نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 242

موضوع: |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید studio آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    56 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

با مزه ترین تاپیکی بود که من تا حالا خونده بودم دستتون درد نکنه بابت این همه کش و قوسی که دادین
    توصیه من به دوستان اینه که همیشه برای پیدا کردن سرور های خوب برن سایت هایی که دارای چند سال سابقه کاری هستند و با مدیریت سایت تماس بگیرند و اسم سرویس دهنده را بپرسند و بعد با اطمینان و بدون درد سر خرید کنید .
    متاسفانه از نماد اعتماد هم فقط اسمش مونده و میشه گفت هنوز یه جور کشک حساب میشه چون مواردی بوده که نزدیم 80 تومان پول ما را یه شرکت به اصلاح معتبر » کافه جوملا « خورد و من پیگر شدم جوابی از نماد نگرفتیم .
    لذا رفتیم ستاد پلیس فتا خوشبختانه دوستانی که اونجا هستند به کارشون وارد هستند خیلی آسون راه ها و چاله و چوله های کارو نشونت می دن تا شما به حقتون برسید .
    اگرکسی هم عند هک هم باشه دو سوته پیدا می شه چون ایران از نظر امنیت برای اینترنت جز کشور های برتر حساب میشه و میشه گفت تا 85 درصد جرایم اینترنتی به راحتی قابل حل هستند . زیرا که روزانه کلی حملات هک یه سایت های ایرانی انجام میشه و میشه گفت دوستان سایبری آبدیده و خط شکن هستند .
    باز امیدواریم این تاپیک درسی باشه برای افرادی که می خواهند سرور و هاست بگیرند .
    موفق باشید .
    ویرایش توسط studio : December 29th, 2013 در ساعت 19:34
    جامعه علمی و مجازی آکو
    تجمع دانشجویان کنکوری و مشاوره رایگان

www.aconet.ir

2. تعداد تشکر ها از studio به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)