با سلام
دوستان کسی نسخه whmcs امن و فارسی شده همراه با قالب فارسی داره با ما بده یا نه
ممنون میشم بدید یا بگید از کجا تهییه کنم ممنون
با سلام
دوستان کسی نسخه whmcs امن و فارسی شده همراه با قالب فارسی داره با ما بده یا نه
ممنون میشم بدید یا بگید از کجا تهییه کنم ممنون
امن ترین نسخه آخرین نسخه این اسکریپت هست
بعد از نصب پوشه ادمین رو تغییر نام بدین و روش پسورد بزارین اموزش هم جستجو کنید فکر کنم باشه
بیشتر هک ها از طریق تیکت این اسکریپت هست اگر می تونید از سیستم تیکت جدا و بهتری استفاده کنید
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
از آخرین نسخه استفاده کنید چون معمولا همه باگ های پابلیک شده در اون رفع شده.
برای فارسی سازی هم در گوگل سرچ کنید برخی از سایتها برای دانلود رایگان گذاشتن و برخی سایتهای دیگر هم با دریافت هزینه ای کم کار ترجمه و راست چین کردن قالب های پیشفرض رو انجام دادن که میتونید از اونها خرید کنید.
درود
سلام ممنون میشه یکم درمورد سیستم تیکت جداگانه توضیح دهید.ممنونامن ترین نسخه آخرین نسخه این اسکریپت هست
بعد از نصب پوشه ادمین رو تغییر نام بدین و روش پسورد بزارین اموزش هم جستجو کنید فکر کنم باشه
بیشتر هک ها از طریق تیکت این اسکریپت هست اگر می تونید از سیستم تیکت جدا و بهتری استفاده کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------
تشکر ممنون از راهنماییتوناز آخرین نسخه استفاده کنید چون معمولا همه باگ های پابلیک شده در اون رفع شده.
برای فارسی سازی هم در گوگل سرچ کنید برخی از سایتها برای دانلود رایگان گذاشتن و برخی سایتهای دیگر هم با دریافت هزینه ای کم کار ترجمه و راست چین کردن قالب های پیشفرض رو انجام دادن که میتونید از اونها خرید کنید.
استفاده میکنم .
معمولا نسخه های نال باگ های خطرناکی دارند..
بهتره اخرین نسخه لایسنس دار رو تهیه کنید برای خرید هم میتونید از فراسو تهیه کنید.
نسخه ی های ... همیشه هم خطرناک نیستن!
نمونش تم و فارسی ساز و همه چی باهم .... نسخه ی کامل 5.2.15
https://mega.co.nz/#!ilZBGTbA!GkD1KC...B_7EhH3nTwQd-k
ویرایش توسط ULTRAWEB : January 1st, 2014 در ساعت 15:12
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)