صفحه 338 از 460 نخستنخست ... 238288328334335336337338339340341342348388438 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,371 تا 3,380 , از مجموع 4593

موضوع: اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

یکی از دوستان اسکریپت فروشگاهش رو در اختیارم گذاشته که قالب و منو های خیره کننده ای و اضافاتی که برای هر کدوم باید به طراح کلی پول داد روش نصبه . میگفت باگ هم نداره
    اینم عکسی از محیط فروشگاه علاوه بر این صفحه هاتی هم طراحی کرده که از طریق منو میشه رفت توش این قالب رو اگه یه طراح بخاود این طوری بسازی حدود 100 هزار تومن پول میگیره :
    script.jpg
    اینم خود شاپ که میتونید برید توش و امکانات خیره کننده اش رو ببینید (لطفاً لینک رو بین دوستاتون پخش کنید که کسی الکی پول طراح نده )
    لینک دانلود

2. تعداد تشکر ها ازsoheil_faraz به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

دوستان من از فریر بک آپ میگیریم موقعی که بک اپ رو توی لوکال ایمپورت میکنم قسمت کارت ها سه تا از فیلد ها بهم میریزه ...
    Webpage Screenshot - localhost / localhost / perskdhq_sharj / card | phpMyAdmin 3.2.4
    کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟از تو خود phpmyadmin هم وقتی فقط از table کارت ها export میگیرم بازم همین مشکل هست ...
    Character set of the file هم روی utf-8 هست و حتی به iso هم تغییرش دادم ولی مشکل حل نشد ...

عضو انجمن mo_mohit1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    424
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    275 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlehrad نمایش پست ها
    دوستان من از فریر بک آپ میگیریم موقعی که بک اپ رو توی لوکال ایمپورت میکنم قسمت کارت ها سه تا از فیلد ها بهم میریزه ...
    Webpage Screenshot - localhost / localhost / perskdhq_sharj / card | phpMyAdmin 3.2.4
    کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟از تو خود phpmyadmin هم وقتی فقط از table کارت ها export میگیرم بازم همین مشکل هست ...
    Character set of the file هم روی utf-8 هست و حتی به iso هم تغییرش دادم ولی مشکل حل نشد ...
    دوست عزیز بایدباهمون کد رمزنگاذی باز کنید///اگر کد رمزنگاری عوض بشه کارت های قبلی رو درست نشون نمیده دیگه/

6. تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_mohit1 نمایش پست ها
    دوست عزیز بایدباهمون کد رمزنگاذی باز کنید///اگر کد رمزنگاری عوض بشه کارت های قبلی رو درست نشون نمیده دیگه/
    چجوری با کد رمز نگاری باز کنم ؟من کارت هارو توی فریر نمیخوام ببینم ...میخوام تو دیتابیس ببینمشون ! هیچ راهی نیست که بشه دید ؟من میخوام این فیلدهایی که الان بهم ریخته رو به ibs ایمپورت کنم ... :|

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

در ضمن توی phpmyadmin کد رمزنگاری باعث میشه فایل هارو یجور دیگه نشون بده ...ولی وقتی دیتابیس رو export میکنم اونجوری نیست !!!اصلا بهم میریزه ...مثلا تو phpmyadmin اگر این شکلی باشه : yasdasmwe وقتی export میکنم اینجوری میشه : �t��mk !!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    6 پست

سلام من یک سامانه پیامک داشتم میخواستم پلاگین درست کنم برای فریر باید چیکار کنم؟برای همه سامانه پیامک ها میشه ساخت دیگه؟چه اطلاعاتی باید بدم

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taj3da نمایش پست ها
    سلام من یک سامانه پیامک داشتم میخواستم پلاگین درست کنم برای فریر باید چیکار کنم؟برای همه سامانه پیامک ها میشه ساخت دیگه؟چه اطلاعاتی باید بدم
    از طریق ایمیل با نویسنده در تماس باشید:

virtual [at] freer [dot ] ir

شما باید پلاگین را آماده کنید و برای نویسنده اسال کنید . بعد از تائید در سایت قرار می دهد

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,136
    تشکر تشکر شده 
    3,574
    تشکر شده در
    1,994 پست

مدیر جان این تاپیک رو ببندی بهتره 3 ساله بالاس
    November 5th, 2011

آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط downloaddl نمایش پست ها
    مدیر جان این تاپیک رو ببندی بهتره 3 ساله بالاس
    November 5th, 2011

سوالات و مشکلات ملت در رابطه با این اسکریپت داره تو این تاپیک حل میشه !جای شمارو گرفته که میگی ببندش ؟لطفا اسپم نکن تا مشکلاتی که مطرح شده توسط بقیه دیده بشه و به جواب برسه !!!!!

13. تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,136
    تشکر تشکر شده 
    3,574
    تشکر شده در
    1,994 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlehrad نمایش پست ها
    سوالات و مشکلات ملت در رابطه با این اسکریپت داره تو این تاپیک حل میشه !جای شمارو گرفته که میگی ببندش ؟لطفا اسپم نکن تا مشکلاتی که مطرح شده توسط بقیه دیده بشه و به جواب برسه !!!!!
    جدیدن افتاده تو دهن بعضی از کاربر ها اسپم اسپم اسپم
    من مشکلی تو اسکریپت ندیدم
    پلاگین لازم دارن که فکر می کنم باید به سایت پشتیبان این سیستم درخواست بدید

آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما

صفحه 338 از 460 نخستنخست ... 238288328334335336337338339340341342348388438 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)