باسلام
---------------
آرزوی موفقیت دارم براتونیک چیز جالب برخورد کردم .
1. Mitsubishi , ups هم میزنه ! Caterpillar هم که از کفش دیدم ازش تا ... !
عکس های جالب بود .
موفق و موید باشید![]()
باسلام
---------------
آرزوی موفقیت دارم براتونیک چیز جالب برخورد کردم .
1. Mitsubishi , ups هم میزنه ! Caterpillar هم که از کفش دیدم ازش تا ... !
عکس های جالب بود .
موفق و موید باشید![]()
خداحافظ !
سلام. نجربه من از این دیتا سنتر این رو میگه که فقط الکی هزینه رو میگیرند ! و هیچ گونه کیفیتی در پورت ارتباطی اینها ندیدم ! 2 سرور داشتم. شاید شانس من اینگونه باشه ! ضمنا. این دیتا سنتر فعالیت 13 ساله نداره دوست من.
معتبر ترین دیتا سنتر ها : SingleHop - Softlayer . هر کسی میخواد هزینه کنه از اینها بگیره .![]()
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
دیتاسنتر تر و تمیزی هست و حرفه ای انشالله در آینده یک سررو بگیریم با آریا عزیز هم بیشتر همکاری داشته باشیم.
سلام.
لطفاً مدرکی مبنی بر اینکه شما از ما سرور داشتید ارائه کنید، من هیچ سابقه ای از شما در سیستم فروشمون پیدا نکردم.
دیتاسنتر های دیگه هم ثوابقشون مشخص هست ... شما هم بهتر هست به جای شایعه سازی، کمی در سایت هایی مثل WHT.com در مورد شرکت ها تحقیق کنید و حرف بی مدرک نزنید.
با تشکر.
سلام.
بله بنده قدرتش رو دارم ولی تنها برای دوستان و آشنایان این کار رو انجام میدم چون قوانین امارات خیلی جدی و دقیق هست و اگر من به عنوان خریدار سرور به شخصی در ایران تحویل بدم و ایشان هر کاری انجام بدن، مشکل گردن من خواهد بود !
پس از انجام هر خرید متفرقه ماضورم و شما هم میتونید از افرادی که Paypal و ... دارند استفاده کنید.
با تشکر.
عجب دیتاسنتر خوشکل و تمیزی
آریا جان انشالله هر جا هستی موفق و پایدار باشید
بدرود.
خداییش خیلی شیک / مرتب / حرفه ای
تمامی چیزی که تو قکرم بود از دیتا سنتر شما در این سه کلمه میشه خلاصه کرد
موفق و پاینده باشید
سلام
متاسفانه تصاویر لود نمیشوند .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)