-
December 30th, 2013, 15:15
پاسخ : ثبت شرکت
با عرض سلام
دوستان ثبت شرکت مسئولیت محدود و سهامی خاص حدودا یک ماه طول میکشه
یا 50.000 تومان میدید شرکت های ثبت شرکت فرم ها رو براتون پر میکنه شما میرید دنبال کار اداری که 10 روزی زودتر تموم میشه
یا 250.000 یا 300.000 تومان میدید همه چیز رو براتون ثبت میکنند بهتون تحویل میدهند
5 نفر برای سهامی خاص لازم هست 2 نفر بازرس - 3 نفر هم سهام دار
-
تعداد تشکر ها از tatnet به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013 15:15
# ADS
-
December 30th, 2013, 15:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezahesami
ثبت شرکت واردات و صادرات مواد نفتی رو توی انجمن هاستینگ بپرسید جواب ها و جمله بندی های جالبی مثل "
از دردسر بالایی برخوردار است"!!!!!! می شنوید!
اگر هزینه مهم نیست که دیگه گیر به ۱۵۰ تومن و ۵۰۰ تومن ندید بدید انجام بدن بره.
انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک یه بخش با عنوان گفتگوی آزاد داره که مربوط به همین مسائل هست و میتونیم از تجربه و دانش دیگران استفاده کنیم.
صحبت خودم رو به این صورت تکمیل میکنیم هزینه قانونی برامون مهم نیست حتی اگر دو میلیون تومان باشد منتها به هیچ عنوان قصد هزینه اضافی و غیرقانونی و یا به اصطلاحی زور حتی 1000 تومان هم نداریم و بدنبال همین هستم که حقی ازمون ضایع نشه.
امیدوارم متوجه عرض بنده شده باشید
شاد باشید
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
-
-
December 30th, 2013, 15:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
adenaweb
با اجازه از استارتر:
شرکت مسولیت محدود چی؟
هزینش چقدره؟
سلام،
مطمئن نیستم، اگر اشتباه نکنم حدود 150 تومان هزینه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود است.
جناب (paradiseserver) ظاهرا با مسئولیت محدود شرکتشون رو ثبت کردند، از ایشون بپرسید جزئیات بیشتری دستگیرتون خواهد شد.
موفق باشید
ویرایش توسط i-Power : December 30th, 2013 در ساعت 15:30
-
تعداد تشکر ها ازi-Power به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 15:29
عضو انجمن
سلام
حدود 150 تا 200 هزارتومان هزینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود می باشد (ثبت شرکت به مدت 2 هفته طول خواهد کشید )
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
-
تعداد تشکر ها ازparadiseserver به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 15:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezahesami
ثبت شرکت واردات و صادرات مواد نفتی رو توی انجمن هاستینگ بپرسید جواب ها و جمله بندی های جالبی مثل "
از دردسر بالایی برخوردار است"!!!!!! می شنوید!
اگر هزینه مهم نیست که دیگه گیر به ۱۵۰ تومن و ۵۰۰ تومن ندید بدید انجام بدن بره.
جناب رضا حسامی عزیز،
هنگامی که بنده داشتم پاسخ استارتر محترم رو می دادم، ایشون نفرمودند برای چه کاری سهام خاص مایل هستند ثبت کنند.
مسلما ثبت شرکت سهامی خاص بسیار دشوارتر از مسئولیت محدود است.
چه هزینه که دویدن به دنبال کارهای ثبت.
قبل از اینکه ایشون بگن برای موارد صادرات و واردات هست، برداشت بنده از هاستینگ و خدمات سرور بود 
یا حق
-
تعداد تشکر ها از i-Power به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 15:37

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
شرکت دردسرش زیاد هست و هزینه هاشم زیاد
برین اتحادیه صنف ماشین های اداری جوار شرکت هاستینگ بگیرین
یا نظام صنفی رایانه ای یکی از این دوتا بهتره مالیات کمتری هم باید
بپردازین همین کاری که ما کردیم
سلام
میتونید دردسرهاش رو توضیح بدید چیایی هست؟
و مالیات هاش چجوریه؟
-
-
December 30th, 2013, 15:40

نوشته اصلی توسط
abbasss
انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک یه بخش با عنوان گفتگوی آزاد داره که مربوط به همین مسائل هست و میتونیم از تجربه و دانش دیگران استفاده کنیم.
صحبت خودم رو به این صورت تکمیل میکنیم هزینه قانونی برامون مهم نیست حتی اگر دو میلیون تومان باشد منتها به هیچ عنوان قصد هزینه اضافی و غیرقانونی و یا به اصطلاحی زور حتی 1000 تومان هم نداریم و بدنبال همین هستم که حقی ازمون ضایع نشه.
امیدوارم متوجه عرض بنده شده باشید
شاد باشید
من نگفتم پول بی خودی بدید، گفتگوی آزاد هست بله قبول دارم اما قبول کنید ثبت شرکت نفتی توی گفتگوی آزاد انجمن هاستینگ به نظر من جواب خوبی به شما نمیده. این نظر منه می تونید قبولش نداشته باشید ، هدفی پشتش نیست جز نتیجه بهتر برای شما.
منم نگفتم پول الکی به کسی بدید ، اما کسی که شرکت صادرات و واردات مواد نفتی میخاد بزنه وقتش بیشتر از یکی دو میلیون و یا اختلاف بین ۱۵۰ هزار تومن یا ۵۰۰ هزار تومن میارزه.
دوست ندارم به چالش بکشم تاپیک رو ، شما هم از شاد باشید گفتن ته جمله تون معلومه نمیخاین من چیزی بگم باشه منم نمیگم.
-
تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 15:43

نوشته اصلی توسط
i-Power
جناب رضا حسامی عزیز،
هنگامی که بنده داشتم پاسخ استارتر محترم رو می دادم، ایشون نفرمودند برای چه کاری سهام خاص مایل هستند ثبت کنند.
مسلما ثبت شرکت سهامی خاص بسیار دشوارتر از مسئولیت محدود است.
چه هزینه که دویدن به دنبال کارهای ثبت.
قبل از اینکه ایشون بگن برای موارد صادرات و واردات هست، برداشت بنده از هاستینگ و خدمات سرور بود
یا حق
سلام
مواردی که برای ثبت شرکت و هاستینگ گفتید کاملا درسته ، منظورم به جمله بندی اون خط از نوشته بود دوست من نه کل مطلب شما. سوئ تفاهم نشه.
در واقع منم به دوست مون همین رو میگم که اینجا همه تخصص شون هاستینگه نه شرکت نفتی! شرکت نفتی اسمش مشخصه ، اونقد کارش جدی هست که کسی که بخاد واردش بشه نمیاد از اینجا شروع کنه.
-
تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 16:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezahesami
من نگفتم پول بی خودی بدید، گفتگوی آزاد هست بله قبول دارم اما قبول کنید ثبت شرکت نفتی توی گفتگوی آزاد انجمن هاستینگ به نظر من جواب خوبی به شما نمیده. این نظر منه می تونید قبولش نداشته باشید ، هدفی پشتش نیست جز نتیجه بهتر برای شما.
منم نگفتم پول الکی به کسی بدید ، اما کسی که شرکت صادرات و واردات مواد نفتی میخاد بزنه وقتش بیشتر از یکی دو میلیون و یا اختلاف بین ۱۵۰ هزار تومن یا ۵۰۰ هزار تومن میارزه.
دوست ندارم به چالش بکشم تاپیک رو ، شما هم از شاد باشید گفتن ته جمله تون معلومه نمیخاین من چیزی بگم باشه منم نمیگم.
دوست گرامی، متوجه منظور شما هستم و از اینکه جواب دادید سپاسگزارم
ثبت شرکت چه در زمینه مواد نفتی باشه چه هاستینگ مراحل ثبت و هزینه یکی است...اینطور هم نیست که مثلا سهامی خاص مخصوص صادرات و واردات مواد نفتی و پتروشیمی باشه.
مطمئنا شما میتونید سهامی خاص ثبت کنید و زمینه فعالیت رو هاستینگ و ... اعلام کنید.
قصد بنده این بود که از تجربه دوستان در زمینه ثبت سهامی خاص استفاده بشه نه صادرات واردات.
مطمئنا کار بسیار جدی است و صرفا جهت آشنایی بیشتر این تاپیک زده شده است.
ارادتمند شما
ویرایش توسط abbasss : December 30th, 2013 در ساعت 16:14
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها از abbasss به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 19:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
paradiseserver
سلام
حدود 150 تا 200 هزارتومان هزینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود می باشد (ثبت شرکت به مدت 2 هفته طول خواهد کشید )
با درود
دوست من امکانش هست مدارک لازم برای ثبت را برای بنده پ.خ یا همینجا بگید
بسیار سپاس
-