با عرض سلام
بنده قیمت یه سری محصولات رو کم کردم
ولی هنوز تو فاکتور مشتری ها قیمت قبلی محصولات حورده
میشه راهنمایی کنید چجوری باید به روز بشه؟
با عرض سلام
بنده قیمت یه سری محصولات رو کم کردم
ولی هنوز تو فاکتور مشتری ها قیمت قبلی محصولات حورده
میشه راهنمایی کنید چجوری باید به روز بشه؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
قبلا در این مورد بحث شده بود فکر کنم همون موقع که دلار رفت بالا و همه میخواستن افزایش قیمت بدن
این مورد تا جایی که من میدونم امکان پذیر نبود و باید دستی کی یکی برای مشتری ها انجام بدید
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
یه چیزی من نصب کردم یه اددان هست رو whmcs
bulk pirceing به صورت دسته جمعی قیمت ها رو تغییر میده ؛ توی همون دیفالت های whmcs هست میتونی فعالش کنی
و میتونی گروه مشتری و اینا رو تعین کنی و تعداد محصولات رو بزنی و ....
سلام مشکل از اسکریپته که چنین امکانی نداره
همونطور که دوستان گفتن باید بشینی دونه به دونه![]()
دقیقا دوست عزیزمون جناب mhiizadi درست میفرمایند با این ماژول میتونید قیمت هارو دسته جمعی تغییر بدید.
به صورت دیفالت روی WHMCS فعاله اگر هم نبود ( در نسخه های نال*) میتونید به راحتی دانلود و نصب کنید.
بله ظاهرا مال فاکتورهای مشتریانو هم تغیر میده
» Bulk Pricing Updater
This addon utility allows you to perform mass updates of product, addon & domain pricing accross existing clients
از تو قسمت افزونه ها باید فعالش کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)