منم به نوبه خودم بهشون تبریک می گم
![]()
منم به نوبه خودم بهشون تبریک می گم
![]()
هرچه پیش آید خوش آید...
بزرگ ترین مشکل انجمن نه مدیریت اون هست و نه کاربرای اون .
بزرگ ترین مشکلش منابع آموزشی قدیمی هست و اینکه مطالب آموزشی جدید به انجمن اضافه نمیشه شده یه جور بازارچه .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
تبریک میگم به همشون ، فقط یه فکری به حال این وضعیت انجمن بکنند که از این هرج و مرج در بیاد
من هم به دو عزیزی که برای مدیریت انتخاب شدند تبریک می گویم و همچنین مدیران این انجمن.
اینشالله که همیشه موفق و موئید باشند.
به جناب رامین که ظاهرا تازه ترین مدیر به حساب میان تبریک ویژه میگم .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
تبریک!!
تبریک میگم اما یک خواهش دارم وقتی کمی اعصابتان خورد است به انجمن سر نزنید چون ممکنه تاثیر بگذاره این را نه برای انجمن بلکه برای مدیران هاستینگ و خودم در ابتدا میگم
انشاالله موفق باشند همگی
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
با آرزوی موفقیت روز افزون
ولی نمیدونم چرا از موقعی ای که شما عزیزان مدیر شدین همینجوری تاپیک داره قفل و پاک میشه!
نمونش
http://www.webhostingtalk.ir/f41/101522
که توسط shivahost ایجاد شد
لطفا روی مقاله های آموزشی بیشتر تمرکز کنید
این انجمن خیلی آموزنده هست ولی با مطالب قدیمی امیدی به پیشرفتش نیست
اینجا شده مرکز ارائه آفر
لطفا به گزارشاتی که توسط کاربر ارسال میشه رسیدگی کنید
افرادی که فحاشی میکنن جاشون تو این فروم نیست این افراد اینجارو با چاله میدان اشتباه گرفتن این افراد باید بن کامل بشه
پست خودم پاک نشه صلوات
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
آقای vp_server که کلا اعصاب نداره تو یه تایپیک اسپم ببینه از دم همرو حذف میکنه
به هرحال به هرسه بزرگوار تبریک میگم
موفق باشند
ویرایش توسط shahab-f : January 2nd, 2014 در ساعت 23:24
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)