-
November 3rd, 2013, 19:28
عضو انجمن
برای نحستین بارسرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود | KVM Virtualizor VPS=VDS | فروش ویژه بدون محدودیت
رضایت شما افتخار ماست ....! آریاســنتر
ویرایش توسط hosinaa : April 27th, 2015 در ساعت 21:44
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
تعداد تشکر ها ازhosinaa به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2013 19:28
# ADS
-
December 27th, 2013, 23:39
عضو انجمن
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت
خبر ویژه:
از تاریخ : جمعه - ۶ دی ۱۳۹۲
با توجه به تیکت کاربران و انتقاد و پیشنهادات
سرور با رم 256 مگابایت نیز ارائه خواهد شد ! هم اکنون در لیست محصولات نیز قرار گرفت و امکان سفارش محیا می باشد!
http://my.ariyacenter.net/cart.php?gid=37
مدیر فروش آریاسنتر
گلهان بروهمند
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
تعداد تشکر ها از hosinaa به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2013, 23:41
عضو انجمن
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

نوشته اصلی توسط
clack
ببخشید سایتتون کی درست میشه؟؟
من هردفعه رفتم میخواستم قیمت پنل هاتون رو ببینم نرفته توش..
توی اینجا هم که قیمت ندادین
سلام
سایت درست هست و مشکلی نداره
شما به چه ادرسی مراجعه میکنید؟
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
December 27th, 2013, 23:43
عضو انجمن
آریاسنتر | فروشگاه سرور مجازی واختصاصی
میرم بعدش که میزنم رو خدمات =>سرور مجازی هیچی نمیاره برام..
لطفآ yahooتون رو هم برام بفرستید..
-
تعداد تشکر ها از clack به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2013, 00:03
عضو انجمن
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
December 29th, 2013, 18:40
عضو انجمن
کد تخفیف 5% برای کلیه سفارشات ایران
ارائه سرور میکروتیک ویندوز لینوکس از ایران با پهنای باند نامحدود
تحفیف ویژه
پیشنهاد های ویـژه
تحـــویـل 1 تا 72 ســاعت
کد تخفیف ویزه :
0ffnyzy7ex
http://my.ariyacenter.net/cart.php?gid=37
ویرایش توسط hosinaa : December 30th, 2013 در ساعت 01:07
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
December 29th, 2013, 22:54
عضو جدید
پیشنهاد بنده به دوستان :
با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم قبل از پرداخت به دلیل عجله ای که داشتم قرار شد سرور رو تا آخر شب تحویل بدن (حداکثر اول صبح)
به محض پرداخت وجه فاکتور زیر قولشون زدن و زمان تحویل رو به بیشتر از 24 ساعت بردند که به خاطر نیاز شدید به سرور درخواست کنسلی دادم بعد به بنده گفتند پول هم باید شاپرک واریز کنه بعد به حساب من منتقل کنن.
من نمیدوم ایشون که انقدر به قول خودشون شرکت بزرگی دارند 80 تومن پول ندارند سفارش بنده رو کنسل کنند و وجه روبرگشت بزنند تا بتونم سریعا از جای دیگه سفارش بگیرم.!!
یا حداقل قبل از سفارش من بگن موجودی ای پی نداریم باید سفارش بدیم دیتا سنتر و بهانه های دیگر ...
دوستان پیشنهاد میکنم برای خرید سرور به هرکس اعتماد نکنید .
-
تعداد تشکر ها از sat2they به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 00:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sat2they
پیشنهاد بنده به دوستان :
با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم قبل از پرداخت به دلیل عجله ای که داشتم قرار شد سرور رو تا آخر شب تحویل بدن (حداکثر اول صبح)
به محض پرداخت وجه فاکتور زیر قولشون زدن و زمان تحویل رو به بیشتر از 24 ساعت بردند که به خاطر نیاز شدید به سرور درخواست کنسلی دادم بعد به بنده گفتند پول هم باید شاپرک واریز کنه بعد به حساب من منتقل کنن.
من نمیدوم ایشون که انقدر به قول خودشون شرکت بزرگی دارند 80 تومن پول ندارند سفارش بنده رو کنسل کنند و وجه روبرگشت بزنند تا بتونم سریعا از جای دیگه سفارش بگیرم.!!
یا حداقل قبل از سفارش من بگن موجودی ای پی نداریم باید سفارش بدیم دیتا سنتر و بهانه های دیگر ...
دوستان پیشنهاد میکنم برای خرید سرور به هرکس اعتماد نکنید .
سلام
خوب شد که اعلام کردید!
1) کسی اعلام نکرده که شرکت بزرگ هست
2) قوانین سایت خواندید ؟ چرا ثبت نام کردید قوانین خوندید چطور سفارش ثبت کردید ؟ شما تیک قوانین زدید یا نزدید؟ پس یعنی قوانین خوندید.....
3) دیگه برای همه روشن هست که سیستم شاپرک روزی یکبار پرداخت های ما رو به حساب مدیر منظور میکنه ! این حساب بنده هست؟ وقتی چیزی به حساب نیومده چه پولی بزنیم به حساب شما؟ چه هزار تومان چه ایکس تومان
مسئولش هم بنده نیستم و فقط امور مالی 8 تا 14 فعاالیت دارند ( خانم حیدری / امور مالی ) 4) سرور با بستنی قیفی اشتباه گرفتید !!! قوانین سایت زده سفارش 1ساعت تا 72 ساعت تحویل داده میشه بحث شما چیه؟
5) عودت وجه شما نیاز به پیگیر امور مالی داره که طبق قوانین 24 تا 48 ساعت هزنیه شما عودت داده میشه
دوست من قصد توهین نیست ولی ظاهرا اصلا در جریان معمالات نیستید....!
شما در وب هاستینگ تالک پست علیه ما زدیدبدون مستند و اینکه زحمت کشیدید یک سری توضیحات از فکر خودتان بهنمایش عموم گذاشتید
ایا می دونستید این خلاف قوانین ما هست؟
زیر ما وب هاستینک تالک نه دادگاه میدونیم
نه سایت واسه پیگیری و جرائم مشکلی دارید شکایت قانونی کنید
این امر شما چه بازخوردی داره؟ جز پیش بردن بعضی از .... ؟؟؟
طبق قوانین سایت کاربری که تهدید کنه یا اقدام به حاشیه پردازی و تخلفات ناشی از تبلیغات منفی بدون مستند و صحت اون کاربر متخلف تلقی میشه و کلیه سرویسها ضبط و از اون شخص شکایت میشه!
در مورد شکایت که تصمیم مدیریت هست در مورد ضبط سروی های شما به قسمت مالی و مدیریت مربوط میشه که وضعیت شما رو مشخص کنند
دوستانی که عجله دارند و قوانین سایت ما رو نمیخونن لطفا و خواهشا که به مشکل نخوریم و خاطره بدی بشه واسه شما و ما
و اینکه بخواهید اسم اریاسنتر همراه با کلاهبرداری یا ... اعتبار 6 ساله رو زیر سوال ببرید با عجله داشتن خودتان و سهلنگاری که برای خرید سرور زودتر اقدام نکردید تقاضا میشه به قول این دوست گرامی توصیه میشه از ما خریداری نکنید!!! ایشون هم قصد داشتن سرویس داشتن به دلیل بحث هایی که کردن و مشکلاتی که پیش اوردن بنده گفتم چرا ( جسارت نشه به بعضی از دوستان ) چرا پول ایشون بگیرم بعد جوابش نددم و فوقش تاپیک میزنه و تاپیک حذف میشه تمام ...
برا ما همه چیز پول نیست ! طبق قوانین و نظم خودمان پیش میریم که به لطف خدا 6 سال در خدمت کاربران بودیم اشتباه و کمبود و انتقاد زیاد داشتیم که به جان دل خریدیم ولی هرگز نخواهیم گذاشت با ابروی ما بازی بشه
توصیه به شما دوست گرامی!
1) قوانین سایت ها که خرید میکنید حتما مطلالعه کنید اون قوانین یک سری نوشته ها هستند که شما در صورت اینکه به شکل خوردید همونها رو می خونید وبه ما هشدار میدید ( ایا قوانین فقط واسه فروشنده هست و در صورتی که کاربر به مشکل بخوره قوانین سایت فروشنده پا برجاست ؟؟؟
2) عجله در خرید نکنید و با حوصله انتخاب کنید سرویس میتونستیم صبح زود به شما تحویل بدیم ولی چه بسا که مشکلاتی که از این عجله های شما در روزهای بعد خواهیم داشت و شکل و وضوع تاپیک کمی تغییر میکرد و ما یا کلاهبردار بودیم یا پشتیبان ضعیف یا از این چیزاهایی که روزمره برای بعضی از همکاران میزارن و اعتبار چندین ساله یک سایت زیر سوال می برند....
3) لطفا لطفا لطفا ادبیات صحیح داشته باشید! ( به غیر از این دوست گرامی که هیچ توهین از ایشون ندیدیم ) بعضی از دوستان در بعضی از تاپیک های بعضی همکاران یا دوستان بنده که در سایتشان فعالیت میکنند بنده به صورت دوستانه پشتیبانی میکنم واسشون و شاهد توهین زشت و رفتار ...... بعضی ها هستم که واقعا خجالت میکشم ( چرا ما سرویس دهندگان تا وقتی خوب هستیم که سرور شما پایدار باشه؟ و سرویس توسط خودتان یا دیتاسنتر به مشکل خورد ما و اعتبار ما و شخصیت ما رو زیر سوال می برید چرا ؟ )
جناب : فرهاد افسری
تاپیک شما به عنوان تخلف در سایت ثبت شد و مراتب شما به مدیریت گزارش شد جهت پیگیری و تخلف از قوانین و تهعد که در سایت ما ارائه کردید!
کلیه صحبت های بنده طبق مستندات بود که مکاتبه با ایشون ضمیمه شد!
لطفا بخوانید و تصمیم بگیرید ...!
به شما دوست گرامی فقط تحت تیکت پاسخ داده میشه! و این امر شما در تاپیک فروش جز خلاف قوانین سایت و انجمن هست و باز هم شما تخلف کردید....
و باز هم قوانین که این سایت برای کاربران گذاشته نادیده گرفتید!
پاسخ شما فقط از طریق تیکت ارائه خواهد شد ! و در صورتی که پست فروش ما رو ادامه بدید از شما شکایت میشه هم در این انجمن هم به عنوان حاشیه سازی و تبلیغات منفی ، عدم صحت گفته های شما و...
باز اگر از بنده تندی بوده! اگر نتونستم شما رو خوب متوجه کنم هر چند در عکس می بینید که بنده گفتم چیزی که شما از اون گلایه کردید.... به هر حال همیشه حق با مشتری بوده و هست ولی این مورد استثنا قبول نمیکنم
بازم شرمنده و ببخشید بنده رو بخاطر اینکه نتونستیم جوری که شما میخواهید باشیم....
Snapshot_2013-12-30_000537.png
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
تعداد تشکر ها ازhosinaa به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 00:42
عضو جدید
خوشحال هستم دوستان چهره واقعی شمارو میبینند .پیشنهاد میکنم گروه اریا سنتر یه پشتیبان با ادب بزارن شما که خوب اسکرین شات میگیرید بهتره از توحین هاتون به بنده ولحن صحبت کردن با مشتریتون هم اسکرین شات بزارید .قصد بحث کردن دراین تاپیک ندارم بازم دوستان خودتون رو تو درد سر ندازید تا مثل بنده بلاتکلیف نشید
بنده منتظر میمونم ببینم وجه کی برگشت میخوره.
یاحق
-
تعداد تشکر ها از sat2they به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 01:07
عضو جدید
پولت پس داد همینجا اعلام کنید
من هم وی پی اس ایران میخوام اما نه با این وضعیت
-
تعداد تشکر ها ازonline.ir به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 01:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
online.ir
پولت پس داد همینجا اعلام کنید
من هم وی پی اس ایران میخوام اما نه با این وضعیت
دوست گرامی!
شرایط ایشون طبق قوانین و تعهد که دادن اونها رو نقض کردند و هم ما رو با مشکل مواجه و هم خودشون !
اگر ملاک شما پست این دوست عزیزمان هست! شما هم خریداری نکنید لطفا. ما در کمال ارامش دوست داریم به کاربرانمون سرویس بدیم نه با تنش و چالش هایی که ایجاد میشه هم اکنون ساعت 1:20 بامداد بنده باید جواب پست انتقاد ( چه انتقاد نا به جا ) پاسخ بدم؟ یا به کارهایی که به بنده سپرده شده برسم!!!!!
سرویس دهی این مجموعه در راستای صداقت کامل با کاربر + هدف کیفیت و اپتایم 100% و.. که جای تعریف نیست !
پس مجموعه ما از کاربران محترم درخواست میشه در کمال ارامش و با قبول کردن قوانین سایت ما اقدام به خرید سرویس نمایند
این برای ما ملاک هست ! که بتونیم بهترین باشیم در کنار کاربرانی که به دنبال بهترین هستند!
بازم اگر بنده جسارت کردم پوزش می طلبم!
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-