داداش بنده هم ازشون نمایندگی داشتم هم سرور مجازی ایران هم هاست سی پنل ( آخرش همشون رو همونجا گذاشتم رفتم جای دیگه )

نمایندگی داریکت ادمین : قطعی زیاد داشت , اولش نمیدونستم چرا همه سایت هام دیگه ایمیلی بهشون نمیاد اما بعد فهمیدم از هاسته , گفتند داریم درست میکنیم 24 ساعت شد یک هفته درست نشد. بعد دو روز درست شد بعدش بازم همونجوری.

رفتم سرور مجازی ایران خریدم تا سایتم رو خودم هرجوری که خواستم مدیریت کنم. اونم اولش سرعت خوب بود , بعد دیدم ساعت سرور تنظیم نیست , کلی کلنجار رفتم نشد درست شه به خودشون گفتم اومدند گفتند ست کردیم تا چند ساعت دیگه درست میشه , نشد. بعد سرعت افتضاح اومد پایین دیدم مدیر یکی از سایت ها کلافه داره میکنه بنده رو , یه سی پنل خریدم ازشون سایت رو بردم روی سی پنل بازم الان توی سی پنل ایمیل نمی اومد .

تازه توی سی پنل سایت هک شد , آبروم رفت پیش مدیر سایت , بررسی کردیم دیدم از پنل سی پنل هک شدیم.

یعنی تجربه خیلی دردناکی بود.

اگه به پست های من رجوع کنید توی انجمن فکر کنم یه جایی از ایشون تعریف کرده باشم. بخاطر ارزون بودن و اینکه اون زمان اطلاعاتم کم بود و نمیدونم چی بود ازشون خیلی خوشم می اومد.

الان نمیدونم شرایطشون چطوری , امیدوارم که بهتر شده باشند. ( البته خود جناب اعظمی منش شخصیت خوب و قابل اعتمادی دارند ولی سرویس هاشون اون زمان واسه من نمیدونم چرا اونجوری بود )

اینایی که گفتم حدودا 6 ماه پیش بود.. الان که دیدم گرافیک سایتشون عوض شده.

داداش اگه هاست خوب می خوای بودجه خودت رو بگو بهت معرفی کنم.