-
عضو انجمن
پیدا کردن شل؟
سلام اول از همه یه رولز خوب برای اخرین نسخه اپاچی mod_security بدید که بدون مشکل کار کنه !
از رولز خودش بهتر باشه... چون قبلا داشتم به خوبی کسی شلی استفاده میکرد مانیتور میکرد ولی الا داره نشون میده که یه چیزی روی سایت در حال اجرا هستش ، ایپیش ، خطایی که صادر شده نشون میده ولی نشون نمیده در کدوم سایت و یا دایرکتوری این شل/اسکریپت هستش
خارج از بحث رولزبرای مد سکوریتی یه روشی چیزی بدید که بشه بد افزار ها مثل PHP SHELL رو پیدا کرد...
یا حق.
:angel:
-
-
May 9th, 2009 20:49
# ADS
-
پاسخ : پیدا کردن شل؟

نوشته اصلی توسط
bitaraf
سلام اول از همه یه رولز خوب برای اخرین نسخه اپاچی mod_security بدید که بدون مشکل کار کنه !
از رولز خودش بهتر باشه... چون قبلا داشتم به خوبی کسی شلی استفاده میکرد مانیتور میکرد ولی الا داره نشون میده که یه چیزی روی سایت در حال اجرا هستش ، ایپیش ، خطایی که صادر شده نشون میده ولی نشون نمیده در کدوم سایت و یا دایرکتوری این شل/اسکریپت هستش
خارج از بحث رولزبرای مد سکوریتی یه روشی چیزی بدید که بشه بد افزار ها مثل PHP SHELL رو پیدا کرد...
یا حق.
:angel:
سلام ، به نظر من آنتی ویروس را نصب کن بزن اسکن کنه !
من همین کار را انجام دادم و 16 تا شلر را پیدا کردم ... :wacko:
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NovinServer
سلام ، به نظر من آنتی ویروس را نصب کن بزن اسکن کنه !
من همین کار را انجام دادم و 16 تا شلر را پیدا کردم ... :wacko:
دوست عزيز من فكر ميكنم شل هايي كه decode شده باشن را در موقعه اسكن پيدا نميكنه و نميتونه حذف كنه:cool2:
-
-

نوشته اصلی توسط
mehriz
دوست عزيز من فكر ميكنم شل هايي كه decode شده باشن را در موقعه اسكن پيدا نميكنه و نميتونه حذف كنه:cool2:
حق با شماست اما به نظر شما اینکار ضرر داره ؟
خوب من همین طوری تست کردم 6 تا پیدا شد هم پاک کردم هم اینکه به کاربرهایی که شلر توی هاستشون بود اخطار دادم :stupid:
-
-
عضو انجمن
درسته ، و فکر منم مشغول به همین شل هایی هستش که مثلا کد شده base 64...
ضد ویروس شما همون ClamAV هست دیگه ؟
-
-
عضو انجمن
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehriz
اگه راه حلی برای این دسته شل ها دارید بگید:ph34r:
-
-

نوشته اصلی توسط
bitaraf
بله ، همین است . :alien:
-
-
راهی که من استفاده میکنم،مرور errorlog هست که در اون بخشهایی که error مربوط به استفاده از توابع غیرفعال شده در php هست تا حدودی کمک میکنه.
در مورد cgishellها اما راهکاری نیافتم :D
-
-
May 10th, 2009, 18:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mozafary
راهی که من استفاده میکنم،مرور errorlog هست که در اون بخشهایی که error مربوط به استفاده از توابع غیرفعال شده در php هست تا حدودی کمک میکنه.
در مورد cgishellها اما راهکاری نیافتم :D
مرسی اقای مظفری ، میشه بگید ادرس این error log ها کجا هستش ؟
-