نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    19 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط adenaweb نمایش پست ها
    باسلام و درود
    حقیقتش من هم با اقای عبید کار کردم و هم با اقا حامد.
    هر دو انسان های بسیار شریفی هستند.
    با اقا حامد من 2 ساله کار میکنم. با ایشون چند دقیقه قبل صحبت کردم و گفتن که من تمام کارایی که لازم بوده و پول هایی که مسئولیت اونها با من بوده رو دادم به مشتریان. تو تاپیک هم دیدم چند نفر گفتن که دادن.
    جناب عبید هم انسان بسیار شریفی هستند و حتما مشکلی پیش اومده براشون. این ای دی دیشون هست: irvsk - باهاشون تماس بگیرن دوستان و مشکلاتشون رو حل کنن. حتما مشکلی برای اقای عبید پیش اومده که پاسخی نمی دهند.

باتشکر
    ایزدپناه
    شما اول خودتو بزار جای ما که سرورمون خاموش شده بعد از شرافت حرف بزن ! بنده حدود 200 گیگ فایل آپلود کردم روی سرورم اونم با سرع ایران که سرعت آپلود زیاده زیاد 50kb هست ! حالا فکر کن با زحمت شبانه روزیت یه همچین بازی بکنن ! تازه من میگم آقا پولشم میدم فقط کار منو گیر نندازین بازم این کارارو میکنن ! هم آقا عبید هم آقا حامد جفتشون انسانای مسئولیت پذیری نیستن ! به جای تسکین حال مشتری ها موبایلشونو خاموش میکنن ! اونم نه فقط امروز بلکه 2 هفتس هر وقت زنگ میزنم سر بوق سوم گوشی آف میشه ! به این آدم میگین شریف ؟ تازه من شک ندارم اینا هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده ! فقط مشتری هارو دایورت کردن دارن واسه خودشون خوش میگزرونن ! چون این مشکل واسه امروزو دیرو نیست ! جند هفتس که پیچیدن به بازی ! ( من که سر نماز از خدا میخوام اگه دارن میپیچونن خود خدا تقاصشون رو بده )

2. تعداد تشکر ها از ramtin895 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)