-
December 30th, 2013, 01:18
عضو جدید
درخواست سرور مجازی ایران
با سلام
دوستان یک عدد سرور مجازی در ایران با آی پی اینترانتی (آی پی 10) میخوام . دوستانی که ارائه میدن آفرهاشون رو بدن. بین 2 تا 4 گیگ رم لازم دارم و فضا هم حداکثر 30 گیگ کافیه اما پردازنده هرچقدر بیشتر باشه بهتر.
درضمن تاکید میکنم که قراره روش بازی انلاین کانتراستریک بزارم
دوستانی که ارائه میدن خواهشا قیمت همراه با مشخصات دقیق سرویس رو توی تاپیک بزارند .نام دیتاسنترهم فراموش نشه .
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازEsi به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013 01:18
# ADS
-
December 30th, 2013, 01:26
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی ایران

نوشته اصلی توسط
Esi
با سلام
دوستان یک عدد سرور مجازی در ایران با آی پی اینترانتی (آی پی 10) میخوام . دوستانی که ارائه میدن آفرهاشون رو بدن. بین 2 تا 4 گیگ رم لازم دارم و فضا هم حداکثر 30 گیگ کافیه اما پردازنده هرچقدر بیشتر باشه بهتر.
درضمن تاکید میکنم که قراره روش بازی انلاین کانتراستریک بزارم
دوستانی که ارائه میدن خواهشا قیمت همراه با مشخصات دقیق سرویس رو توی تاپیک بزارند .نام دیتاسنترهم فراموش نشه .
با تشکر
با سلام
رم 2 گیگ معمولی :
1200 مگاهرتز پردازنده
30 گیگ ترافیک ماهانه
25 گیگ هارد
ماهانه 70 هزار تومان
رم 2 گیگ حرفه ای :
2900 مگاهرتز پردازنده
15 گیگ ترافیک
50 گیگ هارد
ماهانه 105 هزار تومان
سرویس هایی که گفتم خدمتتون قیمت مرکز داده تبیان هست.
از سه مرکز داده در ایران از لینک های زیر ساخت کشور و فیزیک نظری (IPm) امکان ارائه سرویس با سخت افزار های کلو شده ی خود روبینا سرور میباشد .
تمامی سرور ها دارای کنترل پنل مجازی سازی (دسترسی کنسول و دیدن آنلاین منابع مصرفی) و کنترل پنل ترافیک مصرفی میباشد.
منابع سرور ها اختصاصی میباشد و به هیچ عنوان شیر نمیباشد و هزینه های اصلی بین مشتریانی که منابع اصلی میخواهند تقسیم شده و قیمت گذاری شده است.
اگر هم ترافیک ترابایتی مصرف میکنید میتوانیم به شما ارائه کنیم با قیمت پائینتر از مراکز خصوصی.
امکان ارائه هارد پر سرعت SSD نیز میباشد.
اگر موارد بالا مورد پسند نبود بهتره با ما در تماس باشید : 02166378056 داخلی 102 .
سایت : خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))
آدرس مستقیم صفحه ی تبیان که موارد بالا ذکر شد : خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : December 30th, 2013 در ساعت 01:33
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 01:36
-
تعداد تشکر ها از glxx به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 02:02
عضو جدید
دوست عزیز آفر رم 4 گیگ که گزاشتید خوب هست ولی هم یه مقدار قیمتش بالاست و هم از اون مهم تر مشکل سر پردازنده هست ؛ پردازنده چیزی نیست که بخوایم اختصاصی تقسیمش کنیم چون اکثر مواقع خالیه . من پردازنده رو هم بر اساس هرتز خریداری نمیکنم از هیچ کس بر اساس core مجاز خریداری میکنم . اگر میتونید 50درصد core پردازنده اصلی رو برای ما باز بزارید که استفاده کنیم لطفا اطلاع بدید (البته ما تا الان هیچ وقت بیشتر از 20 درصد استفاده نکردیم ولی بهرحال برای اطمینان وقتی میخوایم سرویس بالاتر خریداری کنیم باید همه جوانب رو ارتقا بدیم )
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازEsi به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 09:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Esi
دوست عزیز آفر رم 4 گیگ که گزاشتید خوب هست ولی هم یه مقدار قیمتش بالاست و هم از اون مهم تر مشکل سر پردازنده هست ؛ پردازنده چیزی نیست که بخوایم اختصاصی تقسیمش کنیم چون اکثر مواقع خالیه . من پردازنده رو هم بر اساس هرتز خریداری نمیکنم از هیچ کس بر اساس core مجاز خریداری میکنم . اگر میتونید 50درصد core پردازنده اصلی رو برای ما باز بزارید که استفاده کنیم لطفا اطلاع بدید (البته ما تا الان هیچ وقت بیشتر از 20 درصد استفاده نکردیم ولی بهرحال برای اطمینان وقتی میخوایم سرویس بالاتر خریداری کنیم باید همه جوانب رو ارتقا بدیم )
با تشکر
رم هایی که گفتم 2 گیگ هست نه 4 گیگ نوشته شده در پست بالا (احتمالا ندیدید)
50% پردازنده سرور هزینه خیلی بالایی برای شما خواهد داشت.
شما سرویس شیر باید تهیه کنید که چندین نفر دسترسیشون 100% پردازنده هست و روی یک سرور هستند که ما از این سرویس ها
با این که همیشه پردازندمون پائینه و میشه گفت مصرف آنچنانی ندارند مشتریان ولی فعلا ارائه نمیکنیم چون باعث دردسر و پائین اومدن کیفیت سخت افزار میشود و از جمله ضایع شدن حق بقیه مشتریانمون که اختصاصی خریده کرده اند میشود و این گونه مصرف شما باعث میشه پردازنده ای که اختصاصی خرید کرده اند نتوانند استفاده کنند.
اگر تمایل به منابع اختصاصی داشتید در خدمتیم.
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : December 30th, 2013 در ساعت 09:41
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 15:49
عضو جدید
up
دوستان اگه کسی آفر دیگه ای دارند لطفا اعلام کنند .
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از Esi به دلیل پست مفید