سلام
یه لپتاپ خریدم . 1ترا هارد داره .فقط یه پارتیشن داره من روش ویندوز 8 نصب کردم .
باید پارتیشن دیگه هم بسازم؟ چطور؟
چطور بکاب گیرم از ویندوزم؟
سلام
یه لپتاپ خریدم . 1ترا هارد داره .فقط یه پارتیشن داره من روش ویندوز 8 نصب کردم .
باید پارتیشن دیگه هم بسازم؟ چطور؟
چطور بکاب گیرم از ویندوزم؟
خودش ویندوز 8 داست ؟
اگه خودش داشت از دو حالت خارج نیست
یا کل هارد توی یک پارتیشن اوردن و نصب ویندوز رو اونه که باید از اول برید کلا پاک کنید و پارتیشن ایجاد کنید که این مورد من خیلی کم دیدم اونم تو هارهای کم
اما خیلی از موارد میان یه 200 گیگ میدن به پارتیشن سی که ویندوز روشه و بقیه رو باید از منیج ایجاد کنید
mange>disk mangment
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
درود
با نرم افزار acronis میتونید از حجمش کم کنید و درایوهای بیشتری ایجاد کنید
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
از Disk Managements می توانید به راحتی از حجم یه درایو کم کنید و درایو جدید بسازید
روی درایو کلیک راست کنید و sharink volume بزنید
سلام دوستان گفتن اگه خواستین آموزش هم بزارم اگر گنگه..
ممنونم ميشم آموزش بگذاريد . من دو هفته هست كه ازش استفاده ميكنم هنوز اون رو پارتيشن بندي نكردم.آيا اين مشكلي ايحادميكنه؟
دوم اينكه لطفا يك آموزش خيلي ساده هم در مورد طريقه ي بكاپ گيري از ويندوز لپتاپ بگذاريد . البته ميدونم كه خود لپتاپ ها امكاناتي در اين زمينه دارند.
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
سلام
از برنامه پارتیشن مجیک استفاده کنید
کار باش خیلی راحت هست
با سلام
ببینید دوستان همه از برنامه یا نرم افزار صحبت کردن ولی اگه نظر منو بخواین اگه اطلاعاتی در هارد دارین منتقل کنید به یک هارد دیگه یا اگه کمه توی فلش بعد از اول هارد رو فرمت کنید و پارتیشن بندی کنید چون به نظر من این طوری خیلی بهتره و تمیز ترم هست و بعداً هم دچار مشکل نمی شید ولی اگه لپتاپ رو خریدین ویندوز روش نصب بود و cd ویندوزی به شما داده نشده بود از راهی که دوستان گفتن برید
نرم افزار EaseUS Partition Master 9.3.0
رو تست کنید.. چیزه جالبیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)