نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 103

موضوع: فروش سرور مجازی رم 1 گیگ فقط 10 هزار تومان | 30 روز گارانتی بازگشت وجه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی رم 1 گیگ فقط 10 هزار تومان | 30 روز گارانتی بازگشت وجه

نقل قول نوشته اصلی توسط borzeh نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز چند تا سوال
    ۱- برای تنظیم اولیه Centos + Webmin میتونید کامل کانفیگ شده تحویل بدید؟
    من از سرور مجازی برای هاست چند تا سایت سبک استفاده میکنم + کمی دانلود با AxelیاWget تو دسترسی SSH!
    دلیل این هم که هاست نمیگیرم سرعت واقعا بد هاستهای اشتراکیه
    ۲- سرویس برنزی با طلایی فرقش صرفا تو دسترسی به CPU هست؟ / یا همین آپتایم ۱۰۰٪ در ۴ ماه اخیر هم مرتبط با نوع سرویسه؟
    ۳- من ۴ سال میشه که سرویس مجازی از شرکت های مختلف داشتم و تا امروز یک دفعه هم اخطار نگرفتم
    منتهی انقدر که شما تاکید روی دریافت جریمه دارید میترسم یکجا ۶ ماهه پرداخت کنم!
    یکم توضیح بیشتر میدید؟!
    یعنی حتی اگر خودمون هم خبر نداشته باشیم داستان چیه و شما بفرمایید اخطار از سرور اومده - مثلا اسپم - مجبور به پرداخت جریمه یا از دست دادن سرویس میشیم؟!
    پیروز باشید
    سلام
    1- سرویس ها unmanaged هستند اما فقط نصب کلوکسو و دایرکت ادمین و چند برنامه خاص رایگان انجام میدهیم
    2- سرویس های برنزی دارای تضمین کیفیت به صورتی که شما تا 1 هفته بدون نیاز به دلیل موجه میتونید کاملا مبلغ پرداختی رو پس بگیرید و همچنین پنل های طلایی دارای دایرکت ادمین رایگان 1 ماهه میباشند
    آپتایم برای همه ی سرویس ها تا آلان 100٪‌بوده اما سرویس های طلایی و نقره ای در صورت داشتن دانتایم خسارت آن پرداخت خواهد شد
    در مورد ابیوز ما اکثر پورت ها رو روی سرور بسته ایم و تنها ابیوزی که معمولا برای کاربران ما میاد تورنت هستش
    این نکته رو باید بگم که پورت ایمیل هم بسته است روی سرور
    اما بین کاربران 1 ماهه و 6 ماهه تفاوت میزاریم و از این بابت نگرانی نداشته باشید
    موفق باشید

2. تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)