-
December 31st, 2013, 19:38
عضو انجمن
پاسخ : مشکل مجازی سازی در دیتا سنتر ovh
nano نصب نشده و بدون شبکه هم نمیتونید نصب کنید
با vi کار کنید
-
تعداد تشکر ها از redhat10 به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2013 19:38
# ADS
-
December 31st, 2013, 19:39

نوشته اصلی توسط
succes
وقتی می خوام با ویرایشگر nano کار کنم خطا میده ... ویرایشگر رو هم نصب کردنی خطا میده ... تصویر زیر رو گذاشتم ... نصب CentOS خسته ام کرد، من قبلا روی لیزوب با تو 10 دقیقه CentOS نصب کردم الان این لامصب نمی دونم چه مرگشه همه مدل Cent OS از 6 گرفته تا 6.5 نصب میکنم یا ورژن گرافیکیش نصب میشه یا این خطا هارو میده الان هم که نصب شده نمی تونم کارت شبکه رو کانفیگ کنم...
لازم به ذکر هست که من هنگام نصب از مراحل گرافیکی استفاده می کنم و در حین نصب کارت شبکه رو همراه با مک و سابنت و گیت وی تعریف می کنم و کانفیگ می کنم و بعدش خاموش می کنم و در VMware هم همون مک رو تعریف می کنم و روشن می کنم و در این حالت باید putty وصل شه در حالی که time out میده ...
من چندتا ویندوز سرور تو همین سرور ovh ساختم و کانفیگ کردم بدون مشکل کار میکنه ولی الان یه هفته اس تو این CentOS گیر کردم درحالی که چندین بار در دیتا سنتر های دیگری نصبش کردم
دوستان خواهشا راهنمایی کنید

دوست عزیز طبق راهنمایی هایی که دوستان کردند و بنده در یاهو خدمت شما عرض کردم نباید مشکلی دیگه باشه مگر از سمت خود شما.
در یاهو پیام بدید مشخصات وی ام ویر رو ارسال کنید براتون نصب کنم (با ایزو ای که خودم آپلود خواهم کرد)
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2013, 19:54
-
-
December 31st, 2013, 19:55
عضو دائم
تنظیمات مربوطه در سایت اصلی OVH موجود است.
در مورد ویرایش و تنظیم شبکه از دستور vi به جای nano استفاده کنید.
احتمالا نسخه که نصب کردید نسخه ویرایش گر nano نصب شده است.
اگر باز هم مشکلتون حل نشد ایدی یاهو در امضا است خوش حال میشم کمی کنم.
-
-
January 1st, 2014, 01:49
عضو دائم
سلام
شما نسخه Minimal نصب کرده اید، تو این نسخع NANO به شکل پیش فرض نصب نمیشه.
اگر می توند با VI کار کنید با VI ادیت کنید.
اگر خیر، مشخصات رو تو تیکت بفرستید مشکل رو برطرف کنیم.
با تشکر
موفق باشید.
-