-
January 3rd, 2014, 12:10
عضو انجمن
پاسخ : شراكت در وبسايت
فرقی نمیکنه دامنه دست کی باشه یا هاست یا سرور دست کیه
مهمتر از همه قراردادی هستش که بین طرفین نوشته میشه اونم قراردادی که محضری میشه و ثبت رسمی و احیانا مهر دادگستری بخوره روش
اون موقع همه چی نصف نصف مشخصه و اگه کسی بخواد جا بزنه و یا اینکه بحث هایی که بالا شد رو راه بندازه خیلی راحت طرف مقابل میتونه بدون هیچ دغدغه فکری بره یه شکایت تنظیم کنه.
حداقل جریمش یک سال زندانی یا یک میلیون یا هر دو هستش.
!Vesta Control Panel Friends
-
-
January 3rd, 2014 12:10
# ADS
-
January 3rd, 2014, 17:27
اقايون بي خيال پشيمون شدم همون تك نفري كار كنم بهتره با تشكر از همه دوستان
-
-
January 3rd, 2014, 17:32
دوست عزیز اگه خاستی سایت دانلود بزنی باید نویسنده بگیری باهات شریک بشم نویسنده میگیری؟
-
-
January 3rd, 2014, 17:49

نوشته اصلی توسط
admine
دوست عزیز اگه خاستی سایت دانلود بزنی باید نویسنده بگیری باهات شریک بشم نویسنده میگیری؟
يك نويسنده خوب هم دارم سايت هم راه افتاده توش دوسه تا مطلب هم گذاشتم كه الكسا بگيره . سرعت خزش گوگل هم بردم بالا تا تمام صفحاتش ايندكس بشه كه شد بعد سرعتشو اوردم پايين الان اماده امادس فقط يك شريك ميخوام همين
-
-
January 3rd, 2014, 17:53
عضو دائم
اگه تا الان دوستان منصرفتون نکردند d: نام دامین رو پ.خ کنید.
-
-
January 3rd, 2014, 17:57

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
اگه تا الان دوستان منصرفتون نکردند d: نام دامین رو پ.خ کنید.
دامين به هيچ كس پ خ نخواهد شد چون دوس ندارم ضايع بشه . اما يك دامنه اي هستش كه جديدده و ميدونم بعد شهرتش همه ازش تقليت ميكنن شك ندارم .
-
-
January 3rd, 2014, 18:00
عضو انجمن
خوب شما که راه اندازی کردی نام دامنه رو اعلام کن....
بحث اعتمادسازی بحث خیلی مهمیه ، الان خیلی ها به هاستینگ ها هم اعتماد نمیکنن و واقعا به بعضی هاشون نمیشه اعتماد کرد...
دامنه رو ثبت میکنی تو پنل طرف و بعد دامنه به اسم طرف میشه و نه از نظر قانونی میتونی کاری کنی نه از نظر دسترسی...
این بحث باعث میشه طرف تو شراکت با شما دچار سردرگمی بشه...
-
-
January 3rd, 2014, 18:01
عضو انجمن
با درود
شریک چقدر باید هزینه بدهد؟
-
-
January 3rd, 2014, 18:05

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
با درود
شریک چقدر باید هزینه بدهد؟
هزينه ها نصف هس هر كاري كرديم نصف نصف چه قالب چه سرور كه خيلي خيلي راحت تر ميتونيم يك سايت دانلود قول داشت با داممين من در ضمن بنده پيشنهاد داشتم براي فروشش اما نفروختم . اگه پيشرفت كرد ميتونيد سه نفري بشيد . خودمم سايت دانلود دوست دارم چون سريعع الكساش مياد زيره ١٠٠٠ . براي شروع بايد نصف پول دامين رو بده چون از اولش بايد صادق باشيم
-
-
January 3rd, 2014, 18:14
عضو انجمن
دوست من هزینه برای شروع را لطفا بگید شاید شراکت کردیم!
-