-
January 3rd, 2014, 05:57
شراكت در وبسايت
با سلام .
بنده در بانك دامنه هاي خود دامنه هاي ملي و زيبا كه هركدومشون بي شك مستونه موفق بشه رو دارم . اما از همه مهم تر به يك دامنه ايمان دارم كه ميتونه در زمينه دانلود موفق بشه و ميتونه الگوي ديگران باشه اگر روش كار و برنامه ريزي بشه .
من بيشتر وقت خودمو دارم صرف يك سايت ديگه ميكنم اما حيفه كه اين دامنه شروع به كار نكنه .چون شك ندارم موفق ميشه .
اگر كسي هست كه ميخواد سايت دانلود بزنه اگه خواست ميتونه با بنده شريك بشه تا هم هزينه ها نصف بشه هم يك دامنه توپ نصيبش بشه كه ايندش حداقل تضمين بشه . منم از اون افرادي نيستم كه يك كارو نصفه ول كنم ً تا اخرش بايد وايسيد نه اينكه بيايد و بعد از مدتي بريد .
در ضمن اسم دامنه گفته نخواهد شد . چون من اين دامنه رو در تابستان به مبلغ 40هزارتومن ثبت كردم .اگر كسي ميخواد شروع به كار كنيم و هزينه ها نصب باشه نصف مبلغ دامنه گرفته ميشه تا مطمان شم طرفي كه باهام شريك شده مورد اعتماده . نميخوام دامنه رو ضايع كنم .
موضوع سايت درمور دانلود در تمام زمينه ها ميباشد
-
تعداد تشکر ها ازMohammadrex به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014 05:57
# ADS
-
January 3rd, 2014, 06:42
پاسخ : شراكت در وبسايت
از کجا معلوم بعد جا افتادن با طرف همکاری کنید؟
پنل دامنه که شریکی نیست!
-
تعداد تشکر ها ازlordvps.ir به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014, 07:30
مدارك كامل از جمله كارت شناسايي و ... داده خواند شد در ضمن بعد جا افتادن خودم ميرم كنارش . در ضمن اگر دوستاني هستن در مازندران باشن كه عالي ميشه
-
تعداد تشکر ها از Mohammadrex به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014, 07:33
در ضمن ادرس هاست و سرور و پسورد ها در دست شريك من ميمونه و من هيچ پسوردي ندارم كه بهش ميدم بعد شراكت و در عوض دامنه در اختيار من ميمونه تا وقتي كه سايت راه بيوفته
-
-
January 3rd, 2014, 07:38

نوشته اصلی توسط
Mohammadrex
در ضمن ادرس هاست و سرور و پسورد ها در دست شريك من ميمونه و من هيچ پسوردي ندارم كه بهش ميدم بعد شراكت و در عوض دامنه در اختيار من ميمونه تا وقتي كه سايت راه بيوفته
برای یک سایت مهمترین گزینه دامنه هست امکان داره دامنه رو به شخص سومی بدین!
-
تعداد تشکر ها از lordvps.ir به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014, 07:44
يعني چي اخه به شخص سومي بدم مگه مريضم سايتي كه رتبش بشه ١٠٠بدم به يكي ديگه .اين چه حرفيه يكسره بگو ***ي راحتمون كن ديگه
-
-
January 3rd, 2014, 08:58
دامنه دست شماست فایده ای ندارد. وقتی سئو و الکسا دامنه خوب شد میتونید سایت را قطع کنید و برای خودتان کار کنید.!!!
-
تعداد تشکر ها از mehrshad13and11 به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014, 09:08

نوشته اصلی توسط
mehrshad13and11
دامنه دست شماست فایده ای ندارد. وقتی سئو و الکسا دامنه خوب شد میتونید سایت را قطع کنید و برای خودتان کار کنید.!!!

قبلا توضيح دادم وقتي تمام مطالب و فايل ها تو سرور اپلود شده باشه و شما پسوردشو داشته باشي بنده چه جوري دامينو تغيير بدم
-
-
January 3rd, 2014, 10:09
منظور دوستان اعتماد سازی است
-
-
January 3rd, 2014, 10:14
دوست عزیز تا دامنه دست شما هست
فکر نکنم کسی کار کند