم عکسی از محیط فروشگاه علاوه بر این صفحه هاتی هم طراحی کرده که از طریق منو میشه رفت توش این قالب رو اگه یه طراح بخاود این طوری بسازی حدود 100 هزار تومن پول میگیره :
script.jpg
اینم خود شاپ که میتونید برید توش و امکانات خیره کننده اش رو ببینید (لطفاً لینک رو بین دوستاتون پخش کنید که کسی الکی پول طراح نده )
لینک دانلود
-
تعداد تشکر ها ازsoheil_faraz به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014 19:18
# ADS
-
January 3rd, 2014, 20:07
دوستان من از فریر بک آپ میگیریم موقعی که بک اپ رو توی لوکال ایمپورت میکنم قسمت کارت ها سه تا از فیلد ها بهم میریزه ...
Webpage Screenshot - localhost / localhost / perskdhq_sharj / card | phpMyAdmin 3.2.4
کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟از تو خود phpmyadmin هم وقتی فقط از table کارت ها export میگیرم بازم همین مشکل هست ...
Character set of the file هم روی utf-8 هست و حتی به iso هم تغییرش دادم ولی مشکل حل نشد ...
-
-
January 3rd, 2014, 21:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
دوست عزیز بایدباهمون کد رمزنگاذی باز کنید///اگر کد رمزنگاری عوض بشه کارت های قبلی رو درست نشون نمیده دیگه/
-
تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014, 21:33

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
دوست عزیز بایدباهمون کد رمزنگاذی باز کنید///اگر کد رمزنگاری عوض بشه کارت های قبلی رو درست نشون نمیده دیگه/
چجوری با کد رمز نگاری باز کنم ؟من کارت هارو توی فریر نمیخوام ببینم ...میخوام تو دیتابیس ببینمشون ! هیچ راهی نیست که بشه دید ؟من میخوام این فیلدهایی که الان بهم ریخته رو به ibs ایمپورت کنم ... :|
-
-
January 3rd, 2014, 21:36
در ضمن توی phpmyadmin کد رمزنگاری باعث میشه فایل هارو یجور دیگه نشون بده ...ولی وقتی دیتابیس رو export میکنم اونجوری نیست !!!اصلا بهم میریزه ...مثلا تو phpmyadmin اگر این شکلی باشه : yasdasmwe وقتی export میکنم اینجوری میشه : �t��mk !!!
-
-
January 3rd, 2014, 22:08
سلام من یک سامانه پیامک داشتم میخواستم پلاگین درست کنم برای فریر باید چیکار کنم؟برای همه سامانه پیامک ها میشه ساخت دیگه؟چه اطلاعاتی باید بدم
-
-
January 3rd, 2014, 22:11
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
taj3da
سلام من یک سامانه پیامک داشتم میخواستم پلاگین درست کنم برای فریر باید چیکار کنم؟برای همه سامانه پیامک ها میشه ساخت دیگه؟چه اطلاعاتی باید بدم
از طریق ایمیل با نویسنده در تماس باشید:
virtual [at] freer [dot ] ir
شما باید پلاگین را آماده کنید و برای نویسنده اسال کنید . بعد از تائید در سایت قرار می دهد
-
-
January 3rd, 2014, 22:17
مدیر جان این تاپیک رو ببندی بهتره 3 ساله بالاس
November 5th, 2011
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
January 3rd, 2014, 22:36

نوشته اصلی توسط
downloaddl
مدیر جان این تاپیک رو ببندی بهتره 3 ساله بالاس
November 5th, 2011
سوالات و مشکلات ملت در رابطه با این اسکریپت داره تو این تاپیک حل میشه !جای شمارو گرفته که میگی ببندش ؟لطفا اسپم نکن تا مشکلاتی که مطرح شده توسط بقیه دیده بشه و به جواب برسه !!!!!
-
تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014, 22:45

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
سوالات و مشکلات ملت در رابطه با این اسکریپت داره تو این تاپیک حل میشه !جای شمارو گرفته که میگی ببندش ؟لطفا اسپم نکن تا مشکلاتی که مطرح شده توسط بقیه دیده بشه و به جواب برسه !!!!!
جدیدن افتاده تو دهن بعضی از کاربر ها اسپم اسپم اسپم
من مشکلی تو اسکریپت ندیدم
پلاگین لازم دارن که فکر می کنم باید به سایت پشتیبان این سیستم درخواست بدید
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-