سلام
من وقتی یک پلن رو مانند عکس زیر تنظیم می کنم
قیمت ماهیانه رو در cart فروش می زنه 3200 تومان ولی قیمت سالیانه رو می زنه 2500 تومان!
اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
ممنونم
سلام
من وقتی یک پلن رو مانند عکس زیر تنظیم می کنم
قیمت ماهیانه رو در cart فروش می زنه 3200 تومان ولی قیمت سالیانه رو می زنه 2500 تومان!
اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
ممنونم
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
از دوستان تجربه کاری ندارید؟
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
اگر هم داشته باشن جواب نمیدن منم قبلا سوال کرده بودم در مورد قیمت کیه که جواب بده !
من با ورژن 3.8 زیاد کار کردم همچین مشکلی نداره!
بعدشم اینجا اصلا 2500 هست که اون 2500 میزنه!؟
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
نال یا اورجینال؟
ممنون از دوستان !!!!
سلام.مطمئن هستيد كه در قسمت ي كه واحد هاي پولي رو تعريف ميكنيد نسبت ريال و تومان را درست وارد كردين؟ تومان را 1 در نظر ميگرفتيم ريال هم 10. احتمالا از تنظيماتتون هست.چك كنيد لطفا.
----
پيروز باشيد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)