نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    22 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

دوست عزیز جناب Reza حق با شماست بالاخره کسی که بخواد از سرور استفاده آنچنانی داشته باشه یا اطلاعاتش خیلی براش مهم باشه معمولا (البته با کمی تجربه) سرور مطمئن تر و با قیمت بالاتر تهیه میکنه از اونطرف کسایی مثل من که سرور قوی با آپتایم خیلی بالا لازم ندارن به عنوان سرور دوم یا سوم میان یه همچین سروری رو انتخاب میکنن اما همیشه اینطور نیست که هر کی ارزون میده پس مشکل پیش میاد من همین الان مدتیه از یکی از دوستای همین وب هاستیگ سرور آمریکا با رم 1 گیگ سی پی یو 1000 و بقیه ماجرا دارم با قیمت ماهی حدود 15000 که پنل رایگان ریبوت و هزینه اندک (یکبار) دسترسی کنسول vnc و بقیه ماجرا رو هم بهم دادن و با پشتیبانی نسبتا خیلی خوب و مشخصا کاملا به این مسائل مسلط هستن و سرور ایشون در حد قابل توجهی آپتایم هستش و واقعا به قول شما آدم پیر نمیشه (انشالله که چشم نزده باشم)
    البته من راجع به آقای عبید ارادت دارم ولی خوب ایشون هم 3 راه جلوی پای ما گذاشتن و سومی هم این بود که با پرداخت 4000 تومن و منابع کمتر دیگه لاقل تو این یک ماه هم سرور رو داشته باشیم (15000 نپره) و هم با منابع اختصاصی دیگه پیری در کار نباشه و الان دیگه ما به ایشون اعنماد کردیم خب به خاطر هر مشکلی که براشوت پیش اومده و انشالله به زودی حل بشه همین قطعی های مکرر که بچه ها می نویسن پیش میاد نمونش اینکه از ساعت 6 بعد از ظهر دیروز تا همین لحظه (3 و نیم صبح پنج شنبه) سرور همچنان دان هستش
    خب خیلی آدم دلگیر میشه وقتی میبینه یکی که به این راحتی میاد اینجا آفر میزنه و سرور میفروشه و بعد خیلی راحت تر از اون یه تاپیک دیگه میزنه و سرورش رو با همه کاربراش بدون هیچ مسوولیتی به فروش میزاره و بعد با یه آیدی دیگه دوباره تو همین انجمن به فعالیتش ادامه میده و تازه یه تاپیک از بدی دورویی دیگران میزنه! هیچکس باهاش کاری نداره و بقیه انگار درازگوشن! (خودم رو عرض کردم)
    تو شرایطی که ما کاربرای بیچاره اینترنت از هر طرف محدود شدیم اونوقت یه عده یه همچین جاهایی رو با یه سری اسقاطی فروشی های شوش اشتباه میگیرن و هر دغلبازی رو بر خودشون مباح و هیچ برخوردی هم باهاشون نمیشه وقتی خودمون به خودمون رحم نمیکنیم از دیگران هیچ انتظاری نداشته باشیم
    ببخشید دیگه دلنوشته ای بود طولانی شد موفق باشید
    ویرایش توسط azad555 : January 2nd, 2014 در ساعت 03:50 دلیل: مخاطب پست

2. تعداد تشکر ها ازazad555 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)