-
January 1st, 2014, 23:08
پاسخ : آیا Vps برای سایت دانلود مناسب است
20 هزار تومان زیاده ؟ژ
من می خواستم یکی از سرور های کانادا رو به شما معرفی کنم که به پول ایران میشه 130 هزار تومان
اگه برای سایتتون نمی خواین خرج کنید
پس برای چی سایت راه اندازی کردین ؟!
بهتره روی همین میهن وب هاست بمونید
100 با قیمت وی پی اس به مشکل بر می خورید
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
January 1st, 2014 23:08
# ADS
-
January 2nd, 2014, 11:28
ببخشید شما که خودتون vps ارایه میدید (novinvps) بنظرتون این سروری که با مشخصات زیر ارایه میدید برای جایگزینی با هاست دانلود مناسب نیست؟
USA-VPS-512 (0 موجود است)
CPU: 2x Intel Xeon E5520
RAM:512
HDD: 30 GB
Bandwidth: UNLIMITED
Main server speed : 1Gbit
-
-
January 2nd, 2014, 12:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mela11
ببخشید شما که خودتون vps ارایه میدید (novinvps) بنظرتون این سروری که با مشخصات زیر ارایه میدید برای جایگزینی با هاست دانلود مناسب نیست؟
USA-VPS-512 (0 موجود است)
CPU: 2x Intel Xeon E5520
RAM:512
HDD: 30 GB
Bandwidth: UNLIMITED
Main server speed : 1Gbit
دوست عزیز در نظر داشته باشید کسانی که به شما وی پی اس میدن اکثرا پشتیبانی نرم افزاری ندارن .
یعنی شما 2 راه پیشه رو دارید : یا پرداخت هزینه برای کانفیگ های نرم افزاری و یا صرف کلی وقت برای یاد گرفتن اون ها .
همین انجمن رو سرچ کنید ببینید چند نفر با iis به مشکل میخورن که توانایی حل اون رو ندارن .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
January 2nd, 2014, 12:47
عضو انجمن
اگر هزینه 20 تومن برای شما زیاد هست بهتره همون هاست دانلود رو استفاده کنید .
سرور مجازی یک هزینه ماهانه برای اجاره سرور داره + هزینه کانفیگ اولیه داره .همچنین سرور مجازی با توجه به اینکه بدون پشتیبانی در ادامه مراحل ارائه می شه در صورتی که مشکلی رو سرور ایجاد کنید و سرور بخوابه اصولا هزینه می گرند که این امر برای هاست دانلود نیست .
-
-
January 2nd, 2014, 12:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mela11
سلام. من یه سایت دانلود دارم, حجم کل اطلاعات هم 20 گیگ هست و پهنای باند زیادی هم مصرف نمی کنم. الان یه هاست دانلود از میهن وب هاست دارم که خیلی عالیه ولی قیمتش یکم زیاده (20 هزار تومن). حالا می خواستم ببینم vps ارزون تر در نمیاد؟ چون می خوام حجم اطاعات رو بیشتر کنم یا همین هاست دانلود خوبه؟ اگه جوابتون مثبت هست با چه مشخصاتی باشه؟ شما شرکتی رو برای خرید vps می شناسید؟ ممنون
سلام
جواب میدهد
این گونه مسائل، کانفیگ رایگان میدهیم
درخواست ویپی اس کنید در بخش مربوط تا افر دهیم
شرکت(
داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
"
پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
-
-
January 2nd, 2014, 15:11

نوشته اصلی توسط
servervds.com
سلام
جواب میدهد
این گونه مسائل، کانفیگ رایگان میدهیم
درخواست ویپی اس کنید در بخش مربوط تا افر دهیم
سرورها هم 1024 میدین آخرش 128 در میاد حتما
ویرایش توسط webna : January 2nd, 2014 در ساعت 17:08
-
-
January 2nd, 2014, 15:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
webna
قالب شما که ریپ شده و ***ی هست . سرورها هم 1024 میدین آخرش 128 در میاد حتما
شما انتقاد کردین ؟
یا راهنمایی ؟
شما میتونین سرویسهای ما رو تست کنید بعد نظر بدهید
تو انجمن سرچ کنید در مورد ما بعد از 3 سال کسی نتوانسته ایرادی بر خدمات ما بگیریه مهم کیفیت و پستیبانی هست نه قالب
قالب مهمه براتون ؟
تا 4 روز دیگه قالب اختصاصی میاد بالا
شما تمام وی پی اس فروشان برسی کنید اکثرا قالب ریپ دارند مگر مشکلی هست ؟ مهم کیفیت هست و پشتیبانی که از دوستان من میشناسم سایت هم ندارند و پشتیبانی انها هم بهتر از خیلی دیگر دوستان هست
نظرتان محترم اما لطفا با دلیل و مدرک نظر بدهید
با تشکر
شرکت(
داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
"
پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
-
-
January 2nd, 2014, 20:50
دوست عزیز
شما 20 تومن نمی خواین برای سایتتون خرج کنین ؟
وی پی اس بگیرید که 100تا گرفتاری و حتی خرج بیشتر و حتی اگه بخواین با قیمت پایین تهیه کنید آپتایم پایین داشته باشید ؟
از جایی که هاست دانلود دارید مطمئن باشید و به نظرم تکون نخورید .
-
-
January 3rd, 2014, 09:55
با توجه به مصرف فضای کم از هاست دانلود استفاده کنید بهتر هست
-
-
January 3rd, 2014, 19:21
عضو انجمن
هاست بهتر از از وی پی اس است
چون سرور به مدیریت و .... نیاز داره