سرور ها هرکدام دارایه 3 هارد به حجم 1 ترابایت می باشد
پردازنده سرور ها پردازنده قوی و جدید شرکت Intel می باشد
فضای مموری سرور ها - سرور اول 24 گیگ سرور دوم 16 گیگ و سرور سوم 36 گیگابایت می باشد
پورت تمام سرور ها یک گیگابایت می باشد
تمام سرور ها در کشور کانادا و در دیتاسنتر بزرگ OVH قرار گرفته اند
وب سرور استفاده شده در تمام سرور های دانلود کانادا nginx می باشد nginx در سرعت سرور ها تاثیر چشم گیری دارد
تایم آزاد برای استفاده از اسکریپت های لیچر از ساعت 12 ظهر تا 4 بعد از ظهر می باشد در تایم هایی خارج از این تایم عملیات لیج انجام گیرد سرویس شما به حالت تعلیق قرار گرفته میشود و همراه با جریمه تقدی می باشد
اسم بسته
DL1-CN
DL2-CN
DL3-CN
DL4-CN
DL5-CN
DL6-CN
DL7-CN
DL8-CN
فضا
3 گیگ
10 گیگ
25 گیگ
40 گیگ
90 گیگ
200 گیگ
500 گیگ
1 ترابایت
پهنای باند
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
php
sql
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
بک آپگیری
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
ندارد
قیمت ماهانه
3000 تومان
8000 تومان
20000 تومان
30000 تومان
41 هزار تومان
99900 تومان
170000 تومان
320000 تومان
سفارش
این سرویس ها برای سایت های فیلم و سریال برای سایت های دانلود موسیقی و برای سایت های دانلود بازی و نرم افزار مناسب می باشد
در صورت نیاز برای فایل های شخصی و محرمانه از تیکتینک سایت درخواست خود را ارسال کنید
cancl_16.png مکان سرور در دیتاسنتر بزرگ OVH در کانادا قرار دارد cancl_16.png بک آپ ها در سرور جدا گانه در دیتاسنتر بزرگ OVH در فرانسه قرار دارد cancl_16.png آپتایم بالا و نزدیک به 100 در صد می باشد cancl_16.png آفر pro در دو پرداخت دریافت می شود cancl_16.png باز گشت وجه تا 3 روز
ویرایش توسط downloaddl : January 4th, 2014 در ساعت 15:26
سلام صادق جان
من الان یه هاست 500 مگ دارم
سایت فروش خودم و یه سایت ساده ی دیگه روشه که سایت دوم روزی 3-4 تا بازدید داره چون فقط جنبه ی نمایشی داره....
الان میخوام رو هاست یک سایت دیگه هم بکشم بالا با سیستم هاست بیل
متاسفانه این هاسته کشش نداره و جوابگو نیست و هنگام نصب ارور 500 میده!
در صورت خرید از شما تضمین میدید که این مشکل نباشه و همچنین سایت هارو به درستی انتقتال میدید؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
سلام صادق جان
من الان یه هاست 500 مگ دارم
سایت فروش خودم و یه سایت ساده ی دیگه روشه که سایت دوم روزی 3-4 تا بازدید داره چون فقط جنبه ی نمایشی داره....
الان میخوام رو هاست یک سایت دیگه هم بکشم بالا با سیستم هاست بیل
متاسفانه این هاسته کشش نداره و جوابگو نیست و هنگام نصب ارور 500 میده!
در صورت خرید از شما تضمین میدید که این مشکل نباشه و همچنین سایت هارو به درستی انتقتال میدید؟
سلام مهدی جان
30 روزه اول تست میدم جهت رضایت شما
و سرویس معرفی شه
30 روز بررسی های کامل رو انجام بدین
انتقال هم رایگان براتون انجام میدم