وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
با سلام دوست عزیز باید فایل روته ایجاد کنید و در ان گیت وی رو بنید بعد سرویس نتورک ریستارت کنید تا دسترسی بگیرید با پوتی
ovh دارای تنظیمات خاصی برای شبکه است. به همین دلیل اغلب افراد در خرید اول برای ساخت vps دچار مشکل می شوند. طبق آموزشی که دوستان قرار دادند. مراحل را انجام دهید. اگر باز هم مشکل وجود داشت احتمالا آیپی شما مشکل دارد
سلام
دوباره برای ای پی مک تعریف کنید اوکی میشه
شما باید همه مواردی رو که توضیح دادم در کنسول خود وی ام ویر برای هر وی پی اس ست کنید.
اگه سرعت اینترنت شما خوب نیست، Vsphere رو داخل یک وی پی اس نصب کنید و بعد اقدام به کانفیگ کارت شبکه کنید.
موفق باشید.
ویرایش توسط MagicVps.Com : December 30th, 2013 در ساعت 18:09
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
با اسلام
دوست عزیز هیچ منبعی کامل تر از آمورش خود دیتاسنتر برای شما نیست.
کمی سرچ:WARNING: Under no circumstances use the primary IP of your server as the gateway! You must under no circumstances use: route add default gw dev eth0 or you could cut your IP from the virtual server.
/etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
DEVICE=eth0
BOOTPROTO=none
ONBOOT=yes
USERCTL=no
IPV6INIT=no
PEERDNS=yes
TYPE=Ethernet
NETMASK=255.255.255.255
IPADDR=IP Failover
GATEWAY=Dedicated Server IP but end in .254
ARP=yes
HWADDR=Your Virtual Mac Address
/etc/sysconfig/network-scripts/route-eth0
Dedicated Server IP but end in .254 dev eth0
default via Dedicated Server IP but end in .254 dev eth0
/etc/resolv.conf
nameserver 213.186.33.99
این هم لینک.
OVH : BridgeClient
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
وقتی می خوام با ویرایشگر nano کار کنم خطا میده ... ویرایشگر رو هم نصب کردنی خطا میده ... تصویر زیر رو گذاشتم ... نصب CentOS خسته ام کرد، من قبلا روی لیزوب با تو 10 دقیقه CentOS نصب کردم الان این لامصب نمی دونم چه مرگشه همه مدل Cent OS از 6 گرفته تا 6.5 نصب میکنم یا ورژن گرافیکیش نصب میشه یا این خطا هارو میده الان هم که نصب شده نمی تونم کارت شبکه رو کانفیگ کنم...
لازم به ذکر هست که من هنگام نصب از مراحل گرافیکی استفاده می کنم و در حین نصب کارت شبکه رو همراه با مک و سابنت و گیت وی تعریف می کنم و کانفیگ می کنم و بعدش خاموش می کنم و در VMware هم همون مک رو تعریف می کنم و روشن می کنم و در این حالت باید putty وصل شه در حالی که time out میده ...
من چندتا ویندوز سرور تو همین سرور ovh ساختم و کانفیگ کردم بدون مشکل کار میکنه ولی الان یه هفته اس تو این CentOS گیر کردم درحالی که چندین بار در دیتا سنتر های دیگری نصبش کردم
دوستان خواهشا راهنمایی کنید
![]()
ویرایش توسط succes : December 31st, 2013 در ساعت 19:35
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)