-
December 29th, 2013, 21:04
پاسخ : مصرف بیش از حد رم
با مدیر سرور که صحبت کردم گفتند همچین کانفیگ رو اجرا کرده اند قبلا .. گفتند بیشترین مصرف من مربوط به sql یا همون mysql هست که در top نمایش داده می شود به نظر شما مشکلی در کانفیگ این قسمت می تونه وجود داشته باشه ، اگر لازم هست یک تصویر از top قرار بدم ؟!
ویرایش توسط sajadpm : December 29th, 2013 در ساعت 21:10
-
-
December 29th, 2013 21:04
# ADS
-
December 29th, 2013, 21:41
عضو جدید
دوستمان AvalinHost درست می فرمایند.
من هم مصرف بی مورد رم رو تجربه کرده ام. (مثلا 2 گیگ رم در حالی که باید 250 مگ مصرف بشه) البته 25 گیگ رم رو دیگه تجربه نکرده بودم!
اولا بررسی کنید که مجازی سازی مورد استفاده چیست. اگر openvz باشه و overselling استفاده کرده باشند، احتمال این که مصرف رم بالاتر از حد انتظار اعلام شود، زیاد است.
باید از مجازی سازی های دیگر استفاده کنید و یا از جایی که overselling ندارد، هاست تهیه کنید.
ثانیا اگر در کانفیگ apache از mpm-prefork استفاده می کنید، مصرف رم خیلی بی رویه میره بالا. حتما از mpm-worker استفاده کنید یا اگر مقدور است از litespeed یا nginx استفاده کنید.
برای php هم از php-fpm استفاده کنید که fastcgi است.
برای اتصال apache به fastcgi هم از ماژول fastcgi استفاده کنید.
ثالثا، برای بهینه سازی MySQL می توانید به جای MySQL از MariaDB و یا Percona استفاده کنید. نرم افزار هایی که نام بردم، به طور کامل با MySQL سازگار هستند و فقط بهینه تر هستند و هیچ گونه مشکلی در برنامه هایتان پیش نخواهد آمد.
ضمنا با تغییر در کانفیگ MySQL هم می توان آن را برای کاربرد شما بهینه کرد.
چهارم، ماژول های اضافی در apache و php را که استفاده نمی کنید، غیر فعال کنید. ماژول هایی مثل autoindex در آپاچی و یا imap در php ....
پنجم، اگر از apc استفاده می کنید، سرعت برنامه تان بالا می رود، ولی رم بیشتری مصرف می کند. کانفیگ apc را بررسی کنید.
ششم، دیتابیس تان را بهینه کنید. از index ها استفاده کنید. استفاده ی صحیح از index ها و طراحی صحیح دیتابیس امری تخصصی است و باید کار را به یک متخصص دیتابیس بسپارید و می توان لود دیتابیس رو به طور چشمگیری بهبود بخشید.
ضمنا اگر تصویری از top قرار دهید، ممکن است موضوع را بیشتر روشن کند.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از hejazee به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 20:38
تشکر و سپاس از راهنمایی شما ، تصویری از top قرار دادم تا اطلاعات بیشتری کسب کنید این تصویر که گرفتم مصرف رم 8 گیگ بود ! که فکر زمانی هست که کمترین مصرف رم است البته یک نکته رو بیان کنم که دیروز مصرف رم 24 گیگ بود و زیر اون قسمتی که در تصویر خط کشیدم 125:47:23 بود که بعد از ریبوت سیستم صفر شد و مصرف رم به 7 گیگ رسید یعنی ریبوت سیستم موجب کاهش 17 گیگ رم با صفر شدن اون قسمتی که زیرش خط کشیدم شد !
حالا به نظر شما مشکل از چی هست ؟
با تشکر پیشاپیش از دوستان
ویرایش توسط sajadpm : December 30th, 2013 در ساعت 20:42
-
-
December 30th, 2013, 20:41
با سلام
میشه بفرمایید از کجا سرور رو تهیه کردین؟
-
تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 20:49

نوشته اصلی توسط
سرزمین
با سلام
میشه بفرمایید از کجا سرور رو تهیه کردین؟
منظور شما دوست عزیز از چه شرکتی تهیه کردم یا اینکه از چه کشوری ؟
سرور از شرکت : آوام وب : ارائه دهنده خدمات مبتنی بر وب تهیه کردم که یکی از دوستان بنده هستند.
-
-
December 30th, 2013, 20:55

نوشته اصلی توسط
sajadpm
نه همون سایت منظورم بود حالا کشور چی؟
-
-
December 30th, 2013, 20:57
خیلی ببخشید مگه شما چه اسکریپتی زدی که اینقدر رم میخواد؟ اگه واقعاً اینقدر رم بخواد که باید بری سرور اختصاصی بگیری
-
-
December 30th, 2013, 21:41
عضو انجمن
نوع اسکریپت را مشخص کنید تا راهنمایی بیشتری شود
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
تعداد تشکر ها از ertebat7 به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2013, 01:00
خیلی ببخشید مگه شما چه اسکریپتی زدی که اینقدر رم میخواد؟ اگه واقعاً اینقدر رم بخواد که باید بری سرور اختصاصی بگیری
نوع اسکریپت را مشخص کنید تا راهنمایی بیشتری شود
توضیح ساده ای که می توان داد این است که یک مدیریت محتوای ساده نوشتم که روزی 6 تا مطلب یا فوقش 10 تا بر روی آن ارسال می شود و کاربران توسط موبایل آن مطالب رو مشاهده می کنند . اسکریپت هیچ چیز خاصی ندارد که مصرف بالایی داشته باشد حتی تعداد بازدید رو ثبت نمی کنه ! و فقط بیشترین query که در اسکریپت ام ارسال میشه مربوط به تعداد دانلود یک فایل است بیشترین مقداری هم که زده شده توسط این query 3000 هست !!! حالا کجای این اسکریپت این مقدار مصرف رو داره باور کنید نمی دونم !
-
-
December 31st, 2013, 01:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sajadpm
توضیح ساده ای که می توان داد این است که یک مدیریت محتوای ساده نوشتم که روزی 6 تا مطلب یا فوقش 10 تا بر روی آن ارسال می شود و کاربران توسط موبایل آن مطالب رو مشاهده می کنند . اسکریپت هیچ چیز خاصی ندارد که مصرف بالایی داشته باشد حتی تعداد بازدید رو ثبت نمی کنه ! و فقط بیشترین query که در اسکریپت ام ارسال میشه مربوط به تعداد دانلود یک فایل است بیشترین مقداری هم که زده شده توسط این query 3000 هست !!! حالا کجای این اسکریپت این مقدار مصرف رو داره باور کنید نمی دونم !
ببینید دوست عزیز
در ساعت خاصی این اتفاق می افتد؟
چه تعداد بازدید داره حدودا؟
و کانفیگ mysql سرور هم باید بررسی بشه
با این تفاسیر این میزان مصرف رم غیرعادی هست
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
تعداد تشکر ها از ertebat7 به دلیل پست مفید